עשית צילום מסך, גם כן השקעה
תן לצפות כמה מחזורים ואז אהיה הרבה יותר חכם.
וגם תסביר לי יותר מה זה כדורגל חיובי ? כי הרוב המוחלט של הקבוצות לא יבואו לשחק התקפי נגד ריאל.
עשית צילום מסך, גם כן השקעה
תן לצפות כמה מחזורים ואז אהיה הרבה יותר חכם.
וגם תסביר לי יותר מה זה כדורגל חיובי ? כי הרוב המוחלט של הקבוצות לא יבואו לשחק התקפי נגד ריאל.
כדורגל מהנה, כמו שהגדרת בעצמך שתי הודעות למעלה. כדורגל שהצופה לא יראה בונקר ציני ומגעיל. כדורגל שפותחים טלוויזיה בשבילו. המוצר שנקראה לה ליגה היום לא טוב בגלל הבעיה הזאת.
יש משחקים יפים בין הקטנות לפעמים, הבעיה היא שהציבור הרחב רואה את ברצלונה ומדריד, ושם הבעיות בשיאן.
הבעיה היא לא עם הבונקר, הבעיה היא שלא נותנים לקבוצות הגדולות תנאים להתמודד עם בונקר, להיפך עוזרים לבונקר להיות יותר ציני ומגעיל כשקבוצות מבזבזות זמן מהדקה הראשונה ומרביצות לויני, ברגע שתמנע את זה כל קבוצה שעושה בונקר תיענש ואז לא יהיה כדאי לשחק ככה.
אם פעם אחת שוער יקבל צהוב על בזבוז זמן בדקה החמישית וצהוב שני דקה 20 אז זה ישנה המון, אם כבר על עבירה ראשונה מלוכלכת מקבלים צהוב זה ישנה המון.
אבל נותנים להם לבזבז זמן, לכסח, להרביץ ולקלל, וברגע שיעצרו את זה הקבוצות חייבות להחליף תוכנית כי אי אפשר יהיה לעצור קבוצה כמו ריאל או ברצלונה רק בבונקר נסוג, זה מה שקורה בליגה האנגלית.
נחזור למשחק של ברצלונה, אדום אחד במחצית הראשונה על כל העבירות המלוכלכות שהיו וחטאפה משלמת בריבית דריבית, אבל היא שיחקה מלוכלך ומגעיל והרוויחה, למה שלא תמשיך ?
אבל למטבע יש שני צדדים, כדי לאפשר לחטאפה לשחק חיובי ולנסות לנצח היא חייבת לקבל נתח הרבה יותר גדול מהבשר, כדי שזה יקרה ריאל וברצלונה חייבות לוותר, זה לא יקרה וימשיכו עם דמעות התנין.
נראלי הבנתי את הפער בינינו, שנינו מסכימים על אותה הבעיה, רק שאני קורא לה בעיה קשה וכרונית ואתה טוען שהיא קלה לפיתרון.
אני בעד הפיתרון שאתה מציע, אני כרגע בעד כל פיתרון, רק שיעשו עם זה משהו כבר.
לא לא, בעיה קשה וכרונית אבל ניתנת לפיתרון, הבעיה שלא רק שלא מתחילים לזוז לכיוון הפיתרון ממשיכים לזוז לכיוון ההפוך.
אבל עם צעדים דרסטיים ניתן להפוך את הכיוון, קשה אבל אפשרי בהחלט.
אולי מצ’אבי תצמח הישועה. נקווה.
בתאכלס, העלתם פה הרבה אפשרויות להתמודדות. אבל רוב הפתרונות מעודדות בעיות אחרות שיכולות להיות גרועות יותר. אני אחיב בהזדמנות. אני רק יגיד שלדעתי הפתרון הטוב ביותר הוא לשבור את השוק עם כסף או יותר נכון הרבה מאטד כסף. מבחינתי שהליגה הספרדית תודיע שעל כל גול שקבוצה כובשת היא משלמת חצי מיליון לקבוצה.
לפי התגובות פה של חלק מהאנשים אני מתחיל לחשוב שכדורגל אולי זה לא הספורט הכי פופולרי ונצפה בעולם?
למה בכדורסל , פוטבול או כל ספורט אחר יש יותר מ 3 עד 5 ליגות מצליחות או נצפות.
פוטבול ובייסבול אני מכיר ליגה אחת לכל ענף בכדורסל יש אולי יותר, אני מכיר 3 ליגות מעניינות ( אבל אני לא צופה נלהב של כדורסל אז אולי השאר יכלו לתת יותר פרטים וליגות).
אבל בכל ענפי הספורט זה ככה יש ליגות יותר מעיינות וליגות פחות.
לא נראה לי שהצמפיונס נופל מאיזה ליגת ספורט אחרת בעולם מבחינת צפייה , ואם הייתה קמה הסופרליג הייתי גם אומר בוודאות שזה היה הטורניר הכי נצפה בעולם
רק שאין סופרליג. אוהדי הכדורגל נאלצים להתפרש על פני 5 ליגות שונות בכל סופ"ש, ולברור מכבי חיפות כדי למצוא משחק נורמלי באמצ"ש.
המצב קטסטרופה.
בהמשך לדיון שהיה, השופט כבר חילק 3 צהובים על עצירת מתפרצות מצד שחקני בורנמות’ נגד ליברפול לפני הדקה ה25
ככה מעודדים כדורגל חיובי
סבבה , מסכים. אבל זה לא שיש ענף אחר במצב טוב יותר.
@SantiagoBernabeu זוכר שמשה כתב שזה עלול לקרות? בנתיים זו סתם סיסמה. אבל מי יודע איך הסרטן הזה יכול להתפתח?
לפני כמה שנים הייתי צוחק על הצעה כזו, אבל היום שאנחנו חיים בזמנים שאי אפשר להגדיר מה זו אישה בלי עליהום מכל העולם, איפה שיש רופאים שטוענים ברצינות שגם גברים יכולים להיכנס להיריון ולקבל מחזור ועוד כל מיני דברים שלקוחים מסאות’פארק, זה באמת יכול לקרות.
חברות גדולות רוצות לשמור על ESG score גבוה כדי לקבל השקעות, אז מי יודע, אולי הן יתחילו באמת לחלק לנשים כסף שלחלוטין לא מגיע להן בשם השיוויון וזה יפגע בכסף שמגיע לקבוצות הגברים.
ירדתם על ניימאר? מה תגידו על גברי וייגה שעובר בגיל 21 לאל אהלי אחרי שכל הקיץ קבוצות גדולות מאירופה התעניינו בו?
שהוא כנראה מעדיף להבטיח את העתיד הכלכלי שלו על פני לשחק כדורגל?
מה קשור ניימאר?
עזוב עכשיו כדורגל, לא ידעתי שהבעיה כל כך עמוקה ושורשית, עם תשתיות מאוד רחבות ומבוססות שמפרות אותה. מצד אחד זה מאוד מטריד, אבל מהצד השני הרגשתי כמו דגיגון באוקיינוס והבנתי שאין לי מה לעשות אולי חוץ מלנצל את הבאג הזה במערכת.
ולגבי הכדורגל עצמו, אני אגיד לך את האמת, אני לא יודע. חשבתי שדברים מתנהלים עם היגיון יש, אבל כמו תמיד כשלא מכירים את העולם מבפנים לא יודעים כמה הוא יכול להסתבך. אני מבולבל כבר מכל השיט הזה. נראה איך זה ישפיע על הכדורגל, מקווה שלא, אם כי התיאוריה שלך מאוד הגיונית.
שמדובר בילד מטומטם
מסוף העונה אני מאוד מאוכזב מווייגה. כישרון יש לו, אבל הוא הראה אותו באמת אולי במשך חודש. כל המשחק של סלטה היה מבוסס עליו, וברגע שהוא קרס פיזית כל הקבוצה קרסה. רק בנס הוא הופיע במחזור האחרון. הוא לא מוכן פיזית בכלל, לא להיות שחקן הרכב בליגה הספרדית ולא בליגה האיטלקית. אפילו ביורו הצעירות הוא לא שיחק.
מה הקטע לחפש להתנגח בכח? היה פה דיבור על ניימאר אחרי המעבר לסעודיה,אז אם ניימאר ראוי לביקורת אז וייגה פי 4 זו הכוונה.
חס וחלילה , באמת ובתמים לא מבין מה ניימאר קשור…
ביקרו את ניימאר על הרבה דברים אחרים. לא על המעבר לסעודיה. זה לא שאריות אירופה עמדו בתור להחתים אותו.
דיברו על כך שהוא האלטרנטיבה שלנו לבלינגהאם. זה היה כל כך מדכא. לא תפסתי ממנו אף פעם ואמנם המעבר בגיל כה צעיר לליגת פרישה מפתיע, אבל לא באמת חשבתי לרגע שהוא יגיע לקבוצת טופ. יכול להיות שכל השמות של המועדונים שרצו אותו לא באמת התעניינו בו והכל היה הנפצות של הסוכנים שלו. אין לי הסבר אחר.