התחושה באוויר בעקבות התבוסה היא שפלורנטינו מתכנן להשקיע מעט יותר משתכנן במקור.
עקב כך, אני שמח שהובסנו. כלומר, אני לא שמח שהפסדנו, אבל אם כבר להפסיד אז לפחות בצורה בה נקבל כאפה אמיתית שתדגיש את המרחק שלנו מהקבוצה הטובה באירופה.
בהמשך להודעותיי הקודמות, המעט יותר השקעה המדוברת היא בדיוק הכוונה שלי. אני לא חושב שצריך להשתגע, אבל אחרי עונה כזו להביא את פראן גרסיה ובלינגהם זה פשוט לא היה מספיק.
בלינגהם על חשבון מודריץ’, ופראן שיסיט את קאמבינגה חזרה לקישור בהחלט יחזקו אותנו, אבל לא חושב שככה היינו מנצחים את סיטי, ואפילו לא זוכים בליגה.
הבעיה שלנו העונה הייתה קודם כל בהבקעת שערים.
עונה שעברה בנזמה היה בעונת שיא, העונה חזר לסורו והתלות שלנו בויניסיוס זעקה לשמיים. במצבים כאלה זה בדיוק הזמן לעשות שינוי לשם השינוי. להוציא את בנזמה ולהכניס איזה מוראטה, אבל כשהסתכלנו על הספסל ראינו את מריאנו…
לפעמים פשוט צריך לשנות. לעתים זה שינוי טקטי, להכניס חלוץ בסגנון אחר, ולפעמים זה סתם להכניס חלוץ רענן כי החלוץ הראשון ביום רע.
אני בטוח שחלוץ מחליף היה עוזר לנו ממש העונה, אולי אפילו מאפשר לנו להאבק על האליפות. בסוף, לגנוב ניצחון בכמה משחקים שבנזמה חלש בהם, זה בדיוק מה שהיה חסר לנו.
כמובן שבהתחשבה ביכולת הנוכחית של בנזמה, אשמח גם לחלוץ פותח, אבל אפילו מחליף יקדם אותנו ממש קדימה.
מתחילות שמועות גם על קאנסלו, לא יודע איך ישתלב, אבל בתחרות מול קרבאחל אני חושב שהוא יסתדר. אני מאמין שבמקום הנכון הוא נכס.
קודם כל, רק להבין שיהיה לנו אשכרה מגן תוקף אמיתי, יעשה פלאים לאגף ימין, שיוכל לפרוח סוף סוף, ולתת מעט איזון להתקפות שלנו.
לסיכום, קיץ של 4 שחקנים: פראן, בלינגהם, חלוץ מחליף, וקאנסלו, יספק אותי. קיץ עם חלוץ פותח בנוסף גם יעשה אותי מאושר. זו בדיוק הנקודה שדיברתי עליה, שצריך להגביר במעט את קצב ההתחזקות, ולדאוג גם לכאן ולעכשיו, במיוחד כשאת קאנסלו, פראן וחוסלו אפשר לסגור בעשרות מיליונים בודדים…