לא רק ספרדי ואנגלי: ת'רד הכדורגל הכללי

אתה בעצם מונע מנבחרת טובה לחזור מהפסד בגלל שביטלת את שלב הבתים ואת המוקדמות. אתה מקטין בלא מעט את כמות המשחקים המעניינים שגם ככה לא גדולה.

בנוסף, ובלי קשר, אתה מגדיל מאוד את זמן הטיסות ולא מתחשב בג’ט לג. אם נבחרת מלטה תשחק מול נבחרת פיג’י, אחת מהן תצטרך לקחת 3 או 4 טיסות ולשחק בלילה לפי השעון שלה.
המנצחת אולי תצטרך לקחת עוד 3 טיסות כדי לשחק נגד ברבדוס או נגד סוואזילנד.

לא נראה לי הגיוני הסיפור הזה. בדיוק בשביל זה יש מוקדמות, כדי שהדבר הזה לא יקרה.
אתה ביטלת את המוקדמות, משמע נבחרת שמפסידה במשחק הראשון יש לה בדיוק משחק אחד רשמי ב 4 שנים.

לא בטוח שהבנתי… הן כולן יהיו במדינה שבה מתקיים הטורניר.

א. ומה רע בזה?
ב. יש עדיין יורו/שקר יבשתי אחר/משחקי ידידות (שאפילו סופרים בהם מלך שערים, אלוהים יודע למה…)

אולי פספסתי את זה.
כל 200 ומשהו נבחרות מגיעות למדינה בה מתקיים הטורניר? כולל אוהדים, עיתונאים, וכו’?
בשלב הראשון יש מעל 100 משחקים ב 3 ימים אם הבנתי נכון. כמה איצטדיונים אתה צריך בשביל זה?
כמה חדרי מלון ותחבורה צריך כדי להניע את כל האוהדים? האם התשתיות ושדות התעופה יעמדו בלחץ?
כל זה בשביל שחצי מהנבחרות והאוהדים יחזרו הביתה אחרי המשחק הראשון.

שנבחרת גדולה שפישלה במקרה במשחק אחד לא תשתתף יותר במשחקים. הפסדת אותה בתור יריבה חזקה ובכך הקטנת את כמות המשחקים המעניינים

נכון, יש גם טורנירים יבשתיים. מורחים אותם לשנתיים כולל המוקדמות. השנתיים האחרות בעצם ישחקו רק משחקי ידידות? זה לא מעניין אף אחד. ממה פיפא תעשה את הכסף?

[אוף טופיק]
באופן כללי, תמיד יש את המתח בין טורניר ליגה לבין טורניר גביע
טורניר ליגה בודק מי הכי טוב ומבטיח כמות משחקים מינימלית לקבוצה לכולם
טורניר גביע נותן יותר דרמה ויותר סקלבילי, כלומר אפשר להכניס יותר קבוצות לטורניר
אני לא חסיד של כל הפורמטים שהם בין לבין, לא בשרי לא חלבי

בעיניי באידיאל קבוצת ליגה ראשונה תשחק בשלושה טורנירים:
ליגה מקומית ל-X הקבוצות הטובות במדינה (20 עם 2 סיבובים או 10 עם 4 סיבובים - לא קריטי)
גביע מקומי שבו כל קבוצות המדינה מכל הליגות משחקות
גביע אירופאי שבו כל קבוצות הליגה הראשונה מכל אירופה משחקות

ברור לי שיכולים לקרות דברים עגומים כמו פתאום לקבל ריאל מדריד - באיירן מינכן בשלב הראשון של גביע אירופה, שזה מאוד מבאס מהרבה סיבות, אז באתי עם הרמאות הקטנה של שיטת דרגים, ככה שריאל ובאיירן של הנבחרות יכולות להיפגש רק החל משמינית הגמר
כן, אפשר להאשים אותי בדיוק במה שאני יוצא נגדו, לקחת את השיטה הטהורה ולהתנכל לה משיקולים זרים. מודה באשמה, אבל חושב שהאיזון שלי סביר יותר ואלגנטי יותר מהמצב הקיים
[/אוף טופיק]

נבחרת זה 25 שחקנים ועוד מה, 25 אנשי צוות? לא בעיה
אוהדים ממילא מגיעים מכל העולם - לא חסרים ישראלים במונדיאלים פוסט 1970

יום 4 שלב ראשון (משחקים 1-7, משחקים 8-14, משחקים 15-21)
יום 3 שלב ראשון (משחקים 22-28, משחקים 29-35, משחקים 36-42)
יום 2 שלב ראשון (משחקים 43-49, משחקים 50-56, משחקים 57-63)
יום 1 שלב ראשון (משחקים 64-70, משחקים 71-77, משחקים 78-83)
בכל רגע נתון יש לכל היותר 8 משחקים, ואם אי אפשר להכשיר מגרש תוך שעה (נראה לי שאי אפשר) אז לכל היותר 24 משחקים ביום
אבל אני מסכים שהשינוי הזה כנראה יחייב שאת המונדיאל יארחו רק מדינות “חזקות”

לא לא. שים לב, ציטטתי את החלק ששאלת האם אני בסדר עם זה שלנבחרת יהיה משחק אחד רשמי ב-4 שנים.
אני לא מתווכח עם החלק שפספסנו משחקים מעניינים כי ארגנטינה/ספרד יכולה לעוף במשחק הראשון של הטורניר (מבוסס וכו’).

האמת שספציפית פיפא תעוף על הרעיון שלי
גם ככה 99% מהכסף שלהם זה המונדיאל
ואפשר לשחד איזה 150 נבחרות עם ההצעה שלי (שני זאבים וכבש מחליטים בהצבעת רוב לאכול את הכבש…)

אני לא חושב שאפשר לשחק יותר מ 2 משחקים ביום באותו מגרש. האוהדים של המשחק הקודם צריכים לעזוב, צריך לנקות אחריהם, ורק אחר כך אפשר להכניס אוהדים של המשחק השני, הרבה זמן לפני תחילת המשחק כדי למנוע לחץ.
אם אתה רוצה 24 משחקים ביום, אתה צריך לפחות 12 איצטדיונים, אולי יותר. אני לא חושב שאפילו בספרד יש 12 איצטדיונים ראוים למונדיאל. אלא אם כן אתה מחשיב את האיצטדיון של ראיו או של אוססונה ככזה.
הרבה יותר הגיוני להקטין את כמות הנבחרות כדי שהחלשות ביותר לא יגיעו למונדיאל כזה. כלומר מוקדמות.

כמה ישראלים היו מגיעים למונדיאל במדינה נורמלית אם ישראל הייתה משתתפת בו?
עזוב ישראלים. כמה סינים, הודים, פקיסטנים, אינדונזים? כנראה יותר מסך האוכלוסיה של המארחת. זה תוהו ובוהו.

לא התכוונתי לזה, אלא לכך שמונדיאל כזה לא יעניין את גופי השידור מהם פיפא עושה את הכסף. אין שום עניין ברוב רובו של הטורניר, אז הם לא ישלמו .
זה כמו שהם מוכנים לשלם פי 3 עבור הסופרליג עם הרבה משחקים חזקים לעומת הצ’מפיונס שם שלבים ראשונים לא מעניינים .
או תשלומים ללה ליגה לעומת גביע המלך.

אני בעד גישה הפוכה, להקטין את כמות הנבחרות, וייצוג יבשתי לפי ניקוד כלשהו.

לגבי הלוגיסטיקה - אני בכנות לא יודע האם זה ריאלי או לא. מרגיש לי שכן, ושהכל פתיר, אבל לא מבין בזה מספיק.

לגבי האיכות - אולי הפער בינינו נובע מזה שמלכתחילה אני רואה את המונדיאל בתור טורניר שהמוקד שלו אינו האיכות אלא החוויה. ומרגע שהוא כזה, אני רואה ערך משמעותי בזה שיהיו בו הרבה נבחרות (אבל בצורה חכמה, לא מה שפיפא מתכננת לנו…)

ואם זה היה תלוי בי, חוץ מהמונדיאל לא היו עוד משחקי נבחרות משמעותיים… ממילא האיכות האמיתית נמצאת בכדורגל קבוצות. וטורניר אווירה כייפי כזה פעם ב-4 שנים שכולם באים לעשות שמח נשמע לי אחלה של דבר. אולי אם הייתי לוקח את המונדיאל יותר ברצינות היה לי יותר קשה עם ההצעה שלי.

מה שגורם לי לתהות לגבי מה ששלפתי מהמותן קודם על גביע אירופי… באופן כללי אני בעד סופר ליג אירופית (כמובן, בפורמט שיהיה מקובל על האוהדים, ולא להציג אותו בטמטום שפלורנטינו ושות’ הציגו, שני רק לטמטום שבו לוין ושות’ הציגו את הרפורמה המשפטית), ובהיעדרה מסתפק בפרמייר ליג כתחליף. לא יודע, אני סתם חושב בקול רם, לא בטוח מה המסקנה שלי לגבי זה (לגבי המונדיאל כן בטוח אבל :sweat_smile:).

באיירן מפטרת את נגלסמן. טוכל יהיה מאמן באיירן.

וואחד פצצה

משחק ראשון - נגד האקסית
לא רע…

יש פרטים מה קרה?

אומרים שיש בעיות בחדר ההלבשה
לא יודע להגיד לך יותר פרטים מזה

מקשרים את זה למקרה שקרה לא מזמן כאשר תוכניות טקטיות של נאגלסמן הגיעו לתקשורת.
רק השחקנים והצוות ראו את זה. נאגלסמן אמר בפומבי שיש להם חפרפרת בחדר ההלבשה.
יכול להיות שהאשים שחקנים מסוימים, ומכאן הבעוית.

בית המשפט אוסר על פי צו את כניסתו של אוהד ניואלס למשחקי הבית של ניואלס עד שהוא לא יסדיר את תשלומי המזונות לגרושתו.

אמיתי לגמרי.

הנפילה של באיירן מינכן בליגה צריכה להגיע מתישהו, היא לא יכולה לזכות באליפות 20 שנה ברציפות. ברור שהשחקנים יהיו שבעים. אני יודע שקובאץ’ בזמנו עזב בגלל חילוקי דעות עם תומאס מולר. יוליאן נגלסמן לדעתי נכשל טוטאלית אשתקד כשהוא הודח נגד ויאריאל, מה לעשות, באיירן מינכן היא מהקבוצות הבודדות שמודדים אותה לא מעט על ליגת האלופות ויש לה משקל כבד. הופתעתי אבל שאם בחרו שימשיך אז זה קורה עכשיו. דווקא השיטה של באיירן מינכן עם שלושה בלמים היא מעניינת ולמרות שהייתי רוצה לראות עוד כישרון בהרכב אני לחלוטין לא מזלזל בה. תומאס טוכל גם כן ייאבד את חדר ההלבשה אבל זה יקרה בעוד שנה וחצי-שנתיים. הוא מאמן מצוין ואולי יביא להם את הצ’מפיונס. אגב לגבי נגלסמן לא יכול להבין את הצעד של פיטורי מאמן השוערים שהיה כמו אח של מנואל נוייר.

אני חושב שזה מולר, זה לפחות השמועות אומרות

השמועות על חפרפת שם היו עוד בימים של פפ, מה שאומר שזה אחד מהותיקים ומולר הוא גם האחרון שנשאר (הוא ונוויר)

ההתאחדות הכדורגל האינדונזית ביטלה את הגרלת הבתים של המונדיאל עד גיל 20 שתוכננה להמשך השבוע.

יש מספר בעיות פוליטיות מקומיות וגם נוצר חוסר הסכמה לגבי אירוח נבחרת ישראל במדינה.

פיפ"א צפויה להעביר את המונדיאליטו למדינה אחרת באסיה.

למה לחכות עד עכשיו? ישראל העפילה למונדיאל מזמן.

אני מקווה שכלא מאחרת - ידיחו את הנבחרת האינדונזית.

בושה.

https://www.kan.org.il/Item/?itemId=148634

עיראק ואינדונזיה ביקשו להימנע מהגרלה מול ישראל ומין הסתם לפיפ"א ה"דיפלומטית" אין מושג מה לעשות עם זה

פשוט מאוד - להדיח את שתיהן.

זה גם אומר להחליף מארחת כי אינדונזיה המארחת
אבל כן אני בעד

יותר הגיוני לערוך הגרלה כרגיל, ואם ייצא להן להיות מוגרלות נגד ישראל והן לא יופיעו, לרשום להן הפסד טכני 3-0.

נ.ב.
בכתבה ש @EHUD הביא, התמונה נראית כמו ההפגנות בארץ , רק צריך להחליף Israel ב dictator
מלא דגלי ישראל.