אנקדוטות ושאר ירקות

כל עוד לא מופיע במשפט “מחקרים שנעשו בחו"ל אצל טובי המומחים מוכיחים שהפרישה שלי קרתה באשמת ביבי והרפורמה המשפטית” זה לא טור של דסקל.

אני לא רוצה להיכנס ללינק רק מהחשש שגוגל יזדהה את זה ואני יתחיל לקבל בחיפוש את המטומטם הזה. עשיתי פעם אחת את הטעות הזו זה לא יחזור שנית.

רביע איך מגיבים שם הפאנבויס שלו? כבר מתחננים שיחזור ?

איפה שולה הציטוטים/מוקשים כשצריך אותו??
@EJB תקריב אחי למען הפיד שלי ושל משה.

ממה שראיתי יש בכי ונהי. כאילו מינימום טיילור סוויפט לא מוציאה סינגל חדש.

אפס מוחלט. גם טור פרישה שלו נפתח בכותרת שאין ספורט שהוא לא פוליטי. יאללה מאוס, קח את הגיגך למקומות בהם מישהו חושב שאתה נראה כמו איזה ‘מבין’.

@EJB לא משנה כמה אתה אוהב להטריל, לשים באותו משפט את הטיפשון הלז יחד עם גדולי האומה, זה ללכת על הקצה.

מזל שמקלאסיטר חתם בליברפול כדי לאזן את האושר העילאי הזה

ביקשתם, קיבלתם.

אז ניכר שדסקל החביב השקיע ויצר כ-10 פרופילים פיקטיביים שונים, כדי להלל את הפרישה האמיצה שלו, ולהספיד את העיתונאי הדגול שכבר לא נזכה לקרוא מהגיגיו המתורגמים.

image
אני בהחלט יכול להבין איך אחרי עשרות שנים של צריכת תקשורת בארץ, הניוון מביא אדם לכך שדסקל ייתפס בעיניו ככתב האינטילגנטי ביותר שקרא.
וכמובן, איך אפשר בלי להתרפק על הטוהר והתמימות של הספורט של לפני 30 ו-40 ו-50 שנה, עם כל הגזענות, האפלייה, הסמים, הפשיזם והשחיתויות. רק קוראים אדוקים באמת של דסקל יכולים מצד אחד לשבח אותו על ה’אומץ’ שלו בכתיבה כנגד כל התופעות האלה, ומצד שני להתרפק על עבר שמלא בתופעות האלה בדיוק.

נעבור למגיב הבא:
image
סה"כ הגיוני שלקורא הממוצע של דסקל יהיה יותר מכובע אחד.
כשמייבאים אופנות מחו"ל - הכובע ‘הגלובלי’.
כשמתעצבנים על הפרת זכויות אדם - הכובע המתחסד.
כשהולכים לסקר את המונדיאל באותה מדינה מפרת זכויות אדם - הכובע הצבוע.
כשמעתיקים ומתרגמים כתבות מאנגלית - הכובע הבוער (על ראש הגנב).

והנה דסקל המציא לעצמו גם מגיבה בחורה:
image
גם אישה, גם מזרחית, וגם עם 2 שמות משפחה. סגר לעצמו את כל הפינות.
למי ששאל את עצמו (כמוני) - זאזא זה המקבילה הנאורה לכהנא של הימין הקיצוני (ומכאן ההקבלה: כהנא חי - זאזא חי). תוכלו למצוא אותו לדוגמה במשפט הנאור המוכר: “כשאני שומעת על רצח-עם שמתרחש במדינת עולם שלישי, אני זאזא באי-נוחות בכיסאי. ואז ממשיכה כרגיל בשגרת יומי”.

טוב, פה הוא כבר ממש חיפף:
image
מעבר לסימן ההיכר המובהק של דסקי - תוכן שכולו מורכב מציטוטים גרועים של אחרים - זה בכנות השם הכי טוב שהוא יכל לחשוב עליו…?

אבל נראה שבכל זאת יש גם מגיבים אינטילגנטיים. אחד הקוראים הנאמנים ממליץ לדסקל להתאבד בתלייה:
image

ומגיב אחר רוצה לוודא שדסקל מבין בדיוק כמה חומר גלם הוא צריך, כדי להוציא לפועל את ההתאבדות שלו:
image
(למרות שלא לגמרי ברור לי למה צריך לחכות לקן יונים פה…)

ולסיום - מסתבר שיש אפילו נציג מהפורום שלנו:
image

דסקל היה מאוס מאוד אבל האמת שזה לא מה שהפריע לי, ואילו לפחות היה עיתונאי ספורט טוב הייתי בולע את הצפרדע הפרוגרסיבית. זה פשוט לא היה המצב ומדובר היה בלי קשר בעיתונאי ספורט בדיחה שלא תורם שום דבר לשיח. זה מאוד ניכר שהוא לא מאוד אינטליגנטי וכשעוטפים את זה בעטיפה הפרוגרסיבית לא נשאר לו הרבה מה למכור.

לדעתי רוב הסיכויים שהוא פורש כי המניות שלו ירדו מאוד וכבר אין לו כל-כך קהל.

מה שיותר עצוב בכל הסיפור שאני בטוח שהוא לא באמת פורש. עוד כמה שבועות הוא יודיע על קאמבק…

אני לא חושב שיש איזשהוא “עיתונאי” בארץ עם כזה הפרש כמו התדמית שלו לבין מה שהוא באמת. אולי נדב אייל. זה תחרות צמודה כי נדב אייל לא כותב על ספורט…

אולי נדב איל (@Aimarito @Eyal )

לזכותו של דסקל יאמר שהוא היה מהראשונים שעשו פודקאסט ספורט, אבל מאז שזה נהיה נפוץ הוא היה עוד אחד, ולא מוצלח.

כשהוא כתב על כדורגל הוא בהחלט תסכל הרבה קוראים. השימוש שלו בנתונים היה כל כך מוטעה והוא כתב אותם בביטחון רב, שהיו לו מספיק מאמינים שיאכלו את זה.

רק אני ממש עצבני על משחקי הנבחרות הממש מיותרים האלה עכשיו? לא מספיק הם תקעו מונדיאל באמצע העונה והפכו עונה עמוסה גם ככה לעוד יותר עמוסה, ועכשיו הם גם לא נותנים לשחקנים לנוח בפגרה הזאת. פשוט מעצבן.

במספר העוקבים ברשתות החברתיות, ריאל ובארסה עדיין הרבה לפני כולם.
מוזר שדווקא PSG מובילה בטיקטוק, כשאצל כל השאר בטיקטוק יש הרבה פחות עוקבים מפלטפורמות אחרות.
למי שתוהה, ברשימה יש את כל הקבוצות עם מעל 4M עוקבים. אינטר מיאמי לא ברשימה.

דווקא נראה שברשימה יש את כל הקבוצות עם טוטאל של 30 מיליון לפחות.

ניחוש פרוע - טיקטוק זו הפלטפורמה של הצעירים, צעירים הם הקהל שהכי נמשך לכוכבים, לפריז היו את הכוכבים הכי גדולים - ועל כן, פריז כוכבת טיקטוק
בשנתיים האחרונות ראיתי לא מעט אנשים ברחוב עם חולצות של פריז, רובם לא עוברים את גיל 10 להערכתי, וזאת בניגוד ללובשי החולצות של שאר הקבוצות ברחובות תל אביב

עוד הסבר אפשרי לחיבה של צעירים לפריז היא שאנשים לא מחליפים קבוצה בדרך כלל, ולכן לקבוצה “חדשה” מלכתחילה יותר קל שיהיו אוהדים צעירים, שנחשפו למשחק אחרי שהיא כבר הייתה קבוצה גדולה, ולא אוהדים מבוגרים, שנחשפו למשחק לפני שהיא הייתה קבוצה גדולה
לגבי ההסבר הזה, מעניין לבדוק את המיקום היחסי של סיטי בכל אחת מארבע הפלטפורמות - ממבט זריז קשה לי לקבוע לגביהם

זה כי העתקתי רק את הדף הראשון של הרשימה.
יש שם כ 100 קבוצות , הכי נמוך 4.1 מיליון

זה מהכתבה האחרונה של CIES.
אתה יכול להיכנס לשם ולמיין לפי עמודות. אולי תגלה משהו מעניין שלא שמתי לב

פפ אומר מה לדעתו התואר הכי נחשק, והתואר שהכי קשה לזכות בו.
מוזמנים להתווכח עם המאמן הטוב בעולם :joy: :joy:

החל מדקה 1:22

אני לא חושב שמישהו פה אי פעם התווכח עם אחת משתי האמירות האלה :slight_smile:

(שתיהן נכונות עד כדי מונדיאל)
(הכי נחשק עד כדי פרמייר ליג להרבה אנגלופילים)

מה שפפ וזידאן ואנשים פה בפורום אומרים/מתכוונים זה, שבאופן כללי, זכייה בליגה היא אינדיקציה טובה יותר לאיכות הקבוצה, לעומת זכייה בליגת האלופות. זה אגב מסביר בדיוק למה קשה יותר לזכות בליגת האלופות - כי להיות טוב לא מספיק, אתה צריך גם הרבה מזל.

וכמובן אף אחד לא מתווכח איזה מהתארים סקסי יותר.

אוי חבל שאין לי כח להתחיל לחטט פה בפורום. הייתי מוצא פה אוצרות.

רק לחשוב על אלו שהסבירו לי שחוק כזה לא יכול לעולם לקרות וזה היה סוף הכדורגל והנה הופה . התקדמות

https://twitter.com/BarcaTimes/status/1675090727003463682

פיפא שינתה את החוק של הנבדל , מהשנה הקרובה כדי שנבדל יפסל כל הגוף של השחקן צריך להיות מעבר לקו ההגנה.

דוגמה לשער שנפסל בעבר והיה חוקי לפי ההנחיה הזאת.

משום מה לפי מה שהציוץ הזה אומר שבהתחלה הולנד איטליה ושבדיה יעקפו את זה. לא יודע למה לא כל ההתאחדיות.

מקווה שבשנה הבאה זה יגיע לכל העולם

זה כמובן שינוי מבורך שיניב יותר מצבים לשער ויותר גולים.
זה רק 3 מדינות כי זה ניסוי. גם במדינות האלה הניסוי יהיה בליגות הנמוכות.

שינוי מטומטם שיניב משחק הגנה יותר נסוג ופחות מצבים, יפגע בעיקר בקבוצות שמצמצמות שטחים ולוחצות גבוה, שזה בגדול כל הקבוצות הטובות והאטרקטיביות.

אני לא חושב שמישהו כתב שזה לא אפשרי.
אני למשל כתבתי שזה פשוט לא ישנה הרבה.
בטווח הקצר אולי נראה יותר גולים בגלל שההגנה תצטרך להתרגל לסגנון חדש, אך בטווח הארוך ההגנה תתרגל לקו החדש ותעמוד נכון יותר בהתאם לכך, כפי שאני רואה את זה, המשמעות היא קו הגנה נמוך בהרבה.
כנראה שגם כל המערכים יתשנו, כנראה שעם קו ההגנה החדש, לקישור תהיה משמעות קטנה יותר, ה433 יהפוך ל442, ולא אתפלא אם זה יוביל ליותר מערכים של 3 בלמים כדי להתמודד מול 2 חלוצים.

המשחק ישוחק עם קו הגנה נמוך יותר. קשה לי לדעת בדיוק מה יקרה עם זה ואיך ייראה באמת משחק ההתקפה, אבל יש לי תחושה שנראה בעיקר יותר בעיטות מרחוק כי הבלמים יצטרכו להיות צעד אחד אחד כדי להתמודד מול כל הריצות פנימה של החלוצים. מלכודות נבדל ייכחדו, לפחות עד שיצליחו להתרגל לקו החדש וילמדו לתזמן את זה נכון…

אין לי דעה כל כך חזקה בעניין. אני חושב שיש פה יתרונות לצד חסרונות וזה ישנה את המשחק לא רק לכיוון של ההתקפה.
כמובן שיציגו עליה דרסטית בכמות השערים בליגות בהן מנסים את הפורמט, זה ברור כי כרגע עדיין ההגנה לא מוכנה לסגנון החדש, קשה ללמד שחקנים שלמדו 10-20 שנים לשחק בצורה מסוימת, לשחק אחרת בין רגע.