הוא המלך של להיות מונע מאגו. אם הוא ימונה, ויניסיוס ובלינגהאם יורחקו פעמיים במשחק.
אתה טיפה שכחת מה הוא עולל לברצלונה. גנב מאיתנו אליפות.
שלא לדבר שבאופן אוביקיטבי הוא היה אחד מהשופטים הכי גרועים שהיו בליגה הזו. שלחו אותו למונידיאל ההוא וכל העולם הכיר אתו.
אבל… למה?
כלומר, אני יכול להבין למה יפטרו את רוב השופטים, אבל לפטר כדי למנות את לאהוז?
יותר מכל השופטים, האסכולה שלו היתה - עד שלא ירד דם זה לא עבירה. השחקן לא איבד גפה? אין כרטיס.
שלא נדבר כמובן על זה שכל מי שיצר איתו קשר עין קיבל צהוב.
לא טיפה שכחתי כלום. אבל אם הדרך לפתור את הבעיה של “שופטים מונעים מאגו” היא למנות את להאוז, אז…מה אני אגיד לך…אני מת לראות את התוצאה.
אין שום סיבה אוביקיטיבית להפוך אפס כזה לאחד שאחראי על שופטים.
בזמנו היו יכולים לשבור לך את הרגל ברחבה והוא לא היה מסכים לשרוק על זה לפנדל. באופן אוביקטיבי הוא היה איום ונורא.
זה לא אחד שישקם את אמון הציבור בשופטים. באמת איום ונורא, זה פירסום של האס. מקווה שזה חרטא.
אבל יש משהו מוזר, כל השופטים שונאים את לאהוז. בבארסה מאניה כתבו על זה.
אמנם כבר עבר המון המון זמן, והזיכרונות שלי ממדינה קנטלחו כבר מעומעמים, אבל ממה שאני זוכר הוא היה אחד השופטים הכי גרועים שהיו ומתאו להוז היה טוב ממנו פי כמה. בכל מובן אפשרי.
שניהם היו גרועים.
מדינה קנטאלחו היה שופט ספרדי רע במלוא מובן המילה, ומתאו להוז לא יותר טוב ממנו.
אבל זה לא כל כך חשוב. להוז לא צריך לשפוט בעצמו. הוא צריך לדאוג שהאחרים ישתפרו, וזה לא תלוי בכמה גרוע הוא היה.
הבעיה היא שאין ממש שופט אחד ספרדי טוב לרפואה. אולי גם בשיפוט צריך לעשות outsource מגרמניה.
צריך לבנות מערכת לגילוי כשרונות ומערכת קידום ומערכת ענישה נורמלית.
בשביל זה צריך מנהל טוב, לא חייבים שופט עבר, ובטח לא אחד ששנוא על ידי כולם.
וגם לא לכדורגל.
לפני חודש או משהו שריאל היו שבע נקודות הפרש חשבתי שהליגה גמורה.
יותר ממה שאני אוכל את הכובע אני שואל את עצמי האם הלבנים לשם שינוי הפכו ללוזרים…
אם יש תכונה שאני מעריך אצל ריאל בשנים האחרונות זה האופי שלהם. הם תמיד איכשהו יחזרו לעשות רמונטדה.
לא משנה איך הליגה תסתיים. הם עדיין פיבורטים בעיני. אבל משהו נסדק בערכה שלי אליהם.
טיטי זה מוקדש לך. אני לא אומר שברצלונה אלופה אתם עדייו פיבורטים
לא הפכנו לכלום אנחנו עדיין אותו ריאל בדיוק, אוהבים את זה קשה, ואם זה לא קשה אז אנחנו מסבכים את העניינים כדי שיהיה קשה, כמו כל עונה פחות או יותר.
אי אפשר לנצח את כל המשחקים.
לנו הייתה תקופה רעה אחרי השיא, עכשיו הגיע תורם.
הטעות הייתה של מי שחשב שפער הנקודות הבטיח משהו לאחת הקבוצות.
אתה לא עוקב מספיק,בריאל תמיד אחרי עונות שיא תבוא עונת נפל בגלל שחצנות בקיץ שגורמת לאי הבאת רכש ולהעמקת הבעיות בסגל כמו שקרה הקיץ (נכון הבאנו את אמבפה אבל איבדנו שחקנים שאיזנו לנו את הסגל).
ובעיקר תעקוב אחרי הקריירה של קרלו הגדול שב 30 שנות אימון במועדונים הכי גדולים עדיין לא לקח 2 אליפויות ברצף.
דרמה אצל בנפיקה-מונאקו. בדקה ה-94, כשהתוצאה 4-3 לפורטוגלים בסיכום שני המשחקים, השופט פסק לפנדל לצרפתים שניצחו אותנו פעמיים השנה. דרמה גדולה, כי ה-var ביטל את הפנדל והפורטוגלים עלו.
בנפיקה סופגת היום עוד שלישייה, מה שמעלה את המאזן הכולל שלה ל-15 ספיגות בעשרה משחקים. שער וחצי למשחק. ועם זאת, זה קצת משקר. ספגו 8 שערים מאיתנו וממונאקו (בבית, כן? הזוי!), ועוד 7 שערים בשאר 8 משחקיהם, כולל נגד אתלטיקו, באיירן ויובנטוס.
בכל אופן, זו קבוצה עדיפה עשרות מונים על פני הצרפתים הדוחים שישלימו עלייה מחר. ההגרלה יום שישי, ונחזיק אצבעות לקבל את הפורטוגלים למרות שהסיכוי שנקבל את ההגרלה הטובה יותר מבין השתיים יותר קטן אפילו מרמונטדה של סיטי נגד ריאל. Not gonna happen.
https://x.com/atletiuniverse/status/1892153722462970095
רק שתבינו את גודל הספין:
The league president has openly admitted to being a Real Madrid fan, the president of the Spanish FA has openly admitted to being a Real Madrid fan, and the representative of the referees’ committee on the board of directors of the RFEF is the wife of Real Madrid’s delegate (Megía Dávila), who was a former referee.
Yet, the only thing being focused on is an already debunked rumor about a referee being linked to Atlético Madrid through a company that, by the way, simply helps university graduates pursue their careers.
You just have to laugh
כן, צחוק צחוק, אבל בלינגהם מורחק ל 2 משחקים.
לא עזר להם ניואנסים של השפה האנגלית המדוברת באיזו שכונת פשע ממנה הוא בא.
טבאס כבר אמר מיליון פעמים שהוא אמנם אוהד ריאל, אבל נגד פלורנטינו.
אולי עדיף אויבים כאלה מחברים כמו ברטומיאו או פונט או גספארט.
העונש על קללות לשופט הוא לא 4-12 משחקים נוספים להרחקה של האדום עצמו? 1+1 נשמע לי כמו האמאמא של עזר להם.
יש שם כמה דרגות. יש insult ויש חוסר כבוד או התחצפות, והעונש שונה.
אני לא מבין מספיק בדקויות של העניין.