ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

תמיד חשוב לשמור על החיוך.

אני מת על זה ששחקנים לוקחים לעצמם הישג של מועדון. אעלק הוא מסמן לקהל שלנו 15. נשמה, אתה לא ריאל מדריד, זה הישג של מועדון שלם, לא של קוף קטן מברזיל שהתמזל מזלו לשחק בקבוצה הזאת ולקחת איתם פעמיים.

הוא זכה בגביע פעמיים וכבש בגמרים, יש לו חלק בזכיות. בזכייה הראשונה לדעתי אלה קורטואה ובנזמה מעל כולם ובפער, בזכייה השנייה הוא שיחק כדורגל מצוין והיה המצטיין שלנו בנוקאאוט.

ההפסד הכי גדול שלו שהאקט המפגר הזה שבא במטרה להתחנף לאוהדי ריאל מדריד - עובד רק על ילדודס. אני בטוח שהוא איבד לפחות 50% מהאהדה כלפיו בשנתיים האלה אם לא 70%. והחודשים החלשים שלו על כר הדשא הן הסיבה האחרונה. רוב אוהדי ריאל מדריד אני מניח היו רוצים שיילך ורצו להקיא אתמול שהוא ענד את סרט הקפטן. גם אלה בספרד.

יותר קל “להתגרות” כביכול בקהל יריב או במועדון יריב מאשר לעשות חשבון נפש אמיתי או להילחם בדפוסים הבעייתיים שלו. אני אף פעם לא אהבתי אותו באמת הוא לא היה מהחמישה האהובים עליי בשום שלב. כתבתי על זה פעם פוסט עם הדירוג שלי אני אנסה למצוא. קרבחאל היה מעל כולם, פדה ואלוורדה, טיבו קורטואה. גם לוקאס ואסקס, כמובן לוקה מודריץ’ [מדבר על דירוג מ-2024 נדמה לי], ג’וד בלינגהאם ואנטוניו רודיגר וגם קיליאן אמבפה היו מעליו.

אני באמת חושב שהוא דפוק וכבר לא נהנה מכדורגל. למשל משחק נגד אספניול שאמור להיות רגוע ובאמת הבקיע צמד יפה. גם שם הוא רב וכעס וביזבז אנרגיה.

התארים של ריאל מדריד, 2025-2026:
לאמין ימאל הניף דגל פלסטין.

(עדיין לא מתקרב כמובן לטרבל הגדול שלנו מהעונה הראשונה של צ’אבי: 4-0 בברנבאו, מדריד לא החתימה את הלאנד, מדריד לא החתימה את אמבפה)

נ.ב. הגיע הזמן ליישר קו עם רביע ולהתחיל לקרוא לו נסווארי

לדעתי חנן קרא לו ככה.

לא שזה משנה, מבחינתי הוא “ילד חרא”.

לפני 3 שנים אני התעקשתי שצריך לקרוא לו ג’מאל, כי ימאל זה רק כי הספרדים לא מסוגלים ושככה כותבים את זה בספרדית.

אז מסתבר שבעצם ריאל (הנוכחית, כן?) הייתה אמורה לשבור העונה שיאים היסטוריים, ורק הרננדס הרננדס, סוטו גראדו וחיל מנסאנו הפריעו בדרך.

giphy (32)

מישהו שכח לקחת את התרופות…

אני מרגיש שזה כמו להתעלל בגויה.

אם יש אוהד ריאל מדריד שבאמת קונה את זה הוא מטומטם אין לי איך לכתוב את זה בצורה יפה

דרך אגב לדעתי הוא צריך לעמוד לדין על ההסתה שלו

“הלה ליגה הם האויבים שלנו”

זו הסתה ברורה, שופטים גרים במדריד בשכונות של אוהדי מדריד.

ויש גם את זה -

1000222451

תכלס חשבתי שהמכות והשולחן של פדה וטושמאני זה התחתית שריאל תגיע אליה השנה

ואז פלורנטינו עשה לי hold my bear תמיד אפשר לרדת יותר נמוך…

האמת שנראה שדווקא פלורנטינו הוא זה שנתקל בשולחן עם המצח.

הוא דד מן וולקינג.

חוץ מלנבא אליפות במחזור 35 זה נשמע אחד לאחד כמו האבא הרוחני מהפורום של השכנים. איזה בזבוז זמן. הוא ליטרלי בפסיכוזה.

אני הייתי בטוח שהציטוטים האלה הם הטרלות של בארסה מאניה
אלוהים אדירים

אבל גם משתמשים בפורום כדורגל על ברצלונה במדינה נידחת במערב אסיה מתלוננים על השופטים!!! זה ממש אותו דבר כמו כשהנשיא של ריאל מדריד תוקף את השופטים ואת כל הליגה!!!

בתחילת שנות ה-2000 ברצלונה כלל לא הייתה חלק ממאבק האליפות בעת משבר גדול. ריאל מדריד שבוודאי הייתה הקבוצה שנהנתה מטעויות שיפוט רבות לטובתה - “הפסידה” שתי אליפויות לוולנסיה (2002 ו-2004) והשנייה בוודאות בגלל פלורנטינו פרס עצמו. הוא לא זוכר (מעדיף לשכוח).

ברצלונה בהודעה רישמית הודיעה שהיא בוחנת את האשמות ותגיב אליהם

ריאל מדריד חייבת לעמוד לדין על המסיבת עיתונאים הזו, היא קיבלה מספיק הנחות סלב בשנה שנתיים האחרונות על ההתנהלות שלה (סרטוני שופטים איום לא להגיע לגמר גביע…).

“הלה ליגה היא האויב שלנו” זה לעבור כל גבול אפשרי.

גם הבחירות של 2020.

I won it big time

קראתי עכשיו את התמליל של פלורנטינו במארקה.

איזו הזיה.

הוא בפירוש אומר שבארסה קנתה שופטים ורק בגלל זה יש לו 7 אליפויות ולא 14. נראה מה יעשו עם זה, אבל אני לא רואה איך ריאל תרוויח מזה.

לגבי המכות , הוא אומר שזה קורה כמה פעמים כל שנה ורק השנה זה התפרסם. אומר במפורש שעצם הפרסום הוא יותר גרוע מהמכות.

לא כל האנשים טיפשים, ואני מתחיל לחשוש שאם ירוץ נגדו מישהו כריזמטי, פרז אלול להפסיד. מן לפורטה 2003 מדרידאי כזה .

אני באמת מאחל לו הצלחה בבחירות ושיהיה נשיא ריאל עוד הרבה שנים. שהכל יישאר שם כמו עכשיו לנצח, רק השופטים והעיתונאים הם הבעיה.

יש את החבר שלו פדורל או משהו כזה. אומרים שהוא תמיד יודע לאן הרוח נושבת שם.

אני רק לא מבין אם הם עכשיו יכנסו גם לבחירות איזה מאמן עם ראש בריא יכנס לקיץ הקרוב תחת הבלאגן הזה?

אני מתחיל לחשוב שאולי אפילו מוריניו ירצה להתרחק מזה

מוריניו לא באמת עם ראש בריא. גם אין לו מה להפסיד. לחזור לקבוצות כמו בנפיקה או פנרבאחצ’ה הוא יוכל גם אחרי הכשלון בריאל.

שום מאמן רציני לא יגיע במצב הזה. המצב יכול להשתנות אם פרז יפסיד בבחירות, ומזה אני חושש קצת.