דיון ההעברות והפנטזיות :: ארדה גולר כבר כאן, מה עם הצב? (חלק 1)

אז מה עדיף, דמבלה תקוע רק בימין ומייצר פעולות רק משם? עכשיו הוא יכול עוד יותר להפתיע. כבר סידר לראפיניה בעצמו מצב מעולה מהאגף השמאלי, שלברזילאי היה אסור להחמיץ.

דמבלה בימין הוא השחקן הכי מסוכן של ברצלונה בפער ענק, בשמאל הוא סתם רק השחקן הטוב ביותר של ברצלונה.

אגב המשחק המדובר פראן גארסיה נראה לא רע. חסר לנו בצד שמאל שחקן כזה.

ראפיניה נחשב כזר בספרד, אז לא היינו יכולים להביא אותו גם ככה. אם הייתה לנו משבצת פנויה של שחקן זר[מתפנה לנו אחת בדצמבר. לא ברור למה כבר לא עכשיו אם איזרחו שחקן זר בשביל נבחרת ספרד בכדורסל שבחיים שלו אפילו לא שיחק בספרד…]אז היה כבר עדיף להביא את ג’סוס על פני ראפיניה[אשר היה לו משחק זוועתי היום].

הייתי הורג בשביל שחקן כזה במדריד.

אם זה הכלי היחיד שלו מה זה שווה ? סוגרים לו את האמצע ומחכים שיחזיר את הכדור אחורה.

ובכל מקרה, לאסנסיו יש בעיטות יותר טובות.

אסנסיו לצערנו לא מסוגל להשתחרר למצבי בעיטה ובכלל אין לו בטחון לבעוט מרחוק(אם כי אני מסכים שהבעיטה שלו מהיותר נקיות בעולם).
בכל מקרה אני בטוח שיש לו עוד כלים בארגז גם אם הוא שחקן מוגבל. בכל זאת הוא סיים כאחד מיוצרי המצבים המובילים בפרמיר ליג לפי איזה מדד שלא טרחתי לחפש.

השער השני לחלוטין רשום על שמו. הוא התחיל לרוץ לשטח הפנוי בצד שמאל הרבה לפני המסירה וכך הצליח להקדים את השחקן שלהם. ענק.

מישהו ראה את מעלליו של קיליאן בפריז? עוצר במפגין באמצע התקפה כי לא מוסרים לו, נכנס במסי באקט של תוקפנות דוחה, רב עם ניימאר על הפנדלים ובאופן כללי מתנהג כמו פרחח מפונק. התחמקנו לדעתי מצרה גדולה איתו.

השתן עלה לו לראש אחרי הסאגה של הקיץ כשהוא הצליח להוריד את פריז וריאל לברכיים עבורו. ואחרי כל הבלאגן וכל האוויר החם שניפחו לו במוח מה הוא גילה? שהוא עדיין משחק בליגה הצרפתית הנחותה ושהוא רק השחקן השלישי הכי טוב בפריז, כי כשמסי בא מפוקס יותר לעונה הזאת ושלניימאר יש מה להוכיח שניהם כדורגלנים טובים ממנו.

מדהים איך ככל שעברו השנים, משחקן מחוייב ורציני שרוצה לכבוש את העולם הוא עבר תהליך ״ניימאריזציה״ והפך לדבר הדוחה הזה שראינו שלשום.
האמת שאני לא מאשים רק אותו. המעמד והכסף שהוצעו לו זה משהו חסר תקדים שאני לא זוכר שהוצעו לשחקן כלשהו בעולם, טוב ככל שיהיה. ה״המלכה״ הזו הוציאה אותו מדעתו. פריז שיבשה את השחקן הזה במו ידיה. באיזשהו מקום חבל עליו כי אני חושב שהקריירה שלו יכולה/יכלה להגיע לרמות הכי גבוהות שיש.

היא עוד יכולה.
כמובן שזה דוחה לקרוא על מה שקורה שם, אבל בואו זה לא שעל רונאלדו לא היו שום דיווחים דומים. אולי פחות ריבים על פנדלים אבל גם הוא היה עוצר בהתקפות שלא מסרו לא ולא חוגג בגולים של שחקנים אחרים. בואו גם לא נשכח את ה״אני עצוב״ שלו.
כנראה שאם נחזור לשנותיו הגדולות נזכר בעוד לא מעט אירועים שרק הזמן השכיח אותם מאיתנו.
אזכיר לכולם שאמבפה רק בן 23, רונאלדו עבר לריאל בגיל 24. רוב הקריירה שלו עוד לפניו והכל תלוי עדיין בו. שום החלטה שלו עדיין לא תהרוס לו את הקריירה.

אפשר להגיד המון דברים על רונאלדו אבל מתי הוא היה פחות מ1000000% מקצוען ומחויב על המגרש, שנותן את הנשמה כל הזמן? מתי הוא הפסיק לרוץ בהפגנתיות באמצע התקפה?

לזכותו שהוא תמיד חיכה עד לסוף ההתקפה כדי לעשות את הפרצוף העצוב :slight_smile:

רונאלדו הוא המקצוען הכי גדול שעולם הכדורגל ראה, עושים לו כאן עוול נוראי.

אני חושב שרונאלדו 100% מקצוען.
להגנתי כתבתי את זה לפני שראיתי את הסרטון.
אבל אני חושב שמוקדם לקבוע שאמבפה לא יצליח בגלל זה. גם על רונאלדו היו שלל דיווחים.
אולי הוא לא עצר התקפות באמצע, אבל גם הידיים העצבניות הן לא מקצועיות וכמוהן גם העצבים כשלא מסרו לו, והעצבות.

אני יודע שכיף עכשיו לשנוא את אמבפה והכול, בעיקר אחרי מה שעשה לנו הקיץ, אבל אני חושב שההשוואות לאופי של ניימאר לא נכונות. אני גם ממש לא חושב שמסי וניימאר כדורגלנים טובים ממנו כיום.

כתבתי את זה כבר בעבר - אמבפה הוא לא פרימדונה. הוא יודע לעבוד קשה, והוא גם התבטא על זה בעבר. כשמסי הגיע לדוגמה, הוא אמר שאין לו בעיה לעבוד קשה יותר בהגנה (וגם עשה את זה), למרות שהוא כבר היה הכוכב הבלתי מעורער של הקבוצה ומסי כבר הזדקן לא מעט (וגם לא הוכיח שמגיע לו שישחקו עבורו, לפחות בשנה שעברה).

אני דווקא “נהנה” לראות את הצרות בפריז מסיבות אחרות. אני לא יודע מה בדיוק עובר בין אמבפה לשני החברים שלו, אבל שפת הגוף שלו מרמזת על משהו אחר לגמרי מ’שתן שעלה לו לראש’. הוא נראה בעיקר מדוכא - משהו עובר עליו, ואם אני צריך לנחש - יחסים עכורים/מחשבות שניות שעוברות עליו ביחס לפרויקט הקטארי. ואלה חדשות מצויינות לשונאי פסז’. מסי וניימאר זה נחמד והכול, אבל לא ייארך ימים. אמבפה הוא העתיד של הקבוצה אם היא חפצת חיים, ואם הוא לא יסתדר שם, הפרויקט שם יגווע מהר ויהיה חייב להמציא את עצמו מחדש (שוב).

מעלה פה מחשבה שעלתה לי כמה פעמים לראש אולי זה קצת מוגזם אבל לכו תדעו - יכול להיות שאמבפה נשאר בפריז בגלל איומים מסוימים?

אמנם ליגה הולנדית והכל אבל מי שראה את אייאקס אתמול ראה כמה כישרון יש לאנתוני ברגליים. כבש שער מדהים אבל יותר מהשער הוא פשוט התעלל בשומריו.
כמה שהייתי רוצה שחקן כמוהו אצלנו.

בסיפור שבו ראשי ממשלה מכהנים וכאלה מהעבר מתקשרים לשחקן כדורגל כדי שישאר בקבוצה שום דבר לא באמת יפיל מהכיסא.
אנחנו יודעים בוודאות שאמבפה רצה בקיץ הקודם ולא נתנו לו הוא גם התראיין על כך, אנחנו יודעים בוודאות שהבנאדם לא האריך חוזה עד לדקה האחרונה ואנחנו יודעים שהמעסיקים שלו הם פושעים שלא יבחלו בשום אמצעי כדי לקדם את המטרות שלהם, לא יהיה מופרך מידי להעריך שגם איימו עליו בין היתר.

אנטוני שחקן מעניין מאוד. דריבל ברמה הכי גבוהה שיש, וירטואוז בכל רמ״ח איבריו, יחד עם זאת אכלנו מספיק ״פלופים״ שהגיעו מהליגות בהונלד וגרמניה.

מישהו יודע אם יש לו סעיף שחרור?

למה צריך רודריגו משונמך ?