אבל גם מבחינת תחרותיות להשאר למרות המגבחות תהיה ההחלטה הנכונה ביותר עבורו.
מאתגר אותך למצוא לי קבוצה בה הסיכויים שלו לקחת תואר משמעותי יהיו גבוהים יותר מאצלינו.
עם כל המגבלות של הסגל זו עדיין פאקינג ריאל מדריד, לא מלאגה…
אחד הסעיפים הוא כסף, ה2 האחרים לא, בחרת להתפס על הסעיף הזה בלבד, אבל כתבתי מספיק סיבות מקצועיות ללמה נכון עבורו להשאר.
אחת העונות הגרועות? אתה באמת חושב ככה?
כמה גרוע אתה מצפה מהעונה הזו להיות?
אנחנו עדיין אחת מה4 קבוצות הטובות באירופה, והמתחרה הרצינית ביותר על תואר אליפות ספרד (וגביע המלך).
יש מגבלות, אבל אפשר לחשוב שאנשים מצפים פה שנלחם על מקום באלופות. אנחנו אפילו עם 9/9 בנתיים.
הוא נותן! הוא יוצא נגדו כל הקיץ לפי הדיווחים.
במועדון בריא לא מכבסים את הכביסה המלוכלכת בחוץ. ככה מועדון אמור להתנהל! המועדון לפני הכל.
עוד לפני שידענו שנהיה בלי חלוץ הוא חתם לשנה הבאה. יכול להיות שהיו מפטרים את המאמן הנוכחי אחרי שהאריכו לו חוזה, אבל יכול מאוד להיות גם שלא, כי לא ככה מתנהלת התאחדות שמכבדת את עצמה.
חוץ מזה, ברזיל זה שדרוג מקצועי על ריאל מדריד הנוכחית?
אז הבעיה שלך היא פשוט שאתה לא אוהב את קרלו?
זה לגיטימי לגמרי, ויש מספיק טיעונים ללמה הוא צריך לעזוב, אני כנראה אתמוך ברובם.
אבל זה פשוט לא נכון עבורו בשום צורה שהיא לעזוב, והוא לא מגעיל או חלש בכך שהוא נשאר, אפילו להפך! הכי קל להגיד ״מה זה התנאים האלה?!?״ וללכת מבלי לנסות.
איך אתה מעריך את הסיכויים העונה? לדעתך במצב הנוכחי ברצלונה עדיפה על ריאל?
גם אם יאבד אליפות, אפשר לחשוב שזה משהו היסטורי… ב2018 זידאן סיים את הליגה עם 76 נקודות, ולא בהחלט היה סגל ראוי (הוא אפילו סיים שלישי את הליגה).
זה קורה, ובהחלט אם יאבד את האליפות הוא יצטרך לתת על זה את הדין, אבל לא מדובר באיזו השפלה שלא הייתה כדוגמתה.
שמע אני מבין אותך, הרבה דברים מבאסים אצלינו בקבוצה. אני פשוט לא מסכים עם ההאשמות כלפי קרלו על מצב הסגל, זה פשוט מצחיק. (מסכים עם רוב ההאשמות על נושאים טקטיים יותר).
אם כבר צריך להעריך את קרלו שעל אף החרא שפרז מפיל עליו הוא שומר על מקצועיות ולא מוציא את החרא החוצה. ככה צריך להתנהל!
באמת נראה פה למישהו שקרלו מעדיף את המצב הנוכחי? באמת נראה למישהו שזה איכשהו האינטרס של קרלו שלא יגיע חלוץ? למה לעזאזל האשמה מופנית אליו? כי אתם רואים שפפ מקבל כל מה שהוא רוצה?
גם המאמן של אל נאסר מקבל מהנשיא שלו כל שחקן שהוא רוצה, אולי נביא אותו, הרי זה בוודאי מעיד על אופי חזק ולא על נשיא פזרן…
נחרוק שיניים ונחכה לאלונסו עונה הבאה. נקווה שלו כבר כן יהיה חלוץ.
סתם כי הרבה אנשים אומרים את זה ואני לא מקבל אף פעם תשובה, מה כל כך נורא בהרכבים שלו העונה?
גם אם היית בוחר לפתוח עם חוסלו ולא עם אחד מהקשרים שלנו, אתה באמת חושב שזה הפער בין הרכב מושלם להרכב איום?
לא מדבר על ניהול המשחק או דברים כאלה, על ההרכב עצמו.