צחוק צחוק אם הייתי באצטדיון והייתי שומע שנכנסו חוליגנים בלי כרטיסים ובלי בידוק בטחוני מסודר לא בטוח שהייתי נשאר
עכשיו גם הופעה של מוג׳דה בנוסף לכל
אם חשבנו שהארגון מזעזע, אז תמיד אפשר להוציא את קמילה קאבייו מהמנהרה ולהוכיח לנו שהארגון יכול להיות הרבה יותר גרוע.
ראול
תגידו, לכל הרקדנים האלה ונועה קירל הספרדיה יש כרטיסים?
שום דבר טוב לא יצא לנו מפריז העונה. הפסדנו שם מול פ.ס.ז’, אמבפה דפק לנו ברז, בלגאן בגמר.
יש לי צמרמורת
לא, זה ה 4% שהצביעו לאנצ’לוטי. רוצים שיישאר אצלכם לנצח.
למה לעזאזל השער נפסל?
הבדיקה לקחה הרבה זמן כי היו צריכים להתקשר לצ’פרין?
בנזמה היה צריך לכבוש קודם,אבל זה פאקינג גמר לא מעניין אותי מה היה צריך לקרות,פשוט נשדדנו.
למה. השער. הזה. נפסל.
אגב תמיד חשבתי שאופמקנו הוא המוצלח מבין השניים. מסתבר שטעיתי בענק.
שער חוקי לגמרי נכון שאליסון בחוץ אבל הכדור עף מפאביניו בכלל… פשוט שוד של גול
פביניו עצר את המסירה והכדור נהדף לבנזמה. לא חושב שכדור שנהדף מבעיטה נחשב מסירה.
חיכו שעה לראות ממי הכדור הגיע, בסוף ראו בבירור שזה הגיע מפאביניו ועדיין פסלו את השער?
ממה שאני מבין השוער נחשב הקו האחרון של הנבדל ולכן על מנת שהשער היה נחשב, הכדור שהגיע לבנזמה היה צריך להיות מכוון. במקרה שלנו, הכדור לא הגיע במכוון מפאביניו/קונאטה — לכן נפסל.
חוק מיושן וואו…
קרוס ומודריץ’ אדירים היום, קורטואה עשה את שלו.
מהצד של ליברפול סלאח ממשיך את התקופה החלשה ודיאס חלש, מאנה מוכיח למה צריך להביא אותו לריאל אם עוזב את ליברפול.
מנצלים את זה שמנדי נכה התקפית וקאנטה שומר על וניסיוס וארנולד משוחרר יחסית.
אף אחד כאן לא שם לב שהיה נבדל ? היה נבדל של מעל מטר, פדה בעט לשער הכדור הגיע לבנזמה שהיה בנבדל ברור שדחק פנימה.
עצוב שכל מה שריאל יכול להציע ברמות האלה זה להטיס כדור למעלה ולצפות לנס.
אבל בהסבר של ההחלטה בכלל לקחו את הנדרסון כקו אחרון של ההגנה והוא היה מאחורי אליסון, הזוי
ואם השוער הודף כדור לשחקן שנמצא בנבדל שמבקיע ? זה אותו הדבר, בזמן הבעיטה לשער של פדה בנזמה היה בנבדל ברור מאוד, זה שזה נהדף מהרגל של פאביניו לא משנה, הנבדל נקבע כשפדה בעט.
ככה זה מאז המצאת חוק הנבדל…2 שחקני יריבה חייבים להיות לפני השחקן התוקף הכי קדמי, בד"כ אחד משני השחקנים זה השוער ולכן רגילים לא לספור אותו, אבל שוער זה גם שחקן…
גש מחר על הבוקר לאופטומטריסט הקרוב לביתך
זה לא נבדל בחיים, יש חוק חדש שאומר שאם שחקן ההגנה מנסה להגיע לכדור גם אם השחקן בנבדל זה שער חוקי.
זה שוד.
בפעם המי יודע כמה (ולא רק השנה) המשחק נפתח עם לחץ כבד של היריבה וריאל מדריד נראית פתאום לא קשורה לענף. פשוט תעלומה איך אנחנו שורדים את הדקות האלה כל פעם מחדש.
הבלאגן בסוף המחצית סדק את הביטחון של ליברפול, ויחד עם הכניסה הצפויה של קמאבינגה ורודריגו - יש מקום לאופטימיות.