גמר האלופות :: אירופה לרגלינו

הנבדל היה מוצדק אבל זה רק מוכיח שחייבים לשפץ כבר את חוק הנבדל.

יצאנו בנס מהמחצית הזאת למרות השער שנלקח מאיתנו שלא בצדק.
ליברפול עושים מה שהם רוצים, אנחנו תוקפים עם שני שחקנים במקרה הטוב.
מקווה שרף העצבים אצלנו לא יעלה אחרי השער שנפסל. בטוח במחצית הם רואים את הריפליי וזה לא טוב לנו שיהיו עצבניים.

פדה לא בעט על פאביניו, שהגיע אל הכדור במסגרת תאקל מכוון וחצי. מישהו חייב להשיג נימוק רשמי להחלטה הזו

אני ושופטי הוואר וכל העולם.

לא כשבעיטה נהדפת, החוק מדבר על מסירה ששחקן הגנה מנסה לחטוף.

בכל מקרה, נפסל בצדק, אם לא זה היה שוד, את שלי כבר אמרתי.

ואן דייק ורוברטסון היו מאחוריי אליסון.

ההסבר שלך הגיוני, אבל אם הוא נכון - למה לקח להם 4 דקות לפסוק נבדל? זו אבחנה מיידית.

אין לנו קישור מספיק אתלטי כדי לבנות התקפות מהירות. כשקמא יעבור לשחק ליד פדה במחצית השניה נראה יותר את אגף ימין. עושה רושם שהשמאל שלכם די שביר. פדה וקרבאחל הגיעו לא מעט לקו הרחבה בכל כדור ראשון.

מאחורי השחקן התוקף הכי קדמי, לא הכדור. לכן רוברטסון היה השחקן האחרון(התפקיד של השוער בד"כ) והנדרסון היה השחקן השני הכי קרוב לשער, והוא שקבע אם בנזמה בנבדל, ובנזמה היה מאחוריו לפחות במטר.

זה מה שאני לא מבין, עוד מעט הייתי חושד שפרז קנה את השופטים :sweat_smile:

כי הנדרסון סוגר את בצד השני, טיאגו פחות עוזר הגנתית, אבל זה ככה מזמן, סומכים על ואן-דייק בצד הזה.

איפה בדיוק ראית בעיטה של ואלוורדה?

בעט בבירור עם השפיץ והכדור ניתז מפאביניו לבנזמה.

למרות שרק 0-0 (בחסות הוואר). אבל זה לא נראה טוב לנו…

קרוס אדיר? הנדרסון אוכל אותו בלי מלח. בעיניי המצ’אפ הזה ההוא בינתיים ההבדל הגדול בהתמודדות. הנדרסון גם עוזר המון בשמירה על ויני.

קלופ מצא פיתרון יפה עם קונאטה על ויני. צריך לראות איך זה יעבוד כשנעלה הילוך. ליברפול בינתיים נופלת למלכודת שלנו לדעתי.

בכל מקרה, אני חושב שריאל משחקת נכון, התכנית די ברורה - לשרוד עד דקה 60 ולנסות להוציא מתפרצות. אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו להוציא כל הזמן מלא שחקנים קדימה, לפחות עד דקה 60 כי אז נאכל אותה במתפרצת והסיכוי לייצר משהו במשחק עומד גם קטן מול ההגנה של ליברפול. השאלה אם מכניסים את רודריגו וקמא מי יצאו? מניח שקרוס, אבל על קאסמירו ומודריץ אנחנו לא יכולים לוותר ולדעתי להוציא את פדה יהיה פספוס וזה גם כן הימור

פדה לא הצליח להוציא בעיטה

לא צריך ללכת לפסיכולוג/פסיכיאטר. תודו לי אח״כ:

אתה צודק טיטי, שכנעת אותי. דיאס הרבה יותר טוב מויני.

מקום שני זה סיפור חיי - ציטוט קלופ.

מאמן ענק אבל לוזר נצחי.

סאלח - Be careful what you wish for :wink:

מאוחר מדי לפצוח בקמפיין טיבו בלון דה-אורו?

חבל שאין שני כדורי זהב. גם לקורטואה מגיע.

ישששששששש!!!