אנקדוטות ושאר ירקות

טראמי גם מתנגד משטר לא? אני מופתע שהוא עוד שם ויכול להישאר ולעזוב.

אז אולי הוא הסוכן מוסד שהפעיל כתב’מים בלב אירן ותפסו אותו?

אין לי מושג, רק ראיתי את הידיעה שהוא שם ולא יכול לצאת.

עריכה:
אה, הוא היה באירן בגלל משחק ביתי במוקדמות אליפות העולם ב 10 ליוני. היה אמור לטוס ישירות לארה’'ב משם.
כנראה לא היה בלחץ לצאת, ועכשיו הוא לא יכול. רק על טיל.

כן, הבחור עם עבר פלילי של שוד וגנבה, יש לו רישום פלילי פעיל על תנאי בארגנטינה.
היה ברור שהוא לא יכול להיכנס, בוקה סתם חיים בסרט אז הם ניסו.

אוליבר קאן חוגג יום הולדת 56. מהשחקנים הגדולים ביותר בהיסטוריה של באיירן מינכן, גיבור גמר ליגת האלופות 2001 נגד ולנסיה שהדף שלושה פנדלים בסה"כ (שמר תשע פעמים על שער נקי ב-16 משחקים באותה עונה), מונדיאל אדיר ב-2002 עד שקרס בגמר נגד ברזיל ורונאלדו. 632 הופעות בבאיירן מינכן ב-14 שנים, הקפטן לאחר עזיבתו של שטפן אפנברג. 86 הופעות במדי נבחרת גרמניה, שמונה הופעות בין היתר.

כילד אני זוכר שהערצתי אותו. הוא היה המפלצת, הרתיע את החלוצים שפחדו ממנו, אינסטיקנטים מדהימים, פה ג’ורה - לפני שג’יאנלואיג’י בופון עלה לגדולה וכמובן איקר קסיאס שהיה ילד. אני זוכר שריחמתי עליו אפילו אחרי הגול של רוברטו קרלוס ב-2004 כשהכדור הדרד’לה ברח לו מתחת לבטן. איפה אתם מדרגים אותו בין השוערים הגדולים ביותר? קצת הגזמתי לדעתכם?

לא ידעתי לאן זה שייך-ג׳וטה מליברפול ונבחרת פורטוגל מת בתאונת דרכים. טרגדיה נוראית-לפי הפרסומים הוא התחתן לפניי שבוע. בתאונה גם אחיו נהרג.

יום עצוב.

טוב אם הוא חוזר לאמן, הוא כבר לא יכול לעשות את הקטע הזה של להראות איזה גודל ביצים יש לו. :wink:

שישאר בריא.

הגעתי אתמול לעמוד יוטיוב בשם Become Elite, של שחקן כדורגל פעיל בשם Matt Sheldon - בן 32, העביר את רוב הקריירה בליגה השנייה בארה"ב, שווי שיא בטרנספרמרקט 175K.

על העמוד:
My name is Matt Sheldon and I am a professional soccer player whose goal is to give you a rare behind the scenes look into the life of a soccer player traveling the world to pursue the dream life of kicking a ball around a grass field.

צפיתי בכמה סרטונים, בחור מאוד אינטיליגנטי וכריזמטי. ממליץ למשל על השניים הבאים:

אפרופו הדיונים שלנו על החלטות שיפוט, ענייני פייר פליי, החלטות ניהוליות של מועדונים ו/או של התאחדויות, קבוצות עם בעלות משותפת, ועוד - קבלו את הסיפור המשוגע הבא (באדיבות מיכאל יוכין, שכתב פוסט על הנושא):

• במחזור האחרון בליגה הצרפתית, במשחק בין שטרסבורג ללה האבר, נשרק פנדל מקרי למדי עמוק מאוד בתוך תוספת הזמן, לטובת לה האבר.

• עבדולאי טורה כבש, קבע 2:3 - נצחון שהשאיר את לה האבר בליגה, על חשבון ריימס (שהלכה לפלייאוף הישרדות, וירדה).

• במקביל, הנקודה שאיבדה שטרסבורג הורידה אותה למקום השביעי, והעלתה את ליון למקום השישי - שמוביל לליגה האירופית.

• בינתיים, ליון הורדה לליגה השנייה ע"י ההתאחדות הצרפתית, בגלל בעיות כלכליות. עם זאת, ליון ערערה, הערעור שלה התקבל (כפי שדימה כבר עדכן), ולכן ליון נשארה בליגה הראשונה, כמו גם המקום שלה בליגה האירופית (שמבוסס על מיקומה בליגה הצרפתית).

• כתוצאה מכך, קריסטל פאלאס לא קיבלה מאופ"א אישור לשחק בליגה האירופית, מכיוון שליון וקריסטל פאלאס הן בבעלות משותפת (ותקנות אופ"א נותנות קדימות למי שסיימה במיקום גבוה יותר בליגה המקומית). פאלאס הורדה לקונפרנס ליג, ונוטינגהאם פורסט עלתה לליגה האירופית במקומה.

• ואיך הערעור של ליון התקבל, אתם שואלים? אז מסתבר שנוטינגהאם פורסט עצמה, רכשה שחקנים של בוטאפוגו - שנמצאת אף היא תחת אותה בעלות יחד עם ליון - מה שהכניס בעקיפין כספים גם לכיס של ליון, מה שסייע לה להציג מספרים משופרים לקראת הערעור שלה, שעבד כאמור. וכך נוטינגהאם סייעה לעצמה לקבל את הכרטיס הנוסף לליגה האירופית.

אפקט הפרפר - הסיפור האמיתי.

devhumor-oldcode

סיפור מטורף!

מוזמן גם לבדוק מי גרם לאותו פנדל (רמז: שחקן שמושאל לשטרסבורג מ…נוטינגהאם פורסט)

אחלה סיפור.
יש מצב לעוד טוויסט. אופ’'א תבדוק עצמאית את החשבונאות של ליון ועלולה לפסול את ההשתתפות שלה בליגה האירופית.

אם זו אותה בדיקה שעשו לסיטי, אין חשש…

אם זות אותה בדיקה כמו של יובנטוס, יש חשש.
היו עוד מקרים של עונש של ממש מצד אופ"א

תהיה שעלתה לי -
איך זה שבקרנות אין הלימה בין אחוז התוקפים ברחבה לאחוז הקרנות שננגחות לכיוון השער? כלומר, הרוב המוחלט של הקרנות מורחק למרות שאין רוב מוחלט למגנים ברחבה. או שזה כן ככה ואני מדמיין?

לדעתי יש רוב גדול לשחקני הגנה. עולים לרחבה 5-6 שחקני התקפה , ויש 8-9 שחקני שדה בהגנה פלוס שוער שגם גבוה וגם משחק עם הידיים.
אני לא יודע מה סטטיסטיקת האחוזים, אבל נראה לי אם רק 30% מהקרנות מגיעות לראש של שחקן התקפה, זה בסדר.

כדי להבקיע מנגיחה חייבים להרים את הכדור כמה שיותר קרוב לשער ושיהיה מספיק רחוק מהשוער, ההגנות יודעות את המקומות המסוכנים, השטח הזה די קטן ומעמידים שם כפי שדימיטרי כתב 8 שחקנים, תוסיף שוער ג’ירפה כמו קורטואה וקיבלת את התשובה.

אני חושב שאתה לוקה במה שמוכר בעגה המקצועית בתור PTSD.

Post Toni-kroos Syndrome Disorder.

צריך להתחשב גם בעובדה ששחקן ההגנה צריך לנגוח בהרבה פחות דיוק מאשר שחקני ההתקפה. יש הרבה יותר דרכים וצריך הרבה פחות דיוק כדי לנגוח לקיבינימט / מקום סביר להרחקה מאשר לכיוון המסגרת. אפשר גם להיות הרבה יותר אגרסיבי.

מסתבר שהרגנו את פלה הפלסטיני.
אני מקווה שמראדונה הפלסטיני, מסי הפלסטיני ואפילו זידאן הפלסטיני הצליחו לברוח משם מזמן כשהמצרים עוד נתנו להם לצאת תמורת שוחד.

Look at me! I’m the Plestinian Pele now!

לא החתמנו אותו מארסנל לפני כמה עונות?
די בטוח שנתן צמד נגד ריאל או משהו.