ובראהים מחטיא עם פנדל מזעזע. לא יאומן.
המשחק הופסק ל-20 דקות כמעט.
ובראהים מחטיא עם פנדל מזעזע. לא יאומן.
המשחק הופסק ל-20 דקות כמעט.
וסנגל כובשת…
לדעתי פנדל על ברהים מוצדק. תופס אותו בצוואר ומפיל. על זה הסנגלים ירדו מהדשא? ולמה לא קיבלו הפסד טכני?
את הגול שפסלו להם אני לא הייתי פוסל. יש דחיפה, אבל לא מספיק חזקה כדי שחכימי ייפול ככה.
ברהים דביל עם קבלות ועכשיו יש גם סטאמפה.
אז הנה דימה מפעם לפעם אנחנו כן מסכימים על משהו בשיפוט😂
מטורניר שיכל לתת בוסט אדיר לבראהים לטורניר בו הוא ייזכר לנצח כלוזר אחד גדול, זה פנדל שיכול להרוס שחקן מנטלית עשור קדימה.
היו טענות על עבירת תוקף שבוצעה קודם באותו מהלך בקרן. ושהשופט הזה מלכתחילה היה שנוי במחלוקת ובכוונה שיבצו אותו.
רק אם בארסה וריאל לא מערבות, ולשנינו לא אכפת ![]()
כולם מדברים על השופט, זה לא הואר שקרא לו?
ראיתם איך המרוקאים ניסו לגנוב את המגבת של מנדי כדי שלא יוכל לנגב את הכפפות שלו בגשם?
חאכימי
המחליפים\מביאי הכדורים
הייתי מרחיק את מרוקו מהטורניר הגדול הבא רק על זה.
פיפ”א בתגובה:
אנחנו רואים בחומרה רבה מאוד את הההתנהגות הלא ספורטיבית של הנבחרת המרוקאית, ומתכוונים לנקוט כנגדה צעדי ענישה קשים ונחרצים. בהתאם לכך - נבחרת מרוקו לא תשתתף בטורניר הבינלאומי הגדול הבא, קרי: לא תיקח חלק בליגת האלופות.
נ.ב. במקום זאת, תוכנס לצ’מפיונס המדורגת הבאה בדירוג פיפ”א (דירוג המשקלל הישגים ספורטיביים מהחמש שנים האחרונות + תרומה כלכלית לכיסיהם של ראשי הארגון) - נבחרת קטורת.
אני חושב שמה שקרה שם זו בושה וחרפה לכדורגל, בשכונה אנחנו החברים יכולים להגיד “אין משחק” ואני כמאמן כדורגל ילדים צריך לשכנע כל אימון לפחות שניים-שלושה ‘לא לנטוש’ - הם מבואסים על המשחק שלהם, הם מבואסים על הכוחות וכדומה. שחקנים מקצוענים, אפילו אם זה היה רק גביע המלך בספרד ובטח בטורניר מכובד שרואים מיליונים - זה יכול ליצור שם רע לכדורגל. לדעתי צריך להעניש את סנגל.
ואני לא בורח מהחלטות השיפוט המזעזעות ואני מבין כמה אני כאוהד הייתי נסער אבל אני לא שחקן על כר הדשא שהם חייבים לנהוג באיפוק מה לעשות. חלק ממה שבא עם “התהילה”. לדעתי אתה חייב לעמוד בגשם ולספוג את כל החרא של השופט כי הוא האיש שאמור לנהל את המשחק ולא משנה מה. הדוגמא שנתתי בפרק בפוד קלאסיקו היא מונדיאל 2002 המכור. איטליה וספרד לא ירדו מהמגרש ואני בטוח שהן רצו. ואלו באמת היו שערוריות שיפוט לא פחות גדולות.
לגבי ברהים דיאס: אין לי איך להגן עליו. השחקנים שלכו תמיכה ברשתות החברתיות, הוא רוצה לקבור את עצמו בינתיים ואני מקווה שהוא יתאושש והכדורגל יחזיר לו (לירן רוטמן אתמול כדוגמא קטנה-קטנה) בהמשך העונה בריאל מדריד. חשבתי שהוא שמאלי וראיתי אותו גם מבצע פאננקה שטותית וגם ברגל ימין. הוא לא איזה פנדליסט שבעט 20-30 פנדלים לפניכן כמו קארים בנזמה ואין לו וובוס כמו סרחיו ראמוס. קשה לי להבין את שיקול הדעת ואני לא מאמין שהוא החמיץ בכוונה. מבחינת כדורגל סנגל הייתה זוכה ראויה.
אתם מבינים פלמנגו קנתה את לוקאס פאקטה ב-42 מיליון יורו מווסטהאם
איפה יש קבוצות בדרום אמריקה שהן לא ברזילאיות שיכולות להתחרות בזה
42 מיליון יורו זה כמעט העסקה הכי גדולה אי פעם בכדורגל הארגנטינאי של מסטנטואונו לריאל בקיץ ופה זה הפוך, מאירופה לברזיל
פלאמנגו היא הקבוצה הלא אירופאית היחידה שנכנסה לטופ 30 בעולם בהכנסות, ועושה זאת שנה שניה ברציפות.
למעשה רק היא ובנפיקה ברשימה מחוץ ל 5 הליגות הגדולות.
יש לה הכנסות כמו של קבוצות קטנות באנגליה, שקונות בסכומים האלה כל הזמן.
אין לי מושג מה הם עושים שם בפלאמנגו ואיך הגיעו להכנסות כאלה, אבל יש להם כסף.
כחלק מחגיגות מאה שנה לליגה היפנית, הוחלט על פורמט חדש בו אין תוצאות תיקו. אם יש שוויון בסיום 90 דקות יש דו קרב פנדלים, כשהמנצחת מקבלת שתי נקודות והמפסידה נקודה אחת.
רעיון מבורך בעיניי
לא הבנתי מה הבשורה הגדולה?
המפסידה לא הפסידה כלום מהמצב הקודם והמנצחת מקבלת עוד נקודה.
אני יותר מתחבר שתיקו ללא שערים יהיה ללא נקודות.
תחרות שנגמרת בתיקו זה מבאס, וזו הצעה טובה לפתור את זה ולהוסיף דרמה בצורה ספורטיבית יחסית.
למעשה, מבחינת המוטיבציה של קבוצות לעשות תיקו, זה מחזיר אותנו לימים של שתי נקודות לניצחון (בערך).
רעיון שתמיד הרגיש לי כמו הטרלה ולא כמו הצעה רצינית לספורט שמכבד את עצמו.
זה אולי מוסיף דרמה אבל נותן תמריץ גדול יותר לתיקו שזה בעיני רע מאוד.
האם אתה גם בעד לעבור מ3 נקודות לניצחון ל4 נקודות לניצחון?
אני לא יודע למה אתה מתיחס לרעיון הזה של דובי בתור הטרלה אבל לתת נקודה ושתי נקודות זה לא…
קבוצות שמחפשות תיקו ועושות בונקר הם קבוצות שרוצות בסוף היום לקבל נקודה והשיטה הזו מאפשרת להם את זה.
בעיני זה לא יפתור כלום.
לא ופספסתי את ההקשר של השאלה.
אמרת שזה נותן תמריץ גדול יותר לתיקו ואתה צודק. אמרת שזה רע בעיניך, וזו זכותך. אבל לפי אותו היגיון, האם אתה בעד לתת 4 נקודות לניצחון, מה שנותן תמריץ קטן יותר לתיקו?
רק אדגיש שאני לא חושב שדובי מטריל. זה רעיון שעלה הרבה מאוד פעמים באינטרנט.
אני חושב שזו הטרלה כי מגוחך בעיניי להעניש קבוצות ספציפית על 0-0. כבר עדיף להחליט שאף תיקו לא נותן נקודות (החלטה גרועה בעיניי, אבל לא הטרלה).