ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

אל תשכחו דבר אחד, חיה פצועה היא חיה מסוכנת. אני פשוט רוצה להוציא את החיה הפצועה הזאת להורג בראשון ולהתעלל בגופה.

אני מעתיק מבארסה מאניה שהעתיקו אני לא יודע ממי כי בניגוד אלי הם לא נותנים קרדיט

האמת שביט שאני לא יודע מה באמת יותר טוב בשבילכם, תבוסה מולכם יכולה להוביל לחריש מאוד מאוד עמוק אצלנו…

ואם יהיה הפסד מכובד או חלילה לא הפסד, לא יהיה חריש עמוק?

יאשימו שוב את נגריירה ליג?

לא נראה לי, כבר שורקים בוז בברנבאו, גם פרז שומע את זה.

זה יביא להם את מוריניו שנה הבאה.

אני רק לא יבין מה יעזור להם מאמן אם כל פעם שויני יבכה בטויטר יפטרו את המאמן…

מה שכן משעמם לא היה, אני מניח שהמילה נגרירה כל מסיבת עיתונאים שלו תושמע והשופטים יפחדו לרדת לחניון…

אני הכי מפחד שהם ימכרו את ויני או אמבפה.

עוד היבט על כל הבלגן בריאל. זה יכול לדפוק להם גם את הרכש.

נגיד, הם רוצים את אוליסה, ונגיד ארגנו 200 מיליון או כמה שבאיירן רוצים.

למה שאוליסה ירצה להיכנס לכל הבלגן הזה? שחקן וורלד קלאס שכבר משחק בקבוצה גדולה, למה שאחד כזה ירצה לבוא?

בנוסף , כל שחקן נבחרת צרפת הולך לשמוע את הגרסה של צ’ואמני. כל שחקן ספרדי מכיר או את קרראס או את קרבחאל או את סבאיוס ומבין שההעדפה היא לזרים.

אני מקווה שהפרשות האלה ידפקו להם מעבר לעונה האומללה הזאת.

דימה כרגע יש הרבה שמועות וכמעט אין דברים קונקרטים, כרגע אין עריפת ראשים, אין דיבור על שחקנים שישלמו את המחיר, תבוסה בקלאסיקו יכולה לשנות הכל, במיוחד אחרי הריב בין הצרפתי לפדה.

די ברור שתהיה עריפת ראשים. פשוט לא אמרו שמות עדיין. חייבים להאשים מישהו, וזה לא יכול להיות המאמן בלבד, וגם סבאיוס לא יספיק.

קשה לי לדמיין מצב שאחרי עונה קטסטרופלית ומכות בחדר ההלבשה לא יקרה כלום.

אין שם שום דבר מקצועי. הקריטריון היחיד למי יעוף או ישאר נגזר לפי מידת הקרבה לוינסיוס.

לפי פוסט של ניסים חליבה:

:police_car_light: עסקה לקראת סגירה: ז׳וזה מוריניו חוזר לריאל מדריד.

הספרדים יממשו את סעיף היציאה של הפורטוגלי בחוזה וישלמו כ3 מיליון אירו לבנפיקה.

החוזה צפוי להיות ל2 עונות.
״המיוחד״ דורש להחליף את כל הצוות המקצועי ולקבל סמכויות בכל נושא העברות, הוא מתכנן למכור ולהביא שחקנים חדשים בתיאום עם ראש מערך העברות של ריאל מדריד ג׳וני קלאפט.

מוריניו נחוש להיות ״המושיע״ של המועדון, מתרגש מהאתגר להחיות את הענק הלבן אך גם את הקריירה האדירה שלו לאחר עשור פחות מוצלח.

יש חילוקי דעות בהנהלת המועדון אך פלורנטינו פרס השתכנע שמצב הסגל דורש משמעת ומנהיג בעל שיעור קומה וכריזמה והעסקה צפויה להיסגר במהלך השבוע הקרוב ורק אירוע בלתי צפוי וחריג ימנע מהקאמבק הרומנטי להתממש.

מה דעתכם על הכיוון החדש של ריאל מדריד?

תראה, ניסים, לדעתי השילוב של עונה פחות טובה + בלאגן בחדר ההלבשה + מאמן חדש + מונדיאל בקיץ הולך להוביל לקיץ מרתק של הבלאנקוס. טוב? רע? לא יודע, אבל בטוח מעניין.

אתלטיקו מדריד הפסידה 0:1 לסלטה ויגו במטרופוליטנו. אם ויאריאל תנצח מחר את מאיורקה בסון מוש זה ייתן לה 8 הפרש על אתלטיקו וכמעט בטוח יבטיח לה את המקום השלישי.

אכן יהיה מעניין בקיץ בריאל.

לפי הכתבה, מוריניו דורש המון סמכויות שאין למאמן אחר. אם פלורנטינו ייתן לו, זה אומר שפלורנטינו זז הצידה ומוריניו הוא הבוס החדש. אני לא חושב שזה טוב לריאל עכשיו, כשמוריניו לא ברגעי השיא.

זה גם אומר כנראה שויניסיוס בחוץ. אני זוכר את הריב שלהם באירוע של פרסטיאני. פלורנטינו הסכים למכור את הבייבי שלו? הסכים לכדורגל יעיל ומשעמם של מוריניו? שלא להגיד בונקר.

מבין את החשש, אבל פלורנטינו כן בשיא עכשיו?

שני הצדדים נואשים. מוריניו בוודאי לא איש טיפש ואני מניח שהוא מגיע עם אינסוף מוטיבציה - הקדנציה הזו תכתיב במידה רבה את האופן שבו יסתכלו על הקריירה שלו בסופו של עניין. האם הסיפור הטראגי על ״המיוחד״ הצעיר שבער בעוצמה, צחק על כל הזקנים ואז הפך במהירות רבה לזקן אף יותר? או זה שישקם את ריאל ויוסיף את הגביע שהיה חסר לו כל כך בקדנציה א׳, עם סיום של עוף החול?

הסטייקס גבוהים מאד עבורו, שזה חיובי בעיני. עבור ריאל לא במיוחד, עם כמה משונה שזה נשמע. אנחנו בביבים, יהיה קצת קשה לרדת מפה. לפלורנטינו יש לא מעט להוכיח, אבל המורשת שלו הרבה פחות ״בסכנה״ משל מו.

אם כבר הולכים על מוריניו, אז למה לא קונטה? אני מחבב את מוריניו, אבל אין מה להשוות ביניהם.

מוריניו אולי יותר זול. דבר שני הוא גם מכיר את המערכת. דבר שלישי האוהדים אוהבים אותו. דבר רביעי אין דבר שמוריניו אוהב יותר מלריב עם השחקנים שלו עד שהם מתיישרים לפיו.

יהיה מעניין.

ולפעמים החגיגה נגמרת…

אם הדיווחים באמת נכונים ומוריניו באמת יקבל את הסמכויות בריאל וזה עדיין בסימן שאלה מאוד גדול, שנה הבאה יהיה לנו הרבה יותר קשה לזכות בליגה.

מוריניו יעשה סדר שם ובמיוחד מול הסרטן שנקרא ויני.

מה שכן ריאל עם מוריניו תהיה אפילו יותר חסרת קלאס מאשר ריאל הנכחית

מסקרן יהיה לראות את פליק מול מוריניו ואיך הוא יתמודד עם המלחמות הפסיכולוגיות שלו.

יהיה מעניין

אולי כן, אולי לא.

כשאמבפה חתם היו לא מעט דיבורים, גם בצד שלנו ולא בהכרח בצד הלבן, על זה שהליגה גמורה לשנים קדימה. אחרי הגעתו של אלונסו הדיבורים מסוג זה חזרו גם.

אי אפשר לדעת עכשיו מה תהיה ההשפעה של חזרתו (הכרגע לפחות עוד לא רשמית) של מוריניו. לא לפני חלון ההעברות בקיץ, לא לפני מונדיאל, ולא לפני מיליון ואחד הגורמים האחרים והנוספים שמשפיעים על דברים כמו אליפות/אלופות/גביע. בטח כשריאל מדריד היא רק אחד הגורמים במשוואה.

לא ירד ״קצת״ מגדולתו המוריניו שלנו?

לא עשה 1001 פאדיחות אחרי אותה קדנציה בריאל?

מכבד אותו והכל, אבל באמת יש מה לדבר על ״הליגה גמורה״?

אין טעם להכריז “ליגה גמורה” אף פעם. לא על עונה אחת ובטח לא כמה שנים קדימה. הכדורגל בלתי צפוי. אנחנו לא בבונדסליגה או בליגה הצרפתית. במקביל להגעתו של קיליאן אמבפה קרו עוד דברים בריאל מדריד, אבל זה לא משנה. ברור גם שסביב ז’וזה מוריניו יש הרבה סימני שאלה, הקבוצה צריכה לא רק מישהו שינער את השחקנים אלא גם למצוא פתרונות “כדורגלניים” והוא כבר עשור בירידה גדולה בקריירה.

אני לא חושב שצריך לראות דיווח וכבר להרכיב לפיו סיפור. אני מתכוון למשל לוויניסיוס ומוריניו שהריב שלהם השנה בשלב הפלייאוף לא רלוונטי וזה לא אומר שהוא יילך. כל אחד הגן על האינטרסים שלו וזה בסדר. אני בטוח שגם כאשר מוריניו היה מאמן צ’לסי וכריסטיאנו התחיל לבלוט במנצ’סטר יונייטד אז היו להם תאקלים.