אין לי בעיה עם החגיגה של ויניסיוס, מלבד העובדה שזה נראה שהוא עושה אקט מיני עם דגל הקרן(אבל כל אחד והסטייה שלו).
באותה מידה גם אין לי בעיה עם התגובה של אוהדי בנפיקה.
הבעיה מתחילה, כרגיל, שויניסיוס חושב שהוא האיש הכי חשוב במגרש ומנסה להחזיר להם עם חגיגה נוספת, ואז מתפלא שלפי החוקים מגיע לו צהוב, ואז גם מצביע על הקהל בתנועה של ‘‘הם התחילו’’(כאילו השופט צריך לעשות עם זה משהו). כזה דביל.
וכמובן גם הארגנטינאים של בנפיקה שרצו להגן על המועדון שלהם, עשו את הצעד הטבעי שבא אחרי זה.
מה שטיפשי בכל הסיפור הזה שויניסיוס שם גול משוגע שמעיד על הכישרון שלו, ועל העובדה שהוא עדיין שחקן שמסוגל להתחרות על הכסף של ריאל עם אמבפה, אבל הוא זרק את כל זה לפח.
בסרטון ששביט הביא, רואים בבירור שהשופט לא מוציא לו צהוב על זיון דגל הקרן. זה לא בסרטון אפילו.
השופט ושחקן בנפיקה רצים עליו פתאום תוך כדי שהוא מתהלך לו ליד הקו. הוא כנראה עושה תנועה כלשהי לקהל והשופט מיד מוציא לו צהוב.
התגרות בקהל זה צהוב.
לגבי הגזענות, שחקן בנפיקה מכחיש בתוקף. למה שאני אאמין לצד אחד ולא לצד השני בלי שום הוכחות? ויניסיוס רמאי ידוע, ללא הוכחה אני מאמין לצד השני.
אני לא מבין את הקטע של הגזענות. הבן אדם נולד עם עור שחור, זה לא מבחירה, אז זה מגעיל לצחוק עליו בגלל זה. את זה אני מבין. אבל לצחוק על מישהו נמוך “גמד” זה בסדר? למישהו שמרכיב משקפיים ? קרח? שמן? מכוער?
ואם מישהו מאמין לויניסיוס כי ככה הוא אמר, למה שלא יאמין גם למוריניו?
אותי הרג גם הטמטום שלהם.
הם בפיגור של שער, ובמקום להתנפל על הכדור הם מבזבזים זמן על ויכוחים עם השופט. לא האמנתי למה שראיתי.
בלי מבאפה ופנדלים הם קבוצת תחתית. אעלק אחד הסגלים הטובים בעולם, רק אנצ’לוטי הוא הבעיה.