ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

מעכשיו כולם צריכים להיפצע רק בברך ימין כדי לחסוך את הפאדיחות.

5 פוסטים אוחדו לנושא קיים: מחזור 30: מתארחים במטרופוליטנו של אתלטיקו לקרב ראשון מבין 3 (שבת, 22:00)

חייבים לנצח מחר כדי להגיע עם מספיק נקודות לקלאסיקו ולקבל פאסיו.

אה שחכתי עוד משהו, מישהו אמר אחרי 10 מחזורים שקצב צבירת הנקודות של ריאל הוא 100 נקודות בסוף עונה ואליפות מחזור 34 .

תרבות הפאסיו נמחקה. כשאין קלאס לקבוצה שהייתה רגילה להיות מס׳ 1, אין טעם למסורת. לא נורא, אנחנו נסתפק פשוט באליפות.

ריאל שמרה כוחות לליגת האלופות. עד השוויון של למאר, הם לא רצו וחשבו שינצחו בהילוך ראשון.
הסיכוי שלהם לנצח את באיירן הוא 15% לפי סוכנויות ההימורים, ולקחת את הליגה גם כן מאוד נמוך.
גם בשבילנו העדיפות צריכה להיות ליגת האלופות. נותנים לנו 27% לעבור את אתלטיקו, ובליגה ניקח אליפות גם אם נפסיד לאספניול.

לא שמרנו כוחות לליגת האלופות, ההרכב היה חזק מאוד ואנחנו פשוט לא מספיק טובים. זה היה משחק טיפוסי שלנו העונה גם במשחקי הבית: שכונה, מתקשים להגיע למצבים אמיתיים, אנרגטיים ומוטיבציוניים רבע שעה-20 דקות גג [נניח במחצית הראשונה]. אם אתה מתעקש, אלבארו ארבלואה אמר: “המשחק במינכן מתחיל ביום שישי” כלומר עם הופעה טובה נגד ג’ירונה.

מסורת הפאסיו נשברה אבל ברצלונה תוכל להבטיח אליפות על הפרצוף של ריאל מדריד באותו קלאסיקו לדוגמא ואפילו לפני, זו גם סיבה למסיבה. גם “הבושה” או “התסכול” מאותו פאסיו במאי 2008 החזיקו מעמד שנה אחת כשבאותו מקום ובתאריכים די דומים נדמה לי - ברצלונה פירקה את ריאל מדריד עם ה-2:6 המטורף ההוא.

פרז פיטר את אלונסו בשביל ארבלואה…

איבד את זה לחלוטין.

זה לא סותר. גם שחקנים שעולים בהרכב מקבלים הוראות מדויקות ביחס לכמות האנרגיה שהם ישקיעו במשחק. ככה לאמין למשל הולך על המגרש כדי לשמור כוחות. יש שחקנים שמסוגלים לרוץ יותר, יש כאלה שפחות, אבל באים לידי ביטוי בפעולות אחרות.
זה שהקבוצה לא לחצה יותר מדי אתמול זה סימן לשמירת כוחות.

הוא פיטר את צ’אבי אלונסו כי לא התיישר עם המעמד של הגלאקטיקוס. התדמית של השחקנים האלה זה הדבר הכי יוקרתי למועדון.

אני יודע למה הוא פיטר אותו. זה עדיין מטומטם.

מדהים שאיש עסקים כזה מוצלח ואחד שעשה הרבה דברים גדולים בחיים שלו, עושה כאלו שטויות עם הקבוצה שלו.

אני ביקרתי את ההנהלה בברצלונה הרבה וימשיך בלבקר אותה, אבל תודה לאל שהוא רחוק מברצלונה. בימי ברתומאו המקוללים קינאתי בריאל שיש להם אחד כמו פרז היום אני אומר תודה לאל שהוא נולד מדרידסטה. לא רוצה אחד כזה בברצלונה

אגדת כדורגל כמו רונאלדו? אני יכול להבין את הגישה שלו , אבל בשביל פאקינג ויניסיוס גוניור הוא מוריד את המועדון שלו על הברכיים? ומפטר אולי את אחד המאמנים הצעירים הכי טובים באירופה וסמל של ריאל מדריד?

הוא פאקינג איבד את זה

וזה לא היה תמיד כך להזכיר לכולם:

שרונאלדו וראמוס ניסו לעשות לפרז תרגילים הוא ידע לזרוק אותם ליובה ולסביליה ואלו שחקנים שהיו פי אלף ומאה יותר חשובים לשם של ריאל מדריד מפאקינג ויניסיוס גוניור.

אני באמת חושב שזה סיבה מספיק ראויה לאי אמון בפרז. אבל הוא הלחים את עצמו למועדון שם עם שרשרות ברזל. העיקר כל משחק ביתי הם צועקים “נגרירה נגרירה” ורוקדים לחליל של פרז.

כנראה זו המחלוקת בינינו. השחקנים עצלנים. ג’וד בלינגהאם למשל לא פתח בהרכב מעל חודשיים וטבעי שיחזיק מ עמד מחצית עד שעה. לגבי השאר? למעט אולי פדה ואלוורדה, זו רמת ההשקעה הרגילה שלהם, זו הגישה שלהם. פעם כשריאל מדריד הייתה צריכה שער בסנטיאגו ברנבאו אז רבע שעה לסיום היה מבול התקפות לעבר שער היריבה בלי קשר ליכולת שלנו עד אותו השלב. זה לא קורה. האמן לי שקיליאן אמבפה היה ממש “צריך” גול אתמול בשביל הביטחון לפני הגומלין.

לגבי פלורנטינו פרס והשוואות לנשיאי ברצלונה וכדומה - אפשר גם להגיד ש"זיקנתו" של פלורנטינו פרס מביישת קצת את נעוריו.

אני זוכר שלפני 2-3 שנים היללו את פלורנטינו ואת מה שהוא בונה בריאל. הספסל של ריאל היה נראה כמו הדבר שהולך לחסל את הליגה ואמרו שפלורנטינו גאון שככה הוא מכין את הקרקע לשנים הבאות, וסולם השכר, ובלה בלה בלה.

שיטת הגלאקטיקוס לא בהכרח עובדת, ולאפורטה בלי שקל על התחת חזר להציל את ברצלונה ולקחת את השליטה על הליגה בחזרה. מדהים.

שחקנים מתעייפים בכל קבוצה, התפקיד של מאמן ומאמן כושר זה לנהל את המאמצים לאורך כל העונה, בין אם בדקות משחק, בין אם במידת לחץ. שחקן עצלן זה מריאנו דיאס, שבשנייה אחרי שחותם על חוזה מפסיק להתאמץ באימונים.

טיב בניית הסגל והניהול שלו זה מה שיכול לקבוע עונה שלמה, כי שחקנים יכולים להתעייף גם מתחת לציפיה של צוות האימון.

מול באיירן מינכן זה יהיה המבחן האחרון.

ראיתי את המשחק שלכם. מבאפה וויניסיוס לא רצו, לא ניסו לפתוח, עמדו וחיכו שהכדור ייפול לרגליים. זה לא רק חוסר עזרא בהגנה שזה רגיל אצלם, אבל הם לא רצו בכלל. שמתי לב להבדל אחרי שג’ירונה השוו. הם התחילו לרוץ , ואז הגעתם להרבה הזדמנויות.
הם שמרו כוחות על המגרש.

אני כועס על פליק שנתן לכוכבים שלנו לשחק הרבה דקות. שמתם לב להרכב של אתלטיקו היום? רק מוסו פותח מההרכב שפתח נגדינו. חבל מאוד שפליק לא לקח סיכון מחושב ולא נתן לנוח ללאמין ולפדרי.

מטורף, מצפה לנו גיהנום אמיתי.

אגב אפילו לעצמו הוא נתן מנוחה. צ’ולו קיבל מולנו את הצהוב החמישי שלו אז לא יעמוד על הקווים…

חייב להגיד אמבפה עזב את פסז ופסז בדרך לבק טו בק בצמפיונס

אמבפה הגיע לאלופה הגאה של אירופה וספרד מהרגע שהוא דרך שם הם שתי עונות רצופות בלי תארים.

בתור אחד שחשב שזה היה גיימ צינגר לטובת ריאל, כמה שכיף לאכול את הכובע.

@Mendieta

לואיס אנריקה צדק גם בזה.

בכלל לדעתי הנריקה בצרפת מאמן הרבה יותר טוב מהתקופה שלו בברצלונה. שאפו! פה אין שום תירוצים או מסי.

לואיס הנריקה כנראה צודק בהכל.

שיישב פה עד הפעם הבאה שמישהו מבארסה יתלונן על השיפוט ויקראו לו בכיין.

קוף. האימאימא של הקוף.

בוא נגיד שאם הייתם עפים על אדום כזה מליגת אלופות התגובות פה בפורום שלכם היו חוגגות, על אדום לשחקן אחרון בפורום שלכם האשימו את כל העולם ואשתו.

לא מדבר עליך ספציפית אלא בכללי.

אני חושב שאני צריך לחשוב על חיי מחדש, אבל די רגימוב צודק.