ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

יש הבדל בין טיפשות של שחקן לבין טיפשות של שופט.

לשופטים נתנו אופציה לתקן את המקרה על ידי טיפש אחר.

דרך אגב, אין יותר אדום על שחקן אחרון, אלה על מניעת שער וודאי.

בוא נגיד שאם היינו כובש אחד מעבירה שלא הייתה ועוד אחד מעבירה שבוצעה תוך כדי המהלך, לא הייתה לנו החוצפה לייצר את הנרטיב שהשופט דפק אותנו כי הוא הרחיק לנו שחקן ארבע דקות לסוף במקום עשר דקות קודם בשתי ההזדמנויות שהיו לו כשהמומנטום ממילא בצד השני אבל הוא בחר להבליג.

ובקשר למשחק השני שאמור איכשהו להתכתב עם זה, סורלות’ הסתבך עם הרגליים - משמע אם הvar התערב כי הוא נדחף וזה הרף לכדי עבירה, מצופה היה שישרוק גם כשאולמו נדחף ברחבה הרבה קודם.

קצת קשה לקבוע מה יהיה שער ודאי. זה יותר נקבע לפי השיקול דעת של השופט למצב שאליו היה מגיע אותו שחקן.

אתה רוצה לעבור עבירה עבירה ולראות מתי שרקו ומתי לא ולמי כן הוציאו צהוב ולמי לא? לל תראה כמה פעמים שחקני באירן לא קיבלו צהוב על עבירות שלהם אוצןא נשרקו עבירות שכן עשו.

שמעתי מיותר אנשים שהמשחק היה בכיוון של הארכה, הכל, על הרבה יותר אדום מזה בכיתם בפורום שלכם, אם הייתם מקבלים אדום כזה ועפים על אדום כזה הייתם מתלוננים וזאת עבודה כי התלוננתם על הרבה פחות.

והפסקה הבאה שלך רק מחזקת את דבריי

אם זה נותן לך הרגשה טובה שבאיזו שלב הייתם יריב שקול או אפילו התעלתם בהתמודדות הזאת ומה שהפריד בניכם לבין חצי הגמר זה השופט אז אתה לא באירוע.

ולגביי החלק השני, על אף שהוא בכלל לא רלוונטי לדיון ועל אף הניסיון לנסות ולצייר אותנו כצבועים - קיבלת תשובה מוחצת אז תסתפק בזה במקום להסיק מסקנות לא מבוססות ותשחרר אותנו.

זה קצת מנותק. הם ליטרלי הובילו 3-2 מלך.

שזה מחזיר אותנו למשפט הפתיחה בתגובה הראשונה.

אבל זה טיעון מטומטם. אי אפשר לבטל גולים של קבוצות בגלל עבירות או להוריד אותם פשוט. זה כמו שאני אגיד שגם הגול של באיירן משקר, עם שוער נורמלי זה בחיים לא גול. תאכלס היא הכניסה גול 1.

אלה טיעוני טיטי. ואם לסבתא היו גלגלים. ורק צריך חלוץ 9. ורק המאמן. ורק ריאל מדריד רעה ברצלונה לא טובה. אני מצפה ממך ליותר…

בלי גזלייטינג.

זה מספיק מנותק לטעון שבהתחשב בהתפתחויות באיירן לא צד בעניין וזה השופט ששלח אותם הביתה אף על פי שהוא היה האדריכל לשני שערים והתעלם פעמיים מצהוב שני לרודיגר ומיליטאו.

כן אבל במקרה של סורלות, כולם רואים שקונדה כבר סגר אותו והפער בינו לבין השער זה 30 מטר, אז אדום אין פה ובמיוחד במגע שאריק נוגע בו.

למה גייזליטינג? אתה טוען שהתוצאה משקרת כי לא היה פאול בבעיטה החופשית, או כי השער של ריאל היה צריך להיפסל (כשאני מסכים עם האחרון אגב), אבל אני טוען שזה לא משנה את העובדה שהיא כבשה 3 שערים ויכלה לעבור שלב. היא הייתה מסוכנת ב3-2 ואם אמבפה וויני לא היו אגואיסטים אחד לשני זה היה קורה. האדום בהחלט הכריע.

לא צריך להוריד מריאל סתם ולהגיד שהיא לא נשדדה. זה גם לא צריך לבוא ״לעומת ברצלונה״ כי זה לא משנה. הדיון הוא האם האדום היה מוצדק והאם זה לא הכריע את המשחק? אז לדעתי האדום לא היה מוצדק, והוא הכריע את המשחק. מאוד פשוט.

מה אכפת לי מהרגשות שלך, מה אתה ילד בן 4. תדבר עובדות.
זה עובדה שריאל הובילה 3-2 עד איזה דקה 87. זה עובדה שבאירן לא הצליחה לכבוש במחצית השניה עד האדום שום גול, (במשחקים האםים: אם קורטאה בשער הם כנראה לא כובשים גם את שתי הגולים שהם כבשו), זה עובדה שהמשחק היה בדרך להארכה.
ואתה יודע מה הכי עובדה שריאל לא צריכה לשחק כדורגל טוב או להחזיק בכדור בשביל לנצח את היריבות שלה, לך תראה את הזכיות האחרונות של ריאל במפעל או את המשחקים בשנים האחרונות של ריאל. גם בליגה לפעמים מסריחים את הדשא ועדין מנצחים.
אם אנחנו מבסוטים מהדרך או לא מבסוטים, זה עניין שלי שלך ושל אחרים כל אחד לעצמו, אבל זה שהאדום הזה הכריע את ההתמודדות, גמר את המשחק זה עובדה אי אפשר להתווכח עם זה!!!

לך תשתסכלתשוב מה היייתה התוצאה לפני האדום ובאיזה דקה היה האדום, אתה מדבר יותר מידי מתוך רגש אתה לא מחובר למציאות.

ולגבי החלק השני אתה עושה את העבודה הזאת טוב לבד אני לא צריך להתערב, רק להציג את הדברים שלך.

אני סיימתי את הויכוח כי אני רואה שהוא עקר, אתה מדבר איתי על רגשות בזמן שאתה לא מוכן להודות שהאדום גמר את המשחק שריאל הובילה 3-2 ואם אמבפה או ויני קצת יותר חדים ולא אגואיסטים גם יותר.

זאת אומרת שבדקה 86 הפכתם משודדים לנשדדים. יופי של אנלוגיה, ספר לי עוד קצת על המעגל הקרוב אליך שמתחפר לתוך התזה הזאת. אם קורטואה בשער, אם ויני ואמבפה כובשים - כל כך הרבה התניות לא רלוונטיות במעמד צד אחד כאילו מי שעלתה לחצי לא הגיעה למצבים ולא החמיצה בלי הכרה בשני המפגשים.

מה עוד היה שם, קצף על השופט שקרס תחת הלחץ ובחר להוציא צהוב שערורייתי לשחקן שתפס את הכדור ביד, העיף אותו ועיכב את חידוש המשחק אחרי שעשר דקות קודם - אותו שופט הבליג פעמיים ולא הרחיק שני שחקנים שונים לאותה קבוצה.

פופקורן.

אבל אתה עושה את אותו הדבר-

זה סתם ניסיון למשוך אותי בלשון, לעשות צ’רי פיקינג גם אני יכול.

אז לא היית מתלונן על האדום, כי בכל מקרה הקבוצה שלך שיחקה פחות טוב/קיבלה טעויות שיפוט שוות משקל לטובתה/הייתה מפסידה בכל מקרה?

זאת הטענה? אתה מאמין לעצמך?

לא הייתי מתלונן על צהוב שני אם שחקן מהקבוצה שלי היה מספיק דביל לתפוס את הכדור ביד ולהעיף אותו כשרק כמה דקות לפני השופט חס עלינו פעמיים.

תחבר לזה את העובדה ששניים משלושת השערים שכבשתם הגיעו כתוצאה מעבירה שלא הייתה ומעבירה שנעשתה בדרך - מ.ש.ל לא הודחתם בגלל השופט.

היית משתגע. זה לא צהוב שני מוצדק וזה מגוחך לנסות להוציא אותו ככזה.

זה כבר טיעון שאני יכול לקבל, כנראה לא הבנתי אותך נכון. ההחלטה האחרונה של האדום דפקה אותם ובגלל זה בתאכלס הם הפסידו, אתה פשוט הולך יותר אחורה וטוען שבגלל החלטות לא נכונות הם הגיעו למצב הזה. אוקיי.

מה כל כך מופרך בלהוציא צהוב לשחקן שמעכב את המשחק במכוון? אתה עושה הפרדה בין הראשון לשני וגם מאיזה דקה זה לגיטימי להתחיל לשלוף? בחייאת שביט.

הפוקוס צריך להיות על קמאבינגה שהיה מאוד לא אחראי ומאוד לא חי את המשחק אם הוא לא ראה את האדום הזה בא אחרי שרודיגר ומיליטאו ניצלו לפניו מהרחקה.

כמה פעמים שחקן קיבל צהוב שני על פעולה כזאת? עכשיו שום פעם, חשוב לציין-לא הייתה כאן פעולה גסה של בזבוז זמן בהתרסה. הוא עשה את העבירה, לקח את הכדור ביד ומסר להם אחורה. לא בעט את הכדור אחרי השריקה רחוק. יש הבדל גדול.

11 שניות לקח להגנת הברזל של סימאונה לקבל גול בגמר גביע.