ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

בעונה שעברה אותו קמאבינגה נגד ארסנל.

השוער של אתלטיקו שוב יוצא לכדור גובה ומכה בשחקן יריבה.

הפעם שרקו פנדל.

ידעתי שתביא את הדוגמה הזאת, אבל אתה מתעלם מדבריי. מתי שירן שלקח כדור ומסר אותו קיבל צהוב שני?

אתה סתם מקטין ראש. אין שום הבדל בין להעיף את הכדור רחוק לבין להחזיק בו במתכוון ולמנוע מהקבוצה היריבה לחדש את המשחק. מעבר לזה, הם ניצלו פעמיים מצהוב שני וכבשו שני שערים מטעויות שיפוט. מספיק מכריע בשבילך? אז אם אנחנו עדיין בקו שנעשה פה סקנדל והשופט העוין שלח אותם הביתה - תפדאל, אני את שלי אמרתי.

רק לדייק במשהו, ניצלנו מצהוב שני אחד שזה העבירה של רודיגר שקיבל צהוב ראשון לא מוצדק אחרי מרפק של מוסיאלה…
בשום עולם מה שעשה קאמאבינגה לא שווה צהוב שני, עושים את זה 20 פעם במשחק ולא מקבלים צהוב ראשון בד"כ.
על בראהים לא הייתה עבירה כמובן.
במקרה של רודיגר אני די מניח שאישרו את השער כי באיירן קיבלו חוק יתרון ואז איבדו את הכדור וזה הוליד שער, לא בטוח בזה.

בתור אוהד ריאל -
לדעת אדום מוצדק ב100%.
העבירה שלו היא של צהוב, אבל לא אחד כזה שמוציאים בתור צהוב שני.
אח"כ הוא לוקח את הכדור ולא מחזיר מלא זמן ומעכב את המשחק, מילא היה לוקח לשניה וחצי כדי לשפר עמדה ומגלגל אליהם, אבל זה היה ליותר מדי זמן.
כשרודיגר עשה עבירה שרצו ללחוץ על השופט להוציא לו צהוב שני (לא היה מוצדק פה צהוב) - הוא עשה חכם, הוריד פרופיל וברח.

נו, תגידו לי שהם לא עושים את זה בכוונה.

מישהו ראה את המשחק של ריאל?
ראיתי רק את התקציר, הבנתי שהיו שריקות בוז. ראיתי שויניסיוס לא כל כך רקד אחרי הגול שכבש, גם מבאפה לא ממש חגג.
קראתי שקמבינגה קיבל שריקות בוז כשנכנס. גם לויניסיוס שאקו.
כולם קיבלו שריקות בוז, או שזה רק הם?

לא ראיתי את המשחק, רק את השערים אבל ויני ביקש סליחה מהקהל אחרי שכבש. הוא וקמה קיבלו שריקות בוז, לא חושב שעוד מישהו קיבל.

שריקות הבוז לויני:

בתחילת המשחק הייתה קצת מנגינה לאזניים, אכזבה כללית כלפי הקבוצה על העונה הריקה לדעתי, התוצאות האחרונות המבזות בליגה ולאו דווקא מה שקרה נגד באיירן מינכן. בהמשך סומנו בעיקר שלושה: גם קיליאן אמבפה שכבש ולא חגג את השער אבל כן ראינו אותו עולה עם חיוך ענק לחצי השני (לפני שהבקיע), ויניסיוס ג’וניור שאחר-כך התנצל ואדוארדו קמאבינגה שעלה מהספסל והאוהדים מאוכזבים ממנו לגבי ההרחקה נגד באיירן מינכן, עניין חוסר האחריות שהוא מוטיב חוזר שלו בקבוצה.

רוצה לומר שהאווירה מחורבנת בהחלט אבל נגד לבאנטה למשל שזה כמה ימים אחרי ההדחה המבישה מגביע המלך ופיטורי צ’אבי אלונסו גם - היה יותר ‘קשה’ ברמה הזו

אז גם אצל ריאל נופלים כמו זבובים.
לפי דיווחים גולר ומיליטאו סיימו את העונה.

לאף אחת מהקבוצות אין לחץ אמיתי מעבר למונדיאל כרגע. אני מאוד אופתע לראות איזו התאבדות על הלה ליגה מצד ריאל או בארסה, אלא אם מדובר על שחקנים שלא יהיו בארהב.