ממש ממש מקווה שבמועדון מבינים את הסיטואציה ויעשו הכנה נורמלית לשחקנים - פסיכולוגית אולי יותר מפן הכדורגל.
לא מעודד אותי שכולם חוזרים עכשיו מכל מיני חופשים ברחבי העולם.
ממש ממש מקווה שבמועדון מבינים את הסיטואציה ויעשו הכנה נורמלית לשחקנים - פסיכולוגית אולי יותר מפן הכדורגל.
לא מעודד אותי שכולם חוזרים עכשיו מכל מיני חופשים ברחבי העולם.
אני רק רוצה שבמחזור 35 יהיה מאבק על האליפות.
סורלות’ הזה חתיכת קילר.
אותו אחד ששם גול נגדינו בדקה ה 90.
מרגיש שנקבל כמה חתיכות בשער… לא אדום, אבל יותר גרוע
way different , huh?
אני חושב שהשופט מבין אנגלית יותר טוב מאנצ’לוטי.
הוא עשה את זה גם היום?!
בלינגהאם? כן, זו הסיבה שהוא הורחק.
חש את עצמו יותר מדי.
אוהדי ריאל ופרז יתחילו קמפיין שאומר שמותר לקלל שופטים בקרוב.
אני מוכן להתערב איתך שגם זה לא נחטוף מחר
אנחנו משחקים בשני לא מחר
כנראה לא הבנת…
לא ידעתי.
שני? חבל, שבוע שעבר היה הסופרבול והנה ימי ראשון חוזרים להיות מבאסים עד שהולכים לישון ולא עד 8… חשבתי שאתנחם בבארסה אבל אמרת שהיא בשני.
זה לא אני אמרתי זה הלוח משחקים
מצד אחד זה נותן עוד יום מנוחה מצד שני אני כבר מת לעבור את זה.
כמו שאמרתי שקבוצה נמצאת במקום הראשון והכל סבבה השופטים אף פעם לא אשמים שהקבוצה יורדת (בפוטנציה ) למקום השלישי השופטים תמיד אשמים.
מי שלא מבין למה אני מתכון פרטים בפורום המקביל.
הדעה שלי תשאר קבועה. עד השנה, יותר מדויק עד השוד מול חטאפה לפני כמה שבועות, חשבתי שהשופטים בספרד הם הכי גרועים. אין מקום לקונספרציות. מאותו משחק מה לעשות, אני הפסקתי לומר זה גשם ולא יורקים עלינו.
ראיתי מה קרה לברצלונה בסיבוב הראשון (וגם שנה שעברה) ואז הבנתי יש פה משהו מסריח. לא יכול להיות שכל פעם שעושים בושידו על שחקן ברצלונה השופטים והואר מתחפשים פעם אחר פעם לעיורים, לא ריאל מדריד היא האשמה (אף פעם גם לא האשמתי אותה בזה אפשר לבדוק אותי), אלא איגוד השופטים והלה ליגה שזה לדעתי קומבינה של עסקנים שעסוקים בלהרוס את הליגה.
עכשיו לא אכפת לי, שהצבועים יאכלו את מה שהם בישלו.
ורק שנשאר בפורפוריציות כי הם ברור כבר נכנסו לסרט. האונס שברצלונה עברה מהשופטים בסיבוב הראשון הוא עדין פי 10 יותר קשה ממה שריאל מדריד עוברת עכשיו (אחרי המכתב של פלורנטינו) ואני יגיד עוד משהו, בלי האונס שעברנו בשלב הראשון וטיטי היה צריך להסביר לחברים שלו בפורום למה לא רק שהם לא הכריעו את האליפות במחזור ה35 אלא למה ברצלונה הכריעה את האליפות (גם אם לא בצורה מעשית) במחזור ה24.
אותנו פשוט אנסו (למעשה רק בתיקו מול סלטה אני לא זוכר טעות משמעותית נגדנו). להם אני יכול למצוא אולי 2 החלטות שממש דפקו אותם. (מהמשחקים שאיבדנו נקודות השנה)
פנדל אחד שלא ניתן להם? אפשר לעשות לברצלונה GRETEST HITS (תרתי משמע) על פנדלים שלא נשרקו לנו השנה
התעלמות מאלימות של שחקני יריבה ואי מתן כרטיסים אדומים? אפשר לספור את החבלות על פדרי ולאמין כל משחק שהם מסימים בו להבין שזה אצלנו קורה כל משחק.
כרטיס אדום על קללות לשופטים או קוונים- טוב פה אי אפשר להשוות, כי מה לעשות, אצלנו שחקנים לא נתפסו השנה מקללים שופטים ועוד בשידור חי לכל העולם ועוד חושבים שאם הם אומרים לך לעזאזל לשופט במקום לך תזדיין לשופט זה יקנה להם חסינות
אבל אתם יודעים מה? שנה שעברה הם סתמו את הפה שלבה קיבל הרחקה לשלושה משחקים כי הוא חיטט באף אז אני מכריז תיקו בין שתי המועדונים פה!
אופסי דופסי…
פליק הורחק השנה על דיבורים כלשהם.
לפני שנתיים, בעונת המונדיאל.
בטח שמתם לב שריאל מדריד זה מועדון מיוחד, לא עוד סתם מועדון, הם מעל הליגה הדלוחה פה והם צריכים לקבל יחס אחר מהשופט.
אובג׳קשן.
וזה כי עוד לא שמעת את התזה מאחורי זה.
פאק אוף זה להגיד אחי?
BREAKING: RFEF are considering firing Luis Medina Cantalejo, the head of the CTA (referee committee), and replacing him with former referee Mateu Lahoz.
אני מת…
אם זה קורה , ברצלונה צריכה לפרוש מהלה ליגה.
מתיאו פאקינג לעוז.
זה בערך כמו למנות את סרחיו ראמוס לתפקיד הזה, אין שופט היום שאני שונא כמו אותו .