ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

ועוד כמה וכמה כמעט-ברורים.

לא ברור לי הדחף של חלק מאוהדי בארסה להכחיש את הזימבור החמור והמאד ברור של צ׳לסי במשחק הזה, גם 17 שנה אחרי. אולי בגלל שדוחפים להם את זה בפנים כל הזמן וזה יכול לעצבן. זה לא סיבה להיכנס למוד דמגוגיה ופרופגנדה ולהכחיש את אחת משערוריות השיפוט הכי מובהקות וקונצנזואליות בהיסטוריה של המשחק. לא תמצא אדם אחד שלא אוהד בארסה ורואה את הדברים כמוך.

אני?

לא יש בפורום שלושה אורי אני לפעמים שוכח :slight_smile:

אף אחד לא מכחיש את זה אבל בניגוד אליכם אנחנו זוכרים מה קרה במשחק הראשון והפנדל הברור על יד ברורה בתקפה של מסי בהתחלת המשחק

צ’לסי אכן נשדדה בהמשך אבל אם היה שיפוט הוגן בשתי המשחקים ברצלונה היתה עוברת ודי בקלות

הלואי שהיה אפשר להחזיר את הזמן לאחור אני מוכן שבצמד המשחקים יהיה שופט נורמלי ויתקן את כל הטעויות בצמד המשחקים הזה.

אני רק דואג לבריאות הנפשית של אוהדי ריאל שגם בעוד 1000 שנה לא ישכחו את זה אבל את המשחקים שלהם מול באיירן ויובה די שוכחים בופון מוסר דש למי ששכח

אם אנחנו כבר במוד נוסטלגי אז אני חושב ששווה להזכיר את האדום לואן פרסי, שהוא כנראה מוצדק לפי החוק היבש, אבל שגוי להחריד לפי כל היבט אחר. קצת כמו הואר במשחק שלנו נגד אתלטיקו - אפילו אם נניח שהם הגיעו להחלטה הנכונה, ברגע שלקח להם 7 דקות להגיע אליה, אז הם בהגדרה לא פעלו נכון.

משה אני אתן לך מילה שאתה אוהב - ״וואטאבאוטיזם״. נכון, פעם דפקו קבוצה אחרת לטובתנו, אולי אפילו פעמיים בהיסטוריה, אבל תמיד אותנו דפקו יותר! ובכלל, לטובתכם דפקו עוד יותר (ושם אנחנו כמובן לא נזכיר אדומים מומצאים או פנדלים מכלום שהגיעו לפני).

די נו, זה מצחיק. כמו הדיונים האינסופיים על אינטר וההצגה של בוסקטס, כאילו שלא לתת יד על טיל לתוך היד מאזן את זה.

אני כבר התעייפתי מהדיונים האלה כי אתה ואחרים אף פעם לא טועים, והכי אובייקטיבי כמובן. רק פה כדי להזכיר לכם מדי פעם שלא כל העולם משוכנע שברצלונה קורבן רדוף ומיסכן תמיד ובכל משחק.

כן רק שהמשחק הראשון השפיע בצורה ישירה על המשחק השני… זה לא שאני אומר שדפקו את ברצלונה שנה אחרי או שלוש שנים לפני.. או אפילו באותה שנה

זה כל מה שאני כתבתי פה, לא הכחשתי את זה שצלסי גם נשדדה.

אני לא מבין אבל אפילו את ההקשר לואטיבזם.

כי שלפת את המשחק הראשון + שני משחקים לא קשורים של ריאל מדריד ושאלת ״מה לגבי זה״. בשם דאגה לבריאות הנפשית של אנשים כמובן.

כי זה לא קשור רק לצלסי זה קשור לזה שאתם מאוד אוהבים לדבר על צ’לסי. וזה הגו טו שלכם כל פעם מחדש

אתם עוקצים אותנו עם צ’לסי אני מחזיר נו ביג דיל

אין קשר בין הטענה הראשית שלי שבצמד המשחקים ברצלונה נשדדה בראשון וצלסי נשדדה בשני. אם שתי השופטים בצמד המשחקים האלו היה עושה את העבודה שלהם כמו שצריך ברצלונה במקרה הטוב היתה עוברת בקלות כי המשחק השני היה לפרוטוקול ובמקרה הרע היתה עוברת בדם ואש אבל היתה בסופו של יום עוברת.

אין קשר בין ואטביזם למה שכתבתי

בקשר לעקיצה השניה שלך היא פשוט לא נכונה אבל כבר לא אכפת לי מה אתם חושבים עליי או אם אני מספיק אוביקטיבי בשבילכם

ה2 אחרים בעיניי גבוליים. אחד טורה משך את דרוגבה מאחור, והוא עדיין המשיך ובעט וואלדס הציל בצורה הירואית. כלומר הוא ניצל את היתרון שלו והגיע למצב של אחד על אחד. האירוע השני היה משיכות הדדיות של אלבס ומאלודה.

הנגיעות יד של פיקה ואטו היו מבחינתי ברורות.

הקטע הוא שאוהדי בארסה מנסים להסביר שהשופט לא באמת היה מכור לטובתם אלא פשוט פח-הוא לא ראה פנדל של באלאק, וגם נתן אדום מומצא.

ובגלל שהנרטיב בכלל מעצבן אותנו אנחנו מפנים אותכם בחצי גמר הזה למשחק הראשון, גם שם הגיע לנו פנדל ברור ועוד אדום לבאלאק.

זה הגו טו של רומנו.

אתה רוצה לדבר על איך במשחק מול באיירן השער העצמי של ראמוס נכבש אחרי עבירת נבדל שלא נשרקה?איך כמעט הודחנו מול מנצסטר יונייטד עקב שער מקרן שלא הייתה?

אני יכול למצוא 100 אירועים כאלה לכל צד משה, אני לא אשכח את צלסי ואתה לא תשכח את באיירן, זה טבעי, טעויות שיפוט קרו, קורות וימשיכו גם הלאה…

ואנחנו לא מתעלמים מהשיפוט, אנחנו מודים שמול סוסיאדד היה פנדל הזוי, שאתמול היה אישור של שער לא חוקי, אנחנו פשוט לא מסכימים שהשיפוט מוטה לטובת ריאל, אני יכול למצוא לך מליון אירועים משנים שעברו על טעויות למד של ברצלונה…

אני לא מתכוון מול כל אוהד ריאל להתוכח על צ’לסי או באיירן

אבל כל פעם שיזכירו לי פה צ’לסי אני יחזיר לכם באותו מטבע

לגבי מה שקורה השנה אני מבין שאתם לא תקבלו שמשהו השנה עם השיפוט נגד ברצלונה לא בסדר. 100 אחוז אני הייתי מתנהג כמוכם רק פחות עם הגייזלטינג אבל לא חשוב.

אני פשוט לא מסוגל לקבל שהשופט בואר אתמול ראה את הדריכה על קונדה ואישר את השער הזה, מצטער. אין לזה שום הסבר הגיוני

עכשיו חד פעמי היה קורה הייתי מסכים איתך אבל כמה פעמים אני צריך לראות חוסר האחידות הזו השנה ולהגיד שלא יורקים עלי אלא שזה גשם

לא חסרות דוגמאות כאלו גם עבור ריאל מדריד. מה זה אומר?

אגב, פליק בא לקבל הסברים מהשופט הראשי ואמר שהוא לא שכנע אותו. אבל זה אומר שגם השופט הראשי מסכים עם הואר. הייתה בדיקת ואר, ותהיה בטוח שהמילה “דריכה" עברה בקשר. ז"א שקיים שופט שלא פוסק עברה אוטומטית על כל דריכה שהיא.

אותו שופט שפסל שער של ברצלונה שנה שעברה על דריכה ואפילו דריכה רכה יותר גם של קונדה?

תחסוך ממני

זה פעול של 100 אחוז אני ואתה יודעים את זה

כן השופט הראשי זה סוטו גראדו איזה הפתעה…

אני בהלם ששופט ברקורד שלו מול ברצלונה מסכים שזה לא היה עבירה.

JUST IN: The referee committee acknowledges that VAR should have intervened in Echéverri’s stamp on Koundé prior to Girona’s 2-1 goal yesterday — they see it as a clear error made, reports SER

No way shrlok

זה מהות התלונה של ברצלונה לוועדת השיפוט אחרי אתלטיקו.
שישחררו את האודיו של ואר עם השופטים. לא ספציפית במשחק ההוא או המשחק הזה, אלא בכלל.
ממה הם מפחדים?
עד אז, אין לך מושג על מה דיברו והאם נושא הדריכה עלה בכלל.
אותו סוטו גראדו שפסל גול בגלל דריכה דומה בשנה שעברה, פיספס אותה בזמן אמת ונקרא למסך על ידי הואר. אתמול הואר שתק.

פירסמתי בדיון המשחק ששופט הואר מעולם לא שפט בליגה הבכירה, לא שפט 3 שנים לפני העונה הזאת, (והוא גם במקרה יליד מדריד, אבל ניחא)
איך שופט כזה מקבל להיות האחראי על ואר של אחת הטוענות לכתר? זה נראה נורמלי למישהו?

גם השעו את השופט המונפץ שישב בואר.

אפשר להמציא את כל השיטות בעולם, בסוף יש בן אנוש מטומטם/מדרידיסטה שמקבל החלטות.

דימה, אני מבין את התיסכול,אבל תחשוב על זה שנייה, זה משחק בעל דרגת סיכון יחסית נמוכה, לכן אין באמת סיבה שיהיה פה שופט בכיר ב var, לא הייתי משבץ שופט שלא שפט 3 שנים אבל עדיין זה לגיטימי לשים ב var שופט ברמה בינונית נמוכה.
מחוז מדריד הוא מחוז יחסית גדול בספרד, אז הרבה שופטים נולדו במדריד, זה לא אומר שכולם אוהדי ריאל, אולי הם אוהדי אתלטיקו בכלל?:face_with_open_eyes_and_hand_over_mouth:

קודם כל זה משחק שבא אחרי המשחק שלכם משחק שבו ירדנו למקום שני וכמו שכולנו יודעים איזה כח יש למומנטום פה, זה לא משחק זניח.

ובטח שבטח אחרי מה שקרה במשחק מול אתלטי שיש צורך צורך דחוף למצוא שופט רגוע שהוא לא דגל אדום לברצלונה

בעיני וזה לא בדיעבד שראיתי את סוטו משובץ למשחק הזה ידעתי מיד שהמשחק לא יעבור כמו שצריך.

מעניין לי את התחת את מי הם אוהדים. מצידי שיהיו אוהדי בית״ר.

שויני צולל שלא יתנו פנדל, ואם עונה שעברה פסלתם גול על דריכה לרעת בארסה, תעשו את זה גם לרעת ג׳ירונה. פשוט. קל. עקביות.

שוב, אין סיכוי שהם לא ראו את הדריכה.

לא, זה לא לגטימי לשים שופט כזה במשחק של בארסה.
הוא שופט ואר רשמי של הליגה השניה. זאת הפעם הראשונה העונה ששופט הליגה השניה שופט את בארסה.
גם לריאל הייתה פעם אחת ששופט ואר מהליגה השניה שפט אותה. נחש מי זה היה.
זה היה המשחק שלכם נגד ראיו, עם הרבה שערוריות.
אני מסרב להאמין שמינוי שופט כזה הוא תמים לחלוטין.

עזוב שהוא ממדריד, שמתי את זה בסוגריים.
עוד קצת על השופט