דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

נניח והשחקן באמת רוצה אך ורק בארסה בלי לשמוע על שום הצעה אחרת (למרות שקשה לי מאד להאמין)
החלום הרטוב של כל סוכן הוא להראות שיש מלחמה על המיוצג שלו, בטח ובטח אם המלחמה היא בין ריאל לבארסה ובטח אם מדובר על סוכן סופר ממולח כמו מנדש, גם אם נניח ברנרדו לא היה רוצה לשמוע עלינו למראית עין הדבר הנכון היה לנהל איתנו משא ומתן כדי למקסם את החוזה בבארסה.
זה לא המצב כרגע כי כנראה שאנחנו פשוט לא מעוניינים.

השחקנים בדרך כלל חלמו כל החיים לשחק בקבוצה שבא הם חותמים בסוף, אם זאת ריאל או ברצלונה או נאפולי.

כתבתי מזמן שיש שמועות שסילבה לא מרוצה באנגליה ורוצה לחזור לחצי האי האיברי, מאחר והליגה הפורטוגלית לא באה בחשבון לשחקן ברמתו של סילבה נשארו 2 אופציות בלבד, לבן או צמד הצבעים המכוער, מבחינת סילבה לא משנה איזה צבע הוא ילבד משני הצבעים הנ"ל זה יהיה הצבע שעליו הוא חלם כל החיים.

סילבה בניגוד לכל ההחתמות האחרות של ברצלונה הוא שחקן על שעדיין צעיר שיפתח בכל קבוצה בעולם וישפר אותה, אנחנו במצב כלכלי שאנחנו בקלות יכולים לקחת אותו מכוחות הרשע(אנחנו יכולים להבטיח לו שהוא יקבל את החוזה שעליו הוא חותם), מבין למה פרז ואנצ’לוטי נאמנים לסגל הקיים, אבל כמובן שלא מקבל את זה, סילבה עם מודריץ’ באותו הקישור… :scream_cat:
ויש להדגיש כאן שסילבה בשנים האחרונות נותן הרבה עבודה טקטית ועוזר המון להגנה, כלומר לא רק התקפה והנעת כדור עילאית ושבירת קווי לחץ כאילו לא היו.

בקיצור, עד עכשיו אני מרוצה מחלון ההעברות בליגה הספרדית, סילבה יכול לשנות זאת מקצה לקצה.

חברים סליחה על חוסר החיבור - היו דיבורים בהקשרי סילבה וריאל? כי כמות ההודעות כאן בנושא גדולה ואני לא בטוח למה :sweat_smile:

תסלח לי, זה דיון הפנטזיות כאן. תן לנו לחלום (ולהתלונן) קצת.
אם אתה רוצה לדון על שוק ההעברות שלנו בפועל, אתה מוזמן לעבור לת’רד של יונייטד - ‘גביעים וזכיות מהשנים האחרונות’. מבטיח לך שתקבל שם בדיוק את כמות האקשן שאתה מחפש.

האם מופרך לשער כי ברנרדו סילבה יעדיף להיות ה-באנקר בבארסה מאשר עוד אחד במדריד?

מי שמופתע מהתנהלותו של פרז אחרי הכישלון עם אמבפה צריך להיזכר בקיץ 18 אחרי שרונאלדו עזב.
מכרו לנו את בייל כמחליפו. פלורנטינו לא חשב שיש מישהו בשוק שאפשר להביא כמחליף לפורטוגלי. היו קצת ניסיונות עם הזאר אבל לא משהו מעבר.

יכול להיות שהכישלון של בארסה עם קוטיניו ודמבלה בתגובה לעזיבת ניימאר הרתיע אותו. לפעמים יש חלל כ"כ גדול שמילוי חלקי שלו מנכיח אותו עוד יותר. לשיטתו, עדיף להתחזק במקומות אפורים יותר. וכך קרה עם רודיגר וטשואמני. זאת גם הייתה הדוקטרינה של זידאן כשהעדיף מגן כמו מנדי כתחליף למרסלו.

הבעיה בגישה הזאת היא שהיא נותרת ממוקדת בתוך הריק עם אמבפה. הרי אף אחד מהאוהדים לא חושב שיש מחליף לאמבפה כרגע. הצרפתי היה אמור למלא שני תפקידים. גם לתפוס את משבצת הכוכב וגם כמובן למלא את החלק החסר בהתקפה. החשיבה האסטרטגית במועדון סביב אי הגעתו מתעלמת מההיבט השני - חסר לנו שחקן התקפה נוסף.
עוד לפני שהוא כוכב בקנה מידה של אמבפה. המכה הפסיכולוגית שחטפנו עם אי הגעתו לא יכולה להשכיח מאיתנו את החסר הזה בהתקפה.

הוא לא יהיה עוד אחד במדריד, הוא טוב יותר מכל מי שיש לנו (אולי חוץ ממודריץ׳ אבל הוא כבר בן 37)

בנוסף, אין לנו קשר עם יכולת יצירתית והתקפית כמו שלו והוא יכול לשחק כקשר רביעי/כנף ימין שכרגע זה מה שעושים עם פדה וסילבה יוכל לעשות את זה יותר טוב, בעיקר מול הבונקרים בליגה

מודריץ׳ כנראה יפרוש עוד שנה או שנתיים וכנראה גם קרוס והם גם ככה לא צעירים

אם ביום שאחרי מודריץ נראה קישור של פדה, סילבה וקמאבינגה זה חלומי

זה נחמד שאתה מצייר את המציאות במסגרת פוטבול מנג’ר או משהו כזה, אך כדי לבעוט מההרכב משחק אחר משחק את מודריץ’, קרוס, פדה וקמבינגה הוא יצטרך לעבור ניתוח לשינוי זהות, כלומר להיות מסי.

פדרי, גאבי ופבלו טורה נראים פחות מאיימים למקרה שחשבת אחרת, פרנקי דה-יונג לא יישאר לשחק בלם כמובן אם וכאשר סילבה יחתום שם, קצת אובייקטיביות לא תזיק.

בינתיים מי שעושה פוטבול מנג׳ר זו בארסה עם הרכש שלה הקיץ :joy:

ברור שהקישור של בארסה פחות מאיים, אבל זה לא אומר שבריאל הוא לא יכול להיות באנקר בהרכב.
חצי עונה שיחקנו עם ארבעה קשרים כי אסנסיו ורודריגו לא מספיק טובים/יציבים. מודריץ נהדר אבל זקן ובמיוחד בעונה הארוכה הזאת יצטרך מנוחות, עם כל הכבוד לפדה וקמאבינגה סילבה יותר טוב מהם, בוודאי כרגע, ולא מהם הוא צריך לחשוש לגבי המקום בהרכב

גם לסיטי היה ויש קישור נהדר וסגל עמוק - פרננדיניו, רודרי, דה בריינה, דוד סילבה, פודן - הוא לא חשש להגיע לשם ולא חשש להישאר מהבחינה הזאת. גם כשלא שיחק בקישור פפ לא וויתר עליו ונתן לו מקום בהתקפה - אם זה באגף ואפילו עונה שעברה כ9 מזויף, ושם גם היה להם עומק - סטרלינג, ז׳סוס, מאחרז, גריליש
עם כל העומק הזה פפ לא וויתר עליו, ויש סיבה, ואם מול כל העומק הזה הוא לא חשש להתחרות על ההרכב אז כנראה שזה לא העניין, והוא לא צריך לחשוש ממקום בהרכב מול רודריגו, אסנסיו ופדה על העמדה בכנף ימין/הקשר הרביעי. או מול מודריץ׳ וקרוס בעונה ארוכה עם מונדיאל

לחלוטין מקבל, אין ספק שהנקודה שלך נכונה חלקית בלבד ולו משום שמדובר בריאל מדריד. מבחינת קרלו אנצ׳לוטי ודון פרז הסגל הקיים הוא הכי טוב שיש. אתה לא יכול להביע חוסר אמון מובהק בקבוצת השחקנים הנוכחית רק כי על הנייר סילבה טוב יותר מקמבינגה ופדה (נכון להיום).

מצד שני, השחקנים להם מעוניינים לבנות את הבטחון אינם סבאיוס, אסנסיו, מריאנו והזארד. ברור כשמש שאם צ׳לסי היו מגישים הצעה על הבלגי ומשחררים אותנו מהעול שלו, היה נוחת כאן קראק. עד לפני שלושה חודשים היינו תקועים עם חוזי עתק של בייל, איסקו, מרסלו ויוביץ׳, תודה לאל הם אינם כעת ולכן החתמנו שני שחקנים נהדרים. אני סמוך ובטוח שרכישה פוטנציאלית עוד הקיץ של שחקן נוסף מותנית בשחרור של הבעייתיים לעיל.

נכון, אבל אני חושב שזה כן עוד תלוי ברצון של הקבוצה בסופו של דבר

הרי יש כסף ואמצעים להביא קראקים, פשוט נראה שלא חושבים שמי שיש בשוק שווה את זה ומעדיפים להישאר עם אסנסיו ולהבטיח הבטחות שווא על הזאר

מבין כל מי שרוצים שיעזוב/ לא מספק את סחורה הנטל הכלכלי היחיד הוא הזאר, כי הוא באמת מרוויח הרבה, ממה שאני זוכר אסנסיו וסבאיוס לא מרוויחים הרבה (יכול להיות שאני טועה, צריך לבדוק) ואיך שרואים את ההתנהלות מול מריאנו כבר עדיף להתיר לו את החוזה ולשלם לו את החוזה. פשוט אם כבר לא מביאים מחליף - למה סתם לשפוך כסף? שיישאר וישלמו פחות בטווח הקצר, ואם יצטרכו ותהיה מצוקה אז מריאנו ישחק ולא שחקני נוער.

כלומר מה שאני מתכוון זה שמריאנו וסבאיוס לא מונעים החתמות באמת, סבאיוס מקבל פירורים למרות ששיחק יחסית כמות יפה בסוף העונה- אבל זה הקטע - אם מביאים מישהו במקום סבאיוס אז הוא יהיה על תקן סבאיוס - קשר שביעי… אז למה להביא לו מחליף אם הוא שחקן נחמד בסהכ? אני לא בטוח שאם הוא ילך אפילו יביאו לו מחליף, אסנסיו מונע החתמות של שחקנים שהמועדון חושב עליהם שהם לא קראקים ולא ברמה עולמית להתקפה (שחקני סגל), והזאר מונע את ההחתמה של קראק שלישי במקום שניים בגלל השכר + החתמה של שחקנים טובים לסגל והעומק ההתקפי כמו אסנסיו

הטענה והביקורת כלפי המועדון היא שיש (בעיקר היו) שחקנים טובים בשוק שאפשר היה להביא והם טובים מהקיים בהתקפה ויכולים לתרום יותר (ולא כל שחקן שהוא לא וורלד קלאס זה משוואה של להחליף אסנסיו באסנסיו אחר) - אם זה לכנף ימין ואם זה לעמדת החלוץ המחליף שלא קיימת ורוצים לתת להזאר
ולגבי ברנרדו סילבה - הוא וורלד קלאס לכל דבר, אז אם הוא זמין - תביאו! או לפחות תנסו, כי לגבי הקישור זה שחקן שסוגר לנו את הקישור העתידי, טוב כבר עכשיו כמעט מכל הקיים, נותן לנו אספקט יצירתי והתקפי שאין לנו מהקישור וכמעט בסגל מול בונקרים ויכול להתברג גם כקשר במערך של ארבע או באגף ימין וגם שם הוא טוב יותר מכל מי שיש

פרז אחרי המשחק: "נכון לרגע זה, אנחנו לא חושבים על החתמות.

חלוץ מחליף? יש לנו הרבה שחקני התקפה שיכולים להחליף את בנזמה במקרה הצורך".

שוב חוזר הניגון. הבן אדם הזייה.

בחלון כזה יבש גם זה משהו…
העברה מאד מעניינת לקראת סיכום- איקר בראבו, אחד השחקנים המוכשרים ביותר מהלה מאסיה בשנים האחרונות בדרך אלינו על פי מספר עיתונאים בכירים.
חלוץ בן 17, מהיר, טכני מאד וחד, עזב את ברצלונה ללברקוזן ולא ממש התאקלם בגרמניה.
היה קרב של ממש בינינו לבין אתלטיקו וכרגע נראה שניצחנו במאבק.
שיהיה בהצלחה.

אתה לא מצפה שפלורנטינו יגיד לעיתונאים “היינו מתים לאיזה חלוץ אבל אין שחקן שמעניין אותנו חוץ מאמבפה, אה וגם מריאנו יושב לנו על הפיירול”, כן?
תשובה של פוליטקאי. זה מתסכל כמו שזה חסר משמעות.

מעבר מאוד מסקרן. בראבו שחקן מוכשר מאוד.
היה כאן לפני חודשיים וחצי עם הנבחרת הצעירה של ספרד.

אגב, באותו טורניר שיחק איתו שחקן שלנו - פול פורטוני.
אחד הכשרונות הגדולים ביותר שיצא לי לראות בשנים האחרונות. בטח בקבוצות הנוער שלנו.
טכני בטירוף, מוסר בחסד, חד מול השער ובכלל ניכר שמדובר בשחקן אינטילגנטי מאוד.

מוזמנים לצפות בו בעצמכם.

רוב הדיון הזה די מתסכל, הנה משהו טוב:

באל צ’ירינגיטו דווח אתמול כי סביליה פנתה לנאצ’ו וסוכניו וניסתה לשכנעם להצטרף למועדון. השיחות האלה לא נשאו פרי כי נאצ’ו רוצה להמשיך בריאל מדריד ובמועדון עובדים על חידוש חוזהו (חתום רק עד תום העונה הנוכחית).
מה נאמר ומה נגיד על נאצ’ו המרגש, שמעמדו נפגע עוד יותר עם הגעתו של אנטוניו רודיגר ולא שיחק דקה מול איינטרכט פרנקפורט. הוא היה יכול בקלות לעבור לקבוצת צמרת בספרד (וכך לא לטרטר את המשפחה למדינה אחרת), שמשחקת בליגת האלופות, לרשום 40-45 משחקים בעונה ואולי אפילו להילקח בחשבון על ידי לואיס אנריקה בסגל הנבחרת למונדיאל. אבל נאצ’ו אוהב את ריאל מדריד יותר מכל ורוצה להיות ‘שחקן של מועדון אחד’ כפי שהיה כל החיים. אגדה. זהו, נמסתי, באיחור גדול - אני אזמין חולצה שלו. ולא אשכח לו את המשחק נגד מנצ’סטר סיטי בבית (מוזמנים גם לבדוק את התגובה שלו ספציפית אחרי השער השני של רודריגו).

נאצ’ו כורע ברך, ‘מכה’ בדשא, מנשק אותו ונשכב קצת, הוא לא רץ לשחקנים אלא רוצה לעכל את הרגע הזה לבד.

מכיוון שנראה שהקיץ שלנו נגמר ובשנה הבאה המבחר לא יהיה גדול, הייתי מנסה לחשוב על אנקוקו כאופציה להתקפה. נתן עונה אדירה בשנה שעברה והשנה פתח מאיפה שהפסיק.
יכול לשחק כחלוץ שני/ מרכזי. ולאור כמה משחקים בנבחרת נראה שהשיתוף פעולה עם בנזמה נהדר.

דיבור על סעיף שחרור יחסית נמוך של 60 מליון.

פרז גאון, עדיף אין רכש ב 0 יורו ולבנות על פדה כקיצוני מאשר 110 מיליון יורו על ראפיניה ופראן טורס.

מוקדם מדיי לחגוג

ראפיניה נראה שחקן שיודע רק לקבל כדור בימין לחתוך למרכז ולהפציץ, את הפעולות המפתיעות והשערים הראשונים עד שלמדו אותו נראה שעשה כבר במשחקי האימון.

מאוד מרוצה מזה שהוא לוקח דקות מדמבלה באגף הימני.

עכשיו בטח יקח כדור יעבור את כולם כולל השוער ויגלגל פנימה :rofl: