ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

כל מילה טיטי.
במקום צ’ולו אני אומר לשחקנים: “חבר’ה, זו ריאל, ממילא נפסיד גם מול קבוצת הנשים, אז בואו לנסות ולנצח דרך ההתקפה”.

אני מאמין שהשער המאוד מוקדם פגע בנו. זה היה מאוד טיפשי להסתפק בשער ההוא.

אשנה לך ל"באן" בתור עונש.

תקשיבו אין נקי כזה
שום נגיעה

האם אתה בטוח שהוא לא נגע בכדור פעמיים? ב 100%?
אני לא חושב ששופטי הואר כל כך טמבלים שיפסלו שער כזה מבלי להיות בטוחים.
מה שגם לאתלטיקו הייתה הזדמנות להשוות, זה שהם לוזרים זה דבר אחר…
אם סימאונה היה משחק כדורגל היום הוא היה חוגג עכשיו, אתלטיקו קבוצה הרבה יותר מסודרת ומגוונת מאשר ריאל השנה…

השיקול צריך להיות הפוך כדי לפסול - האם בטוח ב-100% שהוא כן נגע פעמיים?

נכון, אבל לא קשור להצדקת או אי הצדקת פסילה.

אני לא בטוח שאין פה קייס לריאל, ועם זאת - השופט הסתכל על הרגליים של חולי ולא ראה כלום. ה-var הפכו פה את ההחלטה כשאין וודאות של 100%, וזה חתיכת ביזיון.

זה אחד השודים הגדולים בתולדות ליגת האלופות, ואולי הכדורגל בכלל, נטו בגלל הרגע שזה קורה בו.

זה עובד גם על הצד השני הטענה הזאת.
האם שופטי הואר בטוחים 100 אחוזים כדי לפסול?
אני עדיין לא ראיתי תמונה/סרטון/הסבר שמראה שהיה.

שופט צריך הוכחה מןכחת בשביל לפסול לא בערך.

מסכים עם אתלטיקו וצורת המשחק, זה עניין אחר מעצם הפסילה אבל אי אפשר להגיד שבגלל שהם לא עשו לא שיחקו קרה ככה וככה.
בסוף עד הפסילה הזאת הם היו חזק בעניינים.

אין וידאו אחד ברור שיש נגיעה פעמיים. שוב, נראה החלטה מאוד נחפזת. אנשים מצליחים להראות איך רונלדו מקפיץ את הכדור באוויר לפני הפנדל שלו, אז למה אין וידאו ברור של הנגיעה?

אם זה היה קורה לריאל…וואי וואי וואי.

אני לא בטוח ב100% שהוא נגע פעמיים, אני אומר בוא נחכה לתגובה רשמית של השופט, מה שגם אלבארז אפילו לא התווכח על ההחלטה, זה אמור להגיד משהו לא?

כתבתי את זה בפרטי אני יכתוב גם פה

אין שום סיכוי שאם זה היה ברצלונה או ריאל מדריד או פסז נגד קבוצה דרג ב או ג באירופה היו פוסלים פנדל כזה לאחת מאריות אירופה בדו קרב פנדלים…

כולנו פה יודעים את זה.

זה לא נגד ריאל באופן אישי, כי ברצלונה היתה יכולה להנות גם מזה. השופטים פשוט “נתנו” דחיפה לקבוצה הפופלארית יותר לעלות.

כן עצם זה שלא היה ויכוח עם השופט מראה על משהו. השאלה האם זה באמת מוצדק לפסול פנדל על נגיעה שלא השפיעה באמת על הבעיטה, ואם כבר הקשתה על הבועט?

ניר בעבר דיבר על החומרה של פנדל ושלעיתים קרובות העונש לא מוצדק. אני חושב שגם פה זה המקרה, בין אם חוליאן נגע בכדור או לא.

האם בליגת האלופות יש את מערכת הנבדל האוטומטית ? כי אם כן אז בכדור יש צ’יפ ואפשר לבדוק אם נגע פעמיים או לא, לא צריך צילומי טלוויזיה, כמו שלקחו אז את הגול שרונאלדו ‘‘הבקיע’’ עם השערות.

זה שמור רק לריאל של אנצ’לוטי, כבר לקח 2 גביעים ועוד פעם אנחנו ברבע מבלי לנסות לשחק כדורגל.

אני לגמרי מסכים עם מה שאתה אומר.
יש חוקים דפוקים בכדורגל ואני לא יודע באמת כמה זה פייר לשלול פנדל כזה…
אגב כמו שמשנים עכשיו את חוק הנבדל נראה לי גם החוק הזה יעבור מהעולם באיזשהו שלב…
אגב, 2 הארכה זה אחד הדברים הכי מטומטים שיש בכדורגל…

הספריי הלבן בבעיטות החופשיות הגיע מדרום אמריקה.
מסי הגיע מדרום אמריקה
גם זה שביטלו הארכות והולכים ישר לפנדלים (חוץ מגמר) יגיע.

ע"פ הכתב הזה בטוויטר אופ"א הסתמכו רק על הvar

https://x.com/MiguelDelaney/status/1899963723923521945

וגם זה:

https://x.com/theMadridZone/status/1899965259156255133

יכול להסביר למה לא היו מחאות של שחקני אתלטיקו ושל חוליאן עצמו.

ממה שאני מבין בדיבורים בתקשורת חוליאן נגע בכדור עם שתי רגליו באותו הרגע וזו גם הסיבה שקשה לראות את זה ושיצאה לו בעיטה ככ מוזרה.

אם ה-var ראה שתי נגיעות, שיתכבדו ויפרסמו את הראייה. נכון לעכשיו זה נראה שהפכו החלטת שופט, שלא ראה כלום על הדשא - מבלי שיש אדם אחד בעולם שיכול להגיד בלב שלם שהוא ראה נגיעה כפולה.

אם רק זה היה נפסל לצד השני. היינו רואים פה קמפיין תקשורתי שמחייב את אופא לדו קרב פנדלים חדש.

לא היו מחאות כי אופא פסלו את הפנדל כמו גנבים בחושך. הודיעו על זה בלוח התוצאות של השידור, אחרי שנבעטו עוד פנדלים.

פה אכן התמונה כבר כן יותר קרובה לזה שיש מגע.
חוק דפוק בעיני שצריך לשנות, לא השפיע על הכדור בשום צורה צריך פשוט לתת בעיטה חוזרת אבל כרגע זה החוק.

אם מתעלמים מהשוד ומדברים על החוק עצמו, אז חד משמעית. למה כששוער יוצא מהשער נותנים פנדל חוזר, אבל כששחקן נוגע פעמיים פוסלים את הפנדל? בעיניי העונשים צריכים להיות שקולים (והכוונה היא לא לתת גול אוטומטי נגד שוער שיצא מקו השער).

@EHUD למה לא השפיע על הכדור? ממה שאני מצליח להבין העניין פה הוא שרגל שמאל היתה מתחת לכדור בזמן הבעיטה מה שגרם לנגיעה הכפולה באותו רגע של הבעיטה, לקפיצה של הכדור ולבעיטה שיצאה לו. אם לא רגל שמאל הכדור היה יוצא מהרגל בזווית אחרת.