ויניסיוס לא יעלב כי מבחינתו אראוחו מגן ימני.
אולי גם 4-4-2 ראו רק את הקלאסיקוס וחושבים שארארוחו מגן.
רשימה מוזרה ולא רלוונטית. גם דה ליכט לא שם .
ויניסיוס לא יעלב כי מבחינתו אראוחו מגן ימני.
אולי גם 4-4-2 ראו רק את הקלאסיקוס וחושבים שארארוחו מגן.
רשימה מוזרה ולא רלוונטית. גם דה ליכט לא שם .
ארגנטינה תארח את מונדיאל U20.
כנראה הקטארים לא שילמו מספיק.
אומר הכל
איך היה אומר שדר ישראלי ממוצע: טביעת האצבע של טוכל כבר ניכרת
זה רק אני או שלאחרונה יש יותר מדי תלונות על אונס של שחקני כדורגל?
מי הפעם?
פיפ"א הסירה את האירוח של פרו מהמונדיאל עד גיל 17 בנובמבר 2023 בגלל בעיות אירגון של התשתיות.
בכללי המדינה בבעיות כלכליות ומדיניות קשות
שיתנו גם את זה לארגנטינה
רדיוס לבית"ר!
יובה קיבלה את ה-15 נק שלה בחזרה, היא במקום ה-3 בטבלה
איטלקים מטורללים
כרגע אינטר ומילאן מחוץ לצ’מפיונס
אם אתם חושבים שיש לכם בלם ממש גרוע בקבוצה, תזכרו שקיימת קבוצה שיש לה את הארי מגוויר.
בתור אוהדי ברצלונה אנחנו מזדהים עם אוהדי יוניטד. מתייה שולח דש…
בכל חצאי הגמר של הטורנירים האירופים (אלופות, אירופית, קונפרנס) יש לפחות איטלקית אחת (מילאן ואינטר באלופות, יובה ורומא באירופית ופיורנטינה בקונפרנס)
אם זה יסתיים בתואר איטלקי משולש זה יהיה משוגע
עם כמה שבשנים האחרונות הליגה האיטלקית כביכול איבדה עניין ומעמד, אני חושב שאי אפשר להתעלם מזה שסהכ מדובר באחלה של ליגה ויש שם תחרות מעולה בין לא מעט קבוצות: נאפולי, לאציו, יובנטוס, אינטר, מילאן… יש גם את רומא, וכמעט תמיד פלורנטינה, אטלנטה, וסמפדוריה (*לא העונה) נותנות ניצוצות פה ושם.
בעיניי זה משמח ביותר לראות שאולי האיטלקיות חוזרות לקידמת הבמה.
וגם כדורגל חיובי, ממה שראיתי בתקצירים ומנאפולי באלופות.
להבדיל מהסטיגמה על הליגה האיטלקית.
בעיניי זה יותר חשוב מאיזושהי הבלחה חד פעמית של האיטלקיות.
אי ההצלחה של האנגליות גם ראויה לציון.
לגמרי.
כשיש 5 נציגות איטלקיות כש-4 מהן ב-2 התחרויות הבכירות של היבשת, 2 ספרדיות ב-2 התחרויות הבכירות של היבשת ו"רק" 2 נציגות מהליגה הטובה בעולם כשאחת מהן בתחרות בשלישית בטיבה של אירופה.
זה לא אומר טוב על ההתמודדות של האנגליות עם אירופה, לפחות העונה.
האמת שזה לא רק העונה. אני זוכר כמה עונות שכרגיל פימפמו לנו האוהדים כמה הליגה האנגלית הכי טובה וכאלה ואז האנגליות היו מפסידות לספרדיות (בעיקר) באירופה.
אין ספק שהיא ליגה ממותגת היטב וכיפית לצפייה; איכות שידור ברמת גבוהה, אצטדיונים ודשא (חשוב), וכו. אבל אני לא חושב שלאנגליות יש עליונות מוחלטת.
חבל ששאר הליגות לא מצליחות למתג את עצמן יותר. בספרד התחילו לשפץ ולבנות אצטדיונים לאחרונה שזה מעולה, אבל יש עדיין בעיות.