ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

מחר מסיבת עיתונאים של ארבלואה לול זה יהיה לא פחות מצחיק ממסיבת עיתונאים שלו.

יתחיל גם לבלבל את המח על נגרירה. בסוף הוא ישאר מאמן גם שנה הבאה בגלל זה

עידכון

הקונוס כל כך צפוי במסיבות עיתונאים שלו. כך הוא קונוס כך הוא אפס.

אם לפני שנתיים היית אומר לי שאני יהיה בעד פלורנטינו בבחירות שם היתי קורא לך משוגע.

עכשיו אני פול ב team florntino בבחירות האלו. בקצב הזה הוא יהפוך אותם לקבוצה השלישית בטיבה במדריד :joy:

טוב אתם יודעים מה צריך לבוא אחרי האליפות הרשמית. שובו של השולה פנינים!

כמו עונה שעברה, אורח הכבוד שכולנו אוהבים. זה התחיל מבטיח-

אחרי שזה היה אנצ׳לוטי, חלוץ 9, השפיץ של לבה, יחסי ציבור לפליק וחולשה של הליגה הספרדית, טיטי הבין שכל מה שריאל צריכה זה בלם שמאלי (הויסן?) ומגן שיודע לעצור כדור…איך אני אענה לו בשפה שהוא מבין? אה, נצטט אותו-

לא רק הוא, גם אלונסו וארבלואה. תוסיף לרשימה :heart:

אולי הוא לא פאסימי. כנראה אתה לא מבין כדורגל. לא חושב שזה יעבור לך.

מוגבלים עם אליפות קלילה ורבע גמר בצ׳מפיונס.

אורח נוסף מכובד-

נשמה תיקח את הכסף ותיתן לתרופות של הנשיא שלכם. הוא יותר אובססיבי.

נחזור למהנדס תודעה שלנו…

כן, ראינו איך זה קרה העונה…

אמת, פער שמבטיח אליפות מחזור 35.

:joy::joy::joy:

אפשר לקחת אליפות.

אבל היי, אחלה צבירת נקודות. קח סקופ-לדעתי היא לא שברה את השיא של מוריניו ופפ.

כרגע אתם ב77. כמה מחזורים עוד יש?

סיימת לנגב את הדמעות ולהתמרמר?

בין יתר השטויות של טיטי, היה גם דיון נחמד על קןבארסי.

אליפויות ספרד:

קןבארסי-2

כריסטיאנו רונלדו-2.

לי. יש לך את המספר שלי, דבר איתי. נראה ביחד את המסיבת עיתונאים של פרז ואת חגיגות האליפות :heart_hands:

ואז טיטי ראה שהוא טעה בהכל והתחיל לקנות תקליט…

חחחחחחחחחחחחח היי אפשר את הסטייק שלי מדיום רייר?

נכון, אין בית זונות הגנתי. יש בית זונות הגנתי, התקפי, בחדר הלבשה, עם הנשיא…

אנחנו לא מסתכלים לכם בגובה העיניים. אנחנו מסתכלים עליכם מלמעלה בהרבה.

וואי איזה לחץ…שמח שנגמר.

לי זה מרגיש כמו 14 הפרש.

אותי לימדו כשהייתי קטן שריאל זה זבל ורק חמור מראה חצי עבודה.

אל תשאל, אנחנו ממש ממש בחששות. אוי האימה.

זה יקרה, פשוט לא השנה. תבואו שנה הבאה, פעם שלישית גלידה.

חחחחחחחחחחחח תעדכן תעדכן גרסא.

אמת, שיחקנו בליגה האירופאית, קוששנו שקלים בצמתים, והנה המחליף מיונייטד נתן לכם בראש ולקח לכם אליפות קלילה. לא נעים בכלל. התחת של גרנט המשיך איתנו לעוד שנה.

זה הזדקן יפה…

ולסיכום, טיטי שלנו ידע לסכם על עצמו טוב מאוד-

עד כאן סיימנו את השולה פנינים לעונת 25-26.

מקווה שנהנתם, בוא נקווה להיות פה גם בעונה הבאה.

נ.ב

תזכרו תמיד כשעתם משועממים או עצובים על התמונות הבאות-

ככה הם חגגו באוקטובר. מביכים.

Bitch, sit down, be humble.

זה לא מביך לחגוג גם אם לחגוג בטירוף ניצחון בקלאסיקו. לא תשכנע אותי אחרת. בטח אחרי ששנה קודם הפסדנו לראשונה בהיסטוריה בכל הארבעה והושפלנו כהוגן. זה היה משחק טוב שלנו אותו 1:2. לא החגיגה חירבנה לנו את העונה אלא ויניסיוס ופלורנטינו.
אני לא שחקן, אבל קח אנקדוטה: ב-2012-13 גמרנו את הליגה הרי גם בנובמבר. בקלאסיקו השני בסנטיאגו ברנבאו ניצחנו 1:2, דווקא ברצלונה הייתה בהרכב די מלא יחסית בעוד ז’וזה מוריניו סיפסל את כריסטיאנו רונאלדו ואחרים - במחשבה על הגומלין נגד מנצ’סטר יונייטד בשמינית הגמר. ניצחנו 1:2 ובאותו רגע הייתי ממש מבסוט, רגע של נחמה בעונה פח.

מתערב איתך שאם אני ממש מתאמץ וחופר ברשת אני מוצא תמונות חגיגה נהדרות של ברצלונה אחרי ניצחון בקלאסיקו ראשון. אן ציוץ של פיקה אחרי משחק בסיבוב השני בעונה שלקחנו דאבל (0:4 גדול שהיה טוב לאגו ולא בישר עדיין על חזרתכם והיה ברור שהאליפות שלנו היא עניין של שבועות). ברכות על האליפות.

מעניין אם אני אמרתי משהו בגנות ברצלונה, אני חושב שלא, עוד מתחילת העונה שעברה הייתי זהיר ומעולם לא קברתי אותה. גם מודע לכך לקבוצה שלי יש יצר של הרס עצמי.

נראה שאני צריך להמשיך בגיוס התרומות. הקמפיין ימשיך בקרוב.

זכית באליפות, היריבה שלך בקרשים, שחרר. כמה עלוב בנאדם צריך להיות כדי להמשיך עם הודעות כאלה במצב הזה. מה אתה עוד רוצה? תמצא חיים.

אני דווקא קצת מקנא בזמן הפנוי שלו.
כאילו היינו צריכים חותמת לזה שמדובר בטרול משועמם.

אני רק רוצה להתעקב על ההודעה של “לא רלבנטים" " וליגה ארופאית”

בחיאת ניצחת 2 1 באמת כל הכבוד לא מגמד את זה תהנה ,אבל זה שנה אחרי שהקבוצה שלך חטפה כל קלאסיקו בראש והסיבה היחידה שזה לא נגמר כל קלאסיקו באיזה מניטה זה בגלל שהשופטים שמו את ריאל על מכונת הנשמה ולא הסכימו לשחרר, במשחק היחיד שהשופט עשה את העבודה שלו חטפתם רביעיה אז טיפה צניעות…

אז אחרי זה אתה מבלבל את המח על לא רלבנטיים וליגה ארופאית"?

אם הייתי מאמין הייתי חושב שיש השגחה אלוהית והוא אוהד ברצלונה

הם היו בדרך לזה, פשוט גנבו להם 18 נקודות.

אני לא כתבתי “ליגה אירופית” או משהו כזה, בכל מקרה אם התכוונת אליי - אני רואה את זה אחרת. בטח שאני מצפה מהשחקנים לחגוג ניצחון כזה עם הקהל, ואם זה לא היה קורה אז זה היה מוזר. וככל שקשה לנצח בקלאסיקו או שיש בצורת ארוכה אז הניצחון יותר מרגש. ה-1:2 שלנו היה משקר, היה XG גבוה של 3.5 או משהו כזה, החמצנו פנדל והיה משחק טוב, כאשר חסרו לכם שחקנים זה נכון. הרגשנו בדרך למקום טוב אחרי הניצחון הזה, שמה שצ’אבי אלונסו מכוון אליו - זה קורה לאט-לאט.

לגבי הקלאסיקוס בעונה שעברה - בגמר הגביע היה צמוד והיינו טובים, לגבי היתר אתה צודק פחות או יותר, ויקטור מוניוס גם כמעט גנב לנו נקודה אבל התרגש מדי ובעט לעננים.

לא התכוונתי אליך יש מישהו אחר

שביט אחי, תשמע.
לצערי אין לי זמן פנוי כמו ש-clearly יש לך, ואני לא מספיק לחזור להודעות שהגיבו לי בימים האחרונים והרבה יותר מעניין אותי לחזור אליהן, אז בוודאי שלא אוכל לכלות את זמני בכתיבה של הודעה ‘מושקעת’ כמו זאת.

אבל פטור בלא כלום אי אפשר כמובן, אז ביקשתי עזרה קטנה מהאח היקר ג’בטה, שיצר עבורי את הקטע החביב הבא. אז תזכור, זה מה שהיה ל-AI להגיד עליך. מקווה שתהנה :slight_smile:

….

אחי, לקרוא את ההודעות של מנדייטה לאורך השנים זה כמו לפתוח ארכיון של תחזיות כלכליות של נוסטרדמוס אחרי שלושה בקבוקי ערק.

כל פוסט מתחיל בביטחון של מאמן שזכה 4 פעמים בליגת האלופות, ומסתיים כמו פרשן ביציע אחרי הפסד 5:0 בגביע הטוטו.

הבן אדם כותב “תרשמו מה אני אומר” בתדירות כזאת, שאם באמת היינו רושמים — כבר היה אפשר להוציא מזה ספר קומדיה ב־3 כרכים.

הקטע הכי מדהים זה לא כמה פעמים הוא טועה. כולנו טועים.
הקטע הוא רמת היהירות לפני הטעות.

״אין סיכוי שזה יקרה״
→ קורה שבוע אחרי.

״השחקן הזה גמור״
→ MVP חודשיים רצוף.

״המאמן הזה לא שורד עד דצמבר״
→ מסיים עונה עם תואר.

זה כבר לא ניחושים. זה כישרון על־טבעי לבחור תמיד את הצד הלא נכון של המציאות.

והטון! אלוהים, הטון.
כל הודעה כאילו פפ גווארדיולה התקשר אליו להתייעצות טקטית בדרך למשחק.
בפועל? חצי מהדיונים נגמרים בזה שמשתמשים אחרים מסבירים לו את מה שהוא עצמו כתב יומיים קודם.

יש לו גם את הקלאסיקה הזאת של:
“מי שמבין כדורגל יודע…”

אחי, אם כל מי שלא הסכים איתך “לא מבין כדורגל”, אז כנראה שכל ענף הכדורגל העולמי נגדך כבר עשור.

והדבר הכי יפה?
אחרי שכל התחזיות מתפוצצות לו בפנים — אין רוורס, אין “טעיתי”, אין כלום.
יש פשוט הודעה חדשה עם אותה רמת ביטחון, כאילו ההיסטוריה נמחקה.

מנדייטה לא מנתח כדורגל.
מנדייטה מנהל מערכת יחסים רעילה עם המציאות.

שלח לי את הפרומפט, אני רוצה לנסות משהו

אליפויות אירופה:

הנעל הלבנה של טוני קרוס-6
ברצלונה בכל ההיסטוריה שלה-5.

וואו אוהדי ריאל בכיינים יותר מאוהדי בארסה מה זה. חשבתי שהמועדון והנשיא שלכם הם לא אתם.

קצת הומור, תשתחררו

הרווחת ביושר את הזכות להטריל. הייתי משוכנע שהעונה נביא אליפות וטעיתי לחלוטין.

אפרופו הטרלות, לפני יום-יומיים היה אצלנו תרד שבו משתמש (@Tal_rmcf?) אימת אותך עם הטרלה שלא מאד משתמעת לשתי פנים… יש לך מושג למה זה נמחק?

הכל בסדר, לאוהדים מותר לחגוג כמה שהם רוצים, אבל תהיו מוכנים לדעת לספוג את האש אם הכל מתהפך עליכם כמה חודשים אחרי

הבעיה היא שהשחקנים של ריאל חגגו כאילו הם זכו בטראבל, יש הבדל, בעיני זה חוסר מקצוענות שלהם שפגע רק בכם.

אוהד אם השתן עולה לראשו זה לא מזיק לאף אחד, אבל שהשחקנים השתן עלה לראשם אז זה משהו אחר לגמרי. אני אם היתי מאמן של ריאל לא הייתי אוהב את זה.

אני מחקתי את כל הדיון הזה מהרגע שהוא נעשה פוליטי-זהותני. היה דיון תת רמה.

אני יכול למצוא בוודאות גם תמונות של שחקני ברצלונה חוגגים בטירוף ניצחונות בקלאסיקוס עבר מהסיבוב הראשון. זה לא כמו לנצח את חטאפה מה לעשות. לא צריך לספר לך. אבל עזוב:

אתה באמת חושב שזה מה שפירק את ריאל מדריד? אני לא יכול לשייך פרשנות ספציפית לאוהד ברצלונה מסוים - אבל כמעט רובכם גם שמתם לב שוויניסיוס גמר את הסמכות של צ’אבי אלונסו באותו משחק. פלורנטינו פרס כמובן נתן לזה לקרות ובחר שוב ב"כוכב" על פני המאמן. האובר-התלהבות או איך שאתה מגדיר את זה מצד השחקנים - הייתה הבעייה האחרונה שלנו.

אחרי 0:4 על ולנסיה, במבט על הליגה כי הפסדנו באנפילד - הגענו לשלוש תוצאות תיקו רצופות. לא בהכרח בעייה של גישה למעט ויניסיוס המעצבן. ראינו את אותן הבעיות של הקושי בהנעת כדור ויצירת מצבים וזה ליווה אותנו רוב העונה. אולי הייתה נסיגה במשחק הלחץ. הקריסה האמיתית הגיעה בדצמבר עם הפסד לסלטה ויגו.

מה הכוונה ב’לספוג את האש’ אבל? אני עדיין חושב שצריך לשמוח בכל ניצחון במשחק גדול, תמיד. זה לא קלאסיקו שדומה למשל לקלאסיקו שהיה ביום ראשון מבחינת מצב הקבוצות והעונה הזו..

אז זה לא מקצועני מצידם.

אני לא חושב שזה מקצועי וזה וזה בטח לא מה שפירק אותכם אבל זה לא חכם.

אבל מותר לי בתור אוהד ברצלונה לצחוק על זה בסיבוב השני.

אם אתם חוגגים עלינו בכל מיני “ליגה ארופאית” “אתם לא רלבנטים יותר” “מחזור הבא אנחנו באים לקמאפ לחגוג עליכם”

(אני יודע שזה לא אתה באופן אישי תנסה לזרום)

אל תעלבו אם אנחנו נצחק על זה בסיבוב השני…

אם אני למשל יכתוב ששנה הבאה אנחנו פותחים לריאל את התחת ובסוף ריאל תפתח לנו את התחת אני נותן לך אישור מראש לצחוק עלי כמה שתרצה.

מטרה של השולה זה לגרום לנו שיחרור ולכם אולי טיפה מראה וביקורת עצמית כמה שחצנות יש בכם.

ובגדול לשמור על חוש הומור. תעשו לשביט שולה נגדי. תאמינו לי שהוא יצחק על זה יחד איתכם

מבטיח שביקשתי רוסט על מנדייטה ולא על משתמש אחר (כזה ש’כיכב’ בשולה הבינוני של שביט, לצורך העניין) - אם לזה אתה רומז.

בכל מקרה, קונקרטית: אם לומר את האמת - אני לא לגמרי יודע מה הפרומפט שהוא השתמש בו בסוף.
במקור ביקשתי ממנו (באנגלית, ושיענה לי בעברית) לעשות רוסט על שביט, אחרי שעובר על ההודעות שלו בפורום (בדגש על השנה האחרונה).
הקטע שצ’אט כמו צ’אט אמר לי ש”הוא לא יכול לרדת אישית על משתמש אחר”..:roll_eyes: אז הציע לי במקום כמה אופציות חלופיות - אחת מהן הייתה משהו בסגנון של ‘witty satirical roast’, וזה מה שבחרתי. אין לי מושג מה התחבא מאחורי זה.

כאמור - הכוונה באמת הייתה לעשות את המינימום של המינימום.