לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

זה אמיתי?

איזה זמנים היו פעם.

לא יודע, אבל אני מכיר את זה עוד מלפני הדיפ פייק.
אבל יכול להיות שאלה שחקנים.
עדיין , מתאים לברלוסקוני.

הפרצוף של מודריץ’ כשהוא הבין שהוא כבר לא ישיג תואר עם הנבחרת. גם אם זה גביע השוקו, נשבר הלב.

אפשר כבר להכריז על הליגה הסעודית כליגה השישית בטיבה?
נעשה בסוף החלון סדר בכל הרכש שמגיע לשם, אבל זה נראה מסקרן מאוד בינתיים

*השביעית

הסינית היא השישית. יש שם את הולק ואת אוסקר…

צ’לסי מנסה לדחוף, ואולי גם מצליחה, רבע מהסגל שלה לערב הסעודית. הדיבור הוא על זייש, קוליבלי, לוקאקו, אובמיאנג ומנדי.

זה משוגע.

נ.ב. אפילו בערב הסעודית לא רוצים את דסט, אומטיטי ולנגלה (ופראן?).

זה בקושי עשירית מהסגל של צ’לסי :grinning:
שכחת את קאנטה.

בעניין אחר, המאמן אנדוני איראולה עוזב את ראיו ועובר לבורנמות’.
ראיו שלו הייתה קבוצה מרעננת בין כל הבונקריסטיות של הקבוצות הספרדיות הקטנות. שיהיה לו בהצלחה.

עתידות - דיונים בפורום במהלך השנה הבאה:

משתמש רנדומלי א: “אחח איפה הליגה הספרדית הישנה והטובה, היום כל הבינוניות והקטנות בנוקרסיטיות מסריחות”

משתמש רנדומלי ב: “נכון, איפה כל הבטיסים והויאריליות של פעם, או אפילו הראיו ואייקנו של פעם”

משתמש רנדומלי ג: “לגמרי, אני מעדיף לראות כל יום משחק של בורנמות’ על-פני איזו ראיו וייקאנו של הליגה הספרדית”.

אולגר: “אמרתי לכם שתמיד התלוננתם סתם”.

משתמש רנדומלי ד’ מביא ערימה של מספרים שמראים שלבורנמות’ יש פי 10 תקציב, הם מצפצפים על הפייר פליי, ועדיין נלחמים נגד הירידה כשראיו במרכז הטבלה.
משתמש רנדומלי ט’ אומר שקלופ היה לוקח אליפות עם הסגל הזה.

https://twitter.com/SkySportsNews/status/1671538547076022273

מוריניו מושעה לארבע משחקים הבאים בליגה האירופאית שנה הבאה.

עונש לא ראוי.
היו צריכים למנות את טיילור לשפוט כל משחק של רומא העונה. זה עונש ראוי.

את מי אתה בדיוק רוצה להעניש את מוריניו או טיילור?

רק אני שם לב לזה שהליגה האיטלקית מתפרקת מכל הנכסים שלה?

טונאלי עבר לניוקאסל, יש אינסוף שמועות שקייזה וולאחוביץ הולכים לעזוב את יובנטוס שבגלל פוזלת לאודריוסולה(wtf). למעט נאפולי שלא יצא לי להיתקל בשמועות על שחקנים שלהם, כמעט כל קבוצה מחפשת למכור שם.

הקבוצות האיטלקיות מאז ומתמיד היו מנוהלות כלכליצ בצורה זוועתית והיו סבבה עם זה.
זה בכלל האופי האיטלקי גם כמדינה, איטליה אחת מהמדינוצ המנוהלות כלכלית הכי גרוע באירופה והאיטלקים.בסבבה עם זה

בוקר טוב אלופת ארגנטינה!!!
ריבר פלייט :white_circle::red_circle::argentina:

הגדולה היחידה בארגנטינה, אליפות מס’ 38 תואר 70
אליפות ראשונה למרטין דיצ’ליס כמאמן

עם 200 מיליון דולר בשנה, הייתי מצפה שיהיה לו פסיכיאטר צמוד.

זה בכלל לא הסיפור המלא. הסיפור המלא הוא שהוא אמר את זה אחרי הפסד 5-0 לסלטה ויגו במשחק ידידות, מה שהופך את זה להרבה יותר מצחיק.

מה שנחמד, זה שכריסטיאנו שיחק באותו דור כמו זלטאן, מה שמאפשר השוואה מעניינת ביניהם. הם מדברים בדיוק אותו דבר, רק שאחד מהם עושה את זה כפארודיה שמודעת לעצמה, והשני מתכוון לכל מילה ברצינות תהומית.

לא מבין מה הבעיה במה שאמר…רוב הסיכויים שהוא צודק.

לא כל כך מתחבר לרונאלדו, אבל רוב מה שהוא אומר בדרך כלל נכון, רק שהאוהדים לא אוהבים שחקנים כאלה, מעדיפים שישקרו לנו בפרצוף וינשקו את הסמל.

למה רוב הסיכויים שהוא צודק? מה כל כך מקצועי וטוב בליגה הסעודית? לא שהmls יוצאת דופן כן? אבל כבר כמה שנים שעוד יש הגירה כלשהי של שחקנים מדרום ומרכז אמריקה שלא מעט מהם שחקני נבחרות.

אולי שנה הבאה דברים ישתנו לאור הרכש המאסיבי של הסעודים, אבל להגיד שרוב הסיכויים שהוא צודק? או בכלל להגיד שרוב הזמן הוא צודק? ועוד להגיד שאתה לא מחסידי רונאלדו? לכמה כשלים לוגיים אתה לוקח אותנו פה ביום שיבושים טיטי?