ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

מה מפתיע בזה?

זה כמו שישאלו אותי מי אני נגד חיזבאללה או הכוחות המורדים בסוריה. שתי הצדדים אני שונא. חיזבאללה יותר מפחידים אותי.

ריאל מדריד תנצח. אני יכול לתת פה טקטיקה או הכל. אבל בגדול הצמפיונס זה התחרות שלהם. וצולו זה צולו. אני רק מקווה שאתלטי לפחות יגרמו להם להזיע. מקוה לשתי הארכות והרבה יזע ודמעות ותמרות עשן.

כן, אבל בסקר ציינתי שיש גם צד שלילי אם ריאל יפסידו. יקבלו יותר מנוחה ויוכלו להתרכז בליגה.
למרות זאת כולם הצביעו בעד אתלטיקו. לא חשבתי שזה יהיה כל כך חד צדדי.
האחד שהצביע בעד ריאל הוא אוהד ריאל לפי הפרופיל.

ריאל ככל שממשיכה בשלבים הגבוהים נהיית מסוכנת יותר, זה בכלל לא רלוונטי האיכות או הכושר או האנצ’לוטי. לכן, ברור שעדיף לטאטא אותם ובטח כשאתלטיקו מתנדבת לעשות זאת.

אבל על מי אני עובד, 4-0 חלק לריאל במשחק היום.

הייתי מוסיף שאני בחיים לא ארצה שנשחק אחד מול השני בגמר ליגת האלופות.
לצד אחד זו תהיה תבוסה כואבת ברמה הנפשית, ולא הייתי רוצה לקחת את הסיכון שזה יהיה בצד שלי.

החיים ממשיכים, בסוף זה יקרה במוקדם או במאוחר. זה רק כדורגל. ככה או ככה, בגמר מולם אין לנו מה להפסיד-הם תמיד פייבוריטים. יש לנו רק מה להרוויח.

בחצי גמר העפנו אותם במפעל שלהם.

לבקשת אריאל -

מחצית של המשחק הראשון בשמינית בין אתלטיקו לריאל, ויש עוד 135+ דקות להתמודדות, אבל בחיי שאני לא מבין את ההתלהבות של שגיא כהן ונדב יעקבי. 45 דקות של משחק, ולמעט 2-3 מהלכים מצטברים של 2 הקבוצות (ביחד), זה אוסף של כלום ושום דבר שמראה על תכנון, טקטיקה, או מהלכים שהם לא אקראיים לחלוטין.

היה משחק מצוין עד השער של אתלטיקו.
אחר כך הם ממש הרדימו את המשחק , כנראה בנו על תיקו.
אבל גולים מהסרטים , לפחות זה.

אתלטיקו משחקת רע מול חטאפה, מאבדת את דה פול בפציעה, כובשת מפנדל בדקה ה75 אבל אז קוראה מורחק וחטאפה עושה עליה מהפך ומנצחת 2-1.

נשארים מקום ראשון עוד שבוע גם בלי לשחק.

אם ריאל מנצחת איזה 19-0 היא מקום ראשון

אנחנו מובילים במקרה של שוויון נקודות בגלל הניצחון.

האמת שזה תקף רק לאחר ששוחקו 2 המשחקים נגד הקבוצה, אם שוחק רק אחד הולכים עם הפרש שערים.

אל תדאג ריאל לא תנצח 19-0…

אנחל קוריאה אחרי האדום עוד הספיק לקלל את השופט שרשם הכל בדו"ח.
After showing him the red card, said player addressed me in the following terms: “Son of a thousand whores, coward. Your mother’s cunt.”
מילים כדורבנות, קואדרה פרננדס אכן כזה, אבל זה יעלה לו מינימום 5 משחקים בחוץ, וזה כולל גם משחק ליגה נגדינו וגם את הגומלין בגביע. מסתבר שאדום ישיר כן תופס בגביע.

השמועה אומרת שהמשמעות של זה באנגליה היא משהו כמו: “מה קורה אחי? יום בנעימים”.

רק אם מדובר בהרחקה ליותר משני משחקים כמו במקרה הזה.

Hijo de mil putas. Cagon. La concha de tu madre.

זוכרים שהייתי מתרגם את קרויף?

ליאור אתה אמור להגיד שברחובות של ארגנטינה לקרוא לחבר אימא שלך משהו מאוד גס זה נורמלי וכך כולם מדברים אחד לשני…

:slight_smile:

תאכלס לה קונצ’ה דה טו מדרה זה כוס אמק. קללת אויר כזאת. הבעיה שזה בא אחרי בן של אלף זונות…

Que miras bobo?

כן אם תפתח משחק של אסטון וילה נגד וולבס אתה תשמע את זה 46 פעם במחצית.