אנקדוטות ושאר ירקות

אולי צריך לדעת לשלם במקומות הנכונים?

מה שהבנתי זה נפרש על גבי שלוש שנים ולכן נקודת הביקורת הרלוונטית לההעברות של ניימאר ואמבפה תהיה רק בקיץ הבא.

בנוסף, ההעברה של אמבפה עדיין לא קרתה. הוא כרגע מושאל.

ואת ניימאר הם לא קנו, הוא הגיע כשחקן חופשי…

הבעלים הסיני פשט רגל.

סיפורה של האשטאג יונייטד.

בליגה העשירית באנגליה משחקת קבוצה דיי מיוחדת. היא לא מייצגת איזור, עיר או מגזר מסויים. האוהדים שלה נמצאים בכל רחבי העולם - צופים ביוטיוב.

הקבוצה הזאת נולדה כאשר היוטיובר ספנסר אואן החליט לאסוף את חברי הילדות שלו ולהקים קבוצת כדורגל, שאותה אימן בעצמו. האח הגדול, איש עסקים וחובב כדורגל בעצמו, מימן את רוב הפרוייקט, ושיחק בעצמו עד הפרק הנוכחי בקבוצה. האח היותר גדול שימש כצלם של הקבוצה והאבא כפיזיותרפיסט. הם שיחקו שנים מול קבוצות חובבניות דומות להם עד שבקיץ האחרון החליטו להעביר הילוך ולהיכנס לפירמידת הקבוצות המקצועניות באנגליה.

מעבר להצלחה היחסית שלהם ברחבי הרשת, הם עוברים תהליך מסקרן שבו נדרשים קבוצת החובבנים הזאת להיות מקצוענים.

יצא לי להיתקל ביוטיובר (הדיי בינוני ואפילו מעצבן) הזה לפני מספר שנים ומאז עקבתי אחר הפרוייקט משום מה. התוכן הותאם יותר לילדים אבל לאחרונה הוא סביל יותר עם הכניסה שלהם לליגה המקצוענית. אם יש לכם זמן מיותר שווה להציץ רק בשביל לשמוע את השיחות של המאמן שלהם. לחובבי כדורגל כמוני שמעולם לא שיחקו כדורגל באף קבוצה זו הזדמנות נדירה להסתכל איך הדברים עובדים פחות או יותר מבפנים, איך נראה הבסיס של עולם הכדורגל המקצועני.

אם בא לכם לתת להם צ’אנס ולצפות, ממליץ בחום להעביר את הדקות הראשונות עד שהמאמן מדבר עם השחקנים בחדר ההלבשה.

צ׳רנו סמבה, אגדת צ׳מפיונשיפ מנג׳ר ומי שקיבל שיחת טלפון מלא אחר מאשר מייקל אואן, משיק ספר

https://www.instagram.com/p/BrH8A8fhwF4/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=41hzvxeqfr1l

אחרי ששמעתי לא מעט רעש על החלטות השיפוט במשחק של יובה (רילי? בעידן הVAR?) החלטתי לצפות בתקציר.

אני רוצה להתייחס לגול השיוויון של סמפדוריה בדקה ה92. אני חושב שאפשר לראות שם די בבירור שהכדור מגיע לשחקן סמפדוריה מהרגל של שחקן יובה. איך ב2018, כשאנחנו עוד שנייה וחצי ב2019, שופט פוסל גול כזה?

החל מ2:46:

אךך אני כל כך אוהב את קומפני עכשיו …

https://twitter.com/i/status/1080925175787462656

:joy::joy::joy::joy:

גביע הקופדרציות יבוטל וגביע המועדונים יוגדל ויועבר לקיים החל מ2021

https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.394.311037.html

יש פה מישהו שקרא את הספר של שרון דוידוביץ’ ואסף כהן - ‘אגדות דשא’?
הספר מסקר את ענקי הכדורגל מהדור האחרון (החל מ’94) אבל לא רק. במבט מלמעלה נראה מרתק במיוחד, בפרט מעניינת אותי ביקורת על הדירוגים וכו’.
האמת עשה לי צמרמורת בגוף לעבור על ספר שכולל בתוכו כל כך הרבה אגדות, כל כך הרבה רגש ועוצמה!
קבלו רק את החמישייה הראשונה: מסי, כריסטיאנו, זיזו, רונאלדו, רונאלדינו.

ברור לי שזה כל מיני הרכבי פנטזיה מוזרים כאלה, אני ממש שונא את כל ההרכבים המוזרים האלה שדוחפים סתם שמות בלי להסתכל על עמדות במגרש.

בינתיים נדמה שלמרות השמות המפוצצים בריאל, ברצלונה מובילה.
בסגל שלכם יש שלושה פוטנציאלים מוכחים (דה יונג, ארתור, דמבלה) בשונה מריאל לה יש בערך אחד וחצי (חכימי, אודגארד ואלוורדה ורגילון עדיין בספק מסויים).

טוב אפשר להגיד שהקרירה של בייל בספרד הסתיימה בתמונה אחת.

לא יודע איפה לשים את זה, אבל אני חושב שהיה דיון על רוסיה והסמים בפורום הקודם.

רוסיה הושעתה מכל פעילות ספורט לארבע שנים (בוואלה כתבו שהיא תוכל להשתתף באירו הקרוב). טוב אני מניח שהפולטיקה תנצח ובעירעור הם יצליחו למסמס את זה’ כמו שהם עשו את זה עד עכשיו. אבל מי שלא מבין על מה העניין מוזמן לראות את הסרט “איקרוס”

(אם ובסיכוי הממש קלוש ותיאורטי, הערעור שלהם ידחה, לדעתי הם עדיין יצאו בזול)

אחד הגדולים

דעתכם?

זה רק עניין של זמן ותארים עד שטר שטגן היה השוער הטוב בכל הזמנים של ברצלונה. מבחינת יכולת נטו הוא כבר עכשיו יותר טוב.

ואני אוהב את ואלדס.

מבחינת מערך ההרכב הזה של ריאל הוא בדיחה, אין מספיק מספרים כדי לתאר כמה גולים הרכב כזה יספוג. וכקשר אחורי בודד מקאללה הרבה יותר טוב מאלונסו

ההרכבים הם שלך ?

ראול, פיגו, אלונסו וסלגדו לבטח לא היו פותחים אצלי.