בפועל את המקום של מריאנו בסגל יתפוס אלברו רודריגז.
אמש קיבלנו ספוילר לעתידו של אסנסיו… ניחוש פרוע - ממשיך הלאה בקיץ ומוחלף בסרחיו אריבאס.
במידה ויצליחו להפטר מהזארד בנוסף, את המקום שלו בסגל יתפוס ברהים דיאז.
בהנחה ואודריוסולה לא יערים קשיים, גם הוא ייבעט לקיבינימט ואת מקומו בסגל יתפוס ויניסיוס טוביאס.
מנדי לא מתאים, מסתבר שזידאן הוא המאמן היחיד בערך שמסוגל להפיק ממנו את המיטב. פראן גרסיה כמובן ייכנס למשבצת שלו.
מה שלא ארצה לראות זה את נאצ’ו הולך, למען האמת התחושה שלי היא שהוא יישאר אך המחליף הטבעי שלו בסגל מיועד להיות רפא מארין. הבטן שלי מוסיפה שמשתדלים לזרוק את ואייחו וזה יקרה רק אם יגיע רכש לחולייה האחורית, סטייל אנטוניו סילבה מבנפיקה.
לצערי, מקום לרכש גלקטי יתפנה רק במצב בו גם מודריץ’ וגם קרוס באמת יפרשו, מה שלא נראה לי סביר היות ואנו עתידים להפרד מרשימה ארוכה של שחקנים גם כך. לרכוש את בלינגהאם יהיה עלבון עבור הטריו טשואמני-קמבינגה-פדה, מה שהופך את המהלך הזה לחסר פוטנציאל בעיניי, כך שלא ייצא לפועל. יותר סביר שיאריכו למודריץ’ & סבאיוס וישאלו את קרוס איך הוא לא פרש בשיא אחרי הדאבל, כי התחושות המעורבות שירגיש אחרי שיפרוש בחודשים הקרובים יאפילו על כל תואר שזכה במרוצת השנים. מריו מרטין עשוי להוות חלק מהסגל הקבוע בעונה הבאה על חשבונו.
קורטואה (לונין?);
אלאבה (גרסיה), רודיגר (ואייחו), מיליטאו (מארין), קרבחאל (טוביאס);
קמבינגה (סבאיוס), טשואמני (מרטין), ואלוורדה (מודריץ’);
ג’וניור (אריבאס), בנזמה (אלברו), רודריגו (ברהים).
לוקאס ואסקז גם הוא בסימן שאלה, פחות קריטי כמובן אך רלוונטי לתקופה ארוכה מדי בה רק 16 שחקני סגל באמת מהווים חלק מהקבוצה.
OUT —> מנדי, נאצ’ו, אודריוסולה, קרוס, אסנסיו, הזארד, מריאנו.
IN ------> גרסיה, מארין, טוביאס, מרטין, אריבאס, ברהים, אלברו.