אנקדוטות ושאר ירקות

לא, מרחבי הרשת.

משכורת ממוצעת לשחקן, ברצלונה מובילה.
רק תזכרו שבברצלונה יש מסי עם שכר ענק.

הכובשים המצטיינים של מילאן בליגה בעשור האחרון:

זלאטן איברהימוביץ’ - 42
קרלוס באקה - 31
ג’יאקומו בונאוונטורה - 29
מריו באלוטלי - 27
רוביניו - 25

זלאטן לא שיחק במילאן מאז 2012, עצוב.

יפה מאוד. שמתי לב שכמעט כל ההישגים של קבוצות פה עברו דרך ניצחון על ברצלונה או על מסי (חוץ מריאל, גרמניה וענייני פרימייר ליג וכאלה).
חשבתי על ליגת האלופות, ואכן בכל שנה שבה ריאל מדריד לא זכתה בגביע (היו רק 6 כאלו :slight_smile: ), ברצלונה זכתה, או מי שהדיחה אותה זכתה (אינטר, צ’לסי, באיירן, ליברפול).

https://twitter.com/ManCity/status/1282593495060971520

https://twitter.com/DeadlineDayLive/status/1282600279507120128

הערעור של מנצ’סטר סיטי התקבל, והיא תוכל לשחק בעונה הבאה בליגת האלופות.

בנוסף, הקנס הופחת מ-30 ל-10 מיליון יורו.

השייח’ בתגובה: “קח את הכרטיס, ועל הדרך תקנה חלב, לחם ו-3 פרארי”.

כמובן שהערעור של החלאות מתקבל כשהם מורשעים רק בחוסר שיתוף פעולה עם אופ"א, אפשר לסגור את הבסטה על הפייר פליי - פריז וסיטי עושות צחוק כבר שנים מהגוף הזה.

וניוקאסל, קבוצה עם בסיס אוהדים מקומי גדול בשונה מסיטי, בדרך להיות קבוצת הפאר החדשה. אם פריז, שלא הייתה מועדון גדול אף פעם, וסיטי שפחחח, אצל ניוקאסל עקיפת חוקי הפייר פליי בכלל תהיה בדיחה לא מצחיקה. נוסיף לזה את התחרות בין הסעודים של ניוקאסל לאמירויות, ונקבל קבוצה עם פוטנציאל להפוך לאחת הגדולות בעולם.

מנצ’סטר יונייטד: סולשיאר
ריאל מדריד: זידאן
בארסה: קומאן
צ’לסי: למפארד
יובנטוס: פירלו

לא זוכר תקופה כזו בה מאמנים של מועדונים מובילים באירופה אומנו על ידי שחקני עבר אגדיים של הקבוצות.

ראיתי מספר משחקים של יובה בשלהי העונה שעברה וראיתי חלקים ממשחקה היום. מדובר בקבוצה איטית ולא מרשימה. כל הכבוד שחילצו נקודה למרות חיסרון מספרי, אבל אני ממש לא מתרשם מהקבוצה הזו.

פשוט משעממת אותי.

איפה הbds שצריכים אותו?

המחשבה על פסטיבל ניימאר שהולך להיות פה… אין לו איזה אחות שחוגגת בתאריך הזה במקרה?

ליל מול פסז

יאללה, אולי אפשר ליצור דיון מעניין -

בעקבות פוסט מדף הפייסבוק של פיפ"א, מעניין אותי לדעת מה הבחירה שלכם -

לצורך העניין, בואו נניח שכולם בשיאם.

רוצים לגוון? תנסו גם רביעיית קישור.

הערה למנהלים: לא ידעתי איפה לשים, אז שמתי פה. אם יש מקום מתאים יותר, בבקשה…

השילוש הקדוש

לא לשים פה את צאבי אלונסו זה פשע.

לא אשמתי נו…לקחתי את התמונה פה as is.

אבל אתה מוזמן לרמות ולהרכיב שלישייה/רביעייה עם אלונסו.

זה קצת שאלה של איך הם ביחד והתאמה.
כשלם, לא היה מעולם שלם גדול יותר מהטריו של ברסה, אך כאינדיבידואלים לדעתי רק אולי לצ׳אבי יש מקום שם.

דה בריינה לטעמי טוב מאינייסטה, אלונסו וקאנטה בשיאם (ולדעתי גם טורה, אם כי חייב להודות שלא עקבתי אחריו מספיק אז יכול להיות שאני מסתמך על היילייטס) לדעתי עדיפים על בוסקטס, וגם מודריץ בשיאו ספק טוב מצאבי.

אבל לא חושב שאצליח להרכיב שלישיה שתעבוד יחד כמו אותו טריו. ההבנה העיוורת שהייתה שם שווה יותר מכל דריבל.

בנוסף, יש טענה שאני אומר המון בהקשר של רונאלדו. מיקום טוב שווה יותר מכל יכולת אחרת. בסוף שוער שממוקם נכון לא יזנק ולא יתן עצירות מרהיבות אבל יעצור כדורים ששוערים אחרים לא יצליחו ולא משנה כמה רחוק ומהר הם יזנקו. זה נכון גם לקישור. אולי דה בריינה מהיר יותר, אולי קאנטה מתקל יותר מרשים, אבל בוסקטס, צאבי ואינייסטה בזכות המיקום עשו הכל כל כך פשוט.

בסופו של דבר אני מתלבט בין השלישיות:
בוסקטס, צ׳אבי ואינייסטה
אלונסו, מודריץ, דה בריינה

הMVP של גמר היורו, גמר המונדיאל וגמר ליגת האלופות לא מקבל את הכבוד הראוי לו, אבל העדפה אישית לגמרי אז אני מקבל.

אני בוחר בשילוש הקדוש.
אבל לגמרי הייתי מנסה גם קישור של ארבעה עם אלונסו כמו שראינו בספרד לא פעם, אחח הימים הטובים ההם.

הוא לא עושה על עצמו קעקועים. לא יוצא עם דוגמניות על , שומר את הדעות הפוליטיות שלו לעצמו ויש לו אפס יחסי ציבור. והכי גרוע שאין לו את גורג מנדש בתור סוכן, אז הוא לא יכול לחלק לעצמו פרסים (פרס דובאי למי ששואל). ואז אתה מקבל את חוסר הכבוד והערכה שהוא חוטף.

כי דה בריינה מודריץ ואלונסו פשוט מעורבים בהמון סקנדלים…
אני גם ממתנגדי אותו כדור זהב הזוי. מודריץ לא היה השחקן הכי טוב באותה שנה, והיא גם הייתה רחוקה מלהיות השנה הטובה בקריירה שלו.
אבל היכולת שהציג ב2015 עד הפציעה היא הטובה ביותר שראיתי אי פעם מקשר. הוא היה בכל מקום ברמה שגרמה לקרוס להראות כמו קשר אחורי ולחאמס להראות כמו חלק משלישיית קישור.

קודם כל שים לב שיש לי 2 רשימות, באחת הוא נמצא. גם כתבתי שהשילוב של אותה שלישיה הופכת את השלם לגדול מסך חלקיו, מה ששווה הרבה יותר מכל יכולת אישית.

אבל, מה לעשות שהוא פחות נוצץ כאינדיבידואל. פה בדיוק מגיע הנושא שהעליתי.

בסוף מה לעשות, דה בריינה לא זכה לשחק בקבוצה היסטורית כמו ברסה. ברור שאינייסטה השיג יותר, אבל כדי להשוות צריך לשאול גם את השאלה הבאה:
האם קישור של בוסקטס, צ׳אבי ודה בריינה היה נופל מאותו טריו.
לדעתי לא.

אבל מה לעשות שדה בריינה לא זכה לשחק לצד שחקנים כאלה, מה לעשות שבבלגיה ויטסל הוא לא צ׳אבי, ובסיטי רודרי או פרננדיניו ממש לא בוסקטס. כמובן שגם סטרלינג הוא לא מסי.

אינייסטה שחקן ענק, זה שהוא לא הכי טוב בהיסטןריה בתפקידו לא אומר שהוא גרוע. גם רונאלדו רק השחקן השני הכי טוב בהיסטוריה…