הרגע הזה שריאל בתיקו בדקה 90…
הם משחקים חרא כל כך ועדיין ב1-1 אתה יודע שהם ינצחו.
היה שם תיקול שגבולי מאוד לפני הגול. לא ראיתי איפה בדיוק הוא נגע בכדור, בזווית שראיתי אין בכלל מגע עם הכדור.
מבאס.
בלי מבאפה ובלי הגנה היו לי ציפיות.
בסופו של דבר הם משחקים כל כך גרוע שיהיו עוד חטאפות ואוססונות.
אנחנו צריכים לעשות את שלנו וזהו.
אתם לא צריכים לעשות כלום, ארבלואה והשחקנים שלו יעשו הכל לבד כדי לאבד את האליפות.
היה תיקול נקי לדעתי לפחות לפי מה שראיתי.
זה ריאל כל כך חלשה , אם פפ לא עובר אותם הוא צריך בעצמו ללכת הביתה ובאותו יום.
אין ספק שזה היה שוד ברמת הכדורגל, אבל אני לא מסכים שמה שקרה הרבה פעמים בשנים קודמות יחזור על עצמו. ריאל מדריד עשתה שתי רמונטדות העונה בליגה בסה"כ. ברצלונה להערכתי עם 5-6. אנחנו נגד מאיורקה במחזור השלישי זה היה ממש מוקדם באוגוסט, ונגד ראיו וייקאנו שזה הפנדל המאוד-מאוד בעייתי שקיבלנו - לא ממש נחשב. זה גם הניצחון הראשון שלנו העונה בדקה ה-90. אני חושב שאתה נותן לנו יותר מדי כבוד. אנחנו קבוצה מתה.
כלומר זה לא שאתם בלבד “תראו לנו מי הקבוצה הטובה בספרד”. אנחנו עוד ניפול הרבה בדרך, אוטוטו יש דרבי בליגה גם…
איזה פספוס עבורנו.
פער של 6 נק’ היה ברכה לתקופה עמוסה שכזו.
יש מיליון מצלמות במגרש כדורגל ולא מצליחים להביא זווית טובה לתיקול הנ"ל?
מוזר מאוד גם כי זה היה באמצע המגרש.
הביאו זווית מצויינת במשחק עצמו, זווית צילום שמראה את התיקול מאחורה ורואים שהוא מגיע לכדור ושהתיקול חוקי ואין עבירה.
אבל גם אם הייתה עבירה, השער הובקע אחרי כמה מהלכים כשהכדור נע מכנף לכנף ואז למרכז, היה קצת מוזר אם היו מבטלים גם אז, אבל מדובר בשיפוט ספרדי ולכן כנראה כן היו מבטלים.
התחושה שלי שהשופטים פירשו את ניסיון ההרחקה לאמצע מצד שחקן ההגנה של סלטה ככזה שמבטל את כל מה שקדם לשער כי עבירה הייתה. יש פה גלישה מסוכנת, מאחור, וכחלק מהתנועה הוא גם פוגע לשחקן של סלטה בשתי הרגליים ומפיל אותו עם מכה לשוק ורגל גבוהה. מה שגם יכול להסביר למה לא התעכבו על זה והבדיקה הייתה זרירה כל כך.
ציטוט מפבריציו
Vini Jr: “I feel like I am in the best shape of my life”.
“I’m working hard every day with the staff and my teammates to reach this level”.
“I feel confident in front of goal and strong enough to help the team in both defense and attack”.
חחחח1 : אם זה הכושר הכי טוב שלו, אני לא צריך לדאוג.
חחחח2 : עובד קשה כדי להגיע לרמה הזאת? הזאת??
חחחח3 : עוזר גם בהגנה? הוא לא איתנו
הוא בכה בראיון? אמר שהוא רק רוצה לשחק כדורגל?
בכה, התגלגל על הרצפה, צעק, ניפנף בידיים. כשאמרו לו לעמוד בפינה, הוא רקד שם ריקוד פרובוקטיבי.
ששש אל תפריע לו, הוא עסוק מידי בדברים החשובים באמת כמו להיות שופר שצועק ‘נגריירה’ בכל מסע”ת לפני משחקים.
וואלה אני שמח שריאל מזיינת את פפ. שיזדיין.
רק שיהיה ברור, אני ידעתי. שיחה שלי ושל דוד ( @Blu) לפני כמה ימים
מצב הסוללה שלך בטלפון נראה כמו זה של פדרי אתמול.
זה לא גזענות אם זה נכון. אני לא יכול להסביר כמה שמחתי כשההומו הזה החמיץ את הפנדל.
רק אתמול ראינו את ראפיניה נותן ללאמין לבעוט פנדל. לא תתן את הכדור לחבר קבוצה שלך שכבש שלושער ראשון בקריירה? טפי עליו.
לא יודע אם זה נכנס תחת גזענות.