אתה לא ממציא. המקרה שאתה מדבר עליו הוא ריאל מדריד עם הספונסר bwin.
באיירן עם תיקו שלישי רצוף
פעם ראשונה שזה קורה לה בחזרה מפגרת החורף מאז 2007
מקום ראשון רק נקודה הפרש בפסגה
יקחו אליפות באפריל במקום במרץ…
הרבה קבוצות צמרת חדשות יש בבונדסליגה בשנים האחרונות. בסך הכל ליגה תחרותית מאוד יש ממקום 2. מעניין תוך כמה שנים זה יספיק להן כדי לקחת אליפות.
מילאן חטפה היום 5-2 מסוסואלו בבית
מילאן מאז שחזרה מהפגרה ספגה:
רומא 2
טורינו 1 (הפסד בקופה איטליה)
לצ’ה 2
אינטר 3
לאציו 4
ססואולו 5
לא אתפלא אם זה סאבוטאז מכוון, שביתה איטלקית נגד המאמן
משחק ליגה הבא-דרבי נגד אינטר
5 מפגשים אחרונים בין הקבוצות בליגה:
3 ניצחונות לסאסולו
1 תיקו
1 ניצחון למילאן
לא הייתי קורא לזה סאבוטז, אלא יותר יריבה קשה.
בנוסף שזאת אחת מהקבוצות האהובות על דומינקו.
אם זה עדיין מעניין אותך
והנה בנוגע לרונאלדו אם אתה עדיין חושב או שלא השתכנעת שאינו חתם על ההסכם הסודי כמו שאר השחקנים מההודעה הקודמת.
תודה על הלינקים.
לגבי רונאלדו, אני לא הבעתי עמדה. אני לא יודע מה הלך שם ביובנטוס. רק ציינתי ששמו הוזכר בכתבה כלשהי. זה לא אומר כלום.
אתה בטח חושב שאם אני אוהד בארסה, אני אוטומטית מאמין לכל דבר רע שמישהו הפליץ על רונאלדו. ממש לא.
פוטבול איטליה (בדיוק כמו פוטבול אספניה) הוא סה"כ פלטפורמה שממחזרת חדשות בדיוק כמו כל חשבון טוויטר אקראי. לא משנה מה הם יכתבו, זה לא ישכנע אותי לא לכאן ולא לכאן.
בשמחה, יש פירוט משפטי ארוך של 300+ עמודים באיטלקית אם אתה מעוניין.
בקצרה-ההורדה של הנקודות בוצעה בגלל שיש שיחות מוקלטות של ההנהלה של יובה שהיא מזייפת מספרים על מנת להגדיל רווח.
חבר, אני לא מניח עלייך ועל אף אחד פה דבר וחצי דבר. איני מכיר אותך ואף אדם אחר פה אישית, אני רק מגיב על בסיס ההודעות שאנשים כותבים.
אני רק הגבתי להודעה הזאת כיוון שהכתבה הזאת:
אינה מספקת הסבר מספיק לכן הבאתי הוכחה נוספת לכך.
Man City charged by Premier League for numerous alleged breaches of financial rules
מעל 100 פעמים בשנים 2009-2018.
בפעם הקודמת סיטי עירערו והסתפקו בקנס של , תחזיקו חזק, 10 מיליון יורו!
נראה מה יהיה הפעם.
לפי המקור הזה החקירה נגד מנצ'סטר סיטי: כל השאלות, העבירות והעונשים - וואלה! ספורט , הסיבה לעונש של פיפא אז היתה מעיין התישנות.
הם נחקרים על אותו נושא
פתאום שמתי לב שיש היום ארסנל-סיטי באותו זמן שיש את ליגת האלופות.
דורטמונד-צ’לסי אולי מעניין מישהו, אני לא יודע, אבל לא בטוח שמישהו הולך לראות ברוז’-בנפיקה, פרט לאוהדים שלהם.
די יריקה בפרצוף של אופ"א מהצד של הסופרליג האנגלית, אתם לא חושבים?
בוודאי, למרות טענות הלוז הצפוף בתכלס הפריימרליג הצהירו שאין להם בעיה לשלם את הקנס של קיום משחק בזמן משחק אלופות שאופ"א נותנת.
תכלס ביום משחקים שכזה יש מצב שגם אוהדי צ’לסי יראו את משחק העונה האנגלי.
אם הלו"ז צפוף, יכלו להקדים את המשחק בשעה וחצי, כדי שהצופים יוכלו לראות גם את ליגת האלופות. אבל הם לא עשו את זה.
גם המשחק המשלים של ריאל באותן שעות של ליגת האלופות.
מעניין. פעם ראשונה שאני זוכר שמשחק בליגה בכירה משוחק באותו זמן של ליגת האלופות.
נכון, זאת הצהרת כוונות גדולה לטעמי
וכפי שאמרתי לפריימרליג אין שום בעיה עם תשלום הקנס או עם זה שאחת מקבוצות הליגה הבכירות שלה משחקת באותה שעה שם.
מישהו מבין את ההרכב של פפ?
3-2-4-1?? זה אמיתי? עדיין לא הבנתי. אבל לא מצופה ממני להבין.
פפ משחק טוני קרוס הפוך, סילבה קשר כשהכדור עם סיטי ומגן שמאלי כשהם מגינים, קרוס בריאל קשר כשמגינים ומגן שמאלי כשמניעים כדור.
המשחק התחיל ב-19:30 שעון אנגליה. אף משחק ליגה ביום חול לא מתחיל קודם, כדי שאנשים יספיקו להגיע לאצטדיון אחרי שעברו בבית אחרי העבודה, שלא לדבר על אוהדי החוץ שצריכים לפחות שעתיים וחצי ברכבת. ברוך השם הקהל שמגיע יותר חשוב מאופ"א.
שער הניצחון האדיר של מנור.
https://twitter.com/Reinaldodcg9/status/1626987796589076482
ארסנל מנצחת בתוספת זמן[ניצחון של אלופה?], תודה למרטינז על הסיוע[KARMA IS A BITCH]. פפ מטריל ומסיים בתיקו עם פורסט ונותן טיפה מרווח נשימה לארסנל.
לא ברור לי מה נסגר איתו, הוא מטריל בכח אם וכאשר יזכה באליפות שיקראו לו גאון על חלל או שהוא פשוט מחפש להעניק אליפות לארטטה?
צ’לסי נראית פשוט פח אשפה, כל הכסף הזה שנשפך ולא ברור איך לא הביאו חלוץ אחד נורמלי[סליחה אובה].
זאת הצ’לסי הכי גרועה שיצא לי לראות מאז שהתחלתי לעקוב אחרי כדורגל[2008], אבל יש סיכוי אם הם יפטרו את פוטר ימנו מאמן חדש הם יצליחו לזכות בליגת האלופות. בסופו של יום זה עבד להם ב2 הפעמים הקודמות.
דאבל ראשון של סאות’המפטון מאז שנת 1987/88 על צ’לסי.