הכל טוב ונכון, במדריד הוא היה מפוטר עוד בעונה הראשונה. הם השקיעו בתקופה הזו איזה 300M ברכש, חלקם התעקשויות של ארטטה כמו וייט ורמסדייל ועד עכשיו השיא שלהם היה יורופה ליג. בשתי העונות לפני כן הם סיימו מקום שמיני!
בהתחשב בזה שסארי עשה 2-3 עונות ברמה הכי גבוהה שיש ועם שחקני דרג ב’ במקרה הטוב כמו אלביול, הוסאיי, גולהאם וקייאחון- אתה צודק, כרגע זו לא אותה סקאלה. לארסנל יש כרגע חצי עונה מצוינת ועוד חצי עונה טובה בגארבג’ של עונה שעברה. אם כבר זה יותר מזכיר את לסטר לבינתיים.
אגב, ממה שאני קורא ומתעדכן לארטטה יש לא מעט כאסחים עם שחקנים. בדיוק ההפך מאנצ’לוטי וזידאן.
אדי האו- מה הקשר? הוא עשה דברים יפים עם בורנמות’ אבל אם לא היה מתמזל מזלו להגיע לפרויקט השיחים ועם רכש בול בפוני הוא כנראה בצ’מפיונשיפ. נראה לי שמיצינו את העניין של מאמן דרג ג’ מפסיד את חדר ההלבשה של ריאל מדריד תוך חודש בתפקיד.
אם פנטזיות… פליק המאמן של גרמניה ולא כל כך הולך לו שם. בהתחשב בזה שיש לו ניסיון בלריב עם הנהלות אני לא אהיה מופתע אם יעזוב בסיום המונדיאל, אז יש כאן את אפקט הזידאן של מאמן שהפציץ 2-3 עונות וחתך אבל באיירן שלו הייתה באמת משהו אחר, 4231 עם 4 שחקני התקפה, מגנים תוקפים ולחץ גבוה.
גם נאגלסמן מתקשה(יחסית) בבאיירן אבל הפיקים שלה מרשימים והסגל שלנו טוב משלהם לדעתי.