ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

דור נשמה, שכחת כמה רפרנסים למשחקים מ-99/00. ציפיתי ממך ליותר.

יש פורומים שבהם נותנים באן למשתמש שלא מבין למה לקלל שופט או לדחוף אותו גורר כרטיס אדום. למה הפורום הזה הוא לא אחד כזה?

מספיק עם הבררה.

לא, הטענה היא נגד ציטוטים כמו

בעיניי, זה מגוחך כמו טיעון ה-10:0 הידוע שכבר פג תוקף. הטיעון של שביט לעומת זאת כן עושה היגיון, אני רק שואל את עצמי האם כל זה עבר בראש של השופט כשהוא כתב את הדו"ח.

ברור שהטיעון של שביט עושה יותר שכל. התגובה שלי הייתה רגשית ורגעית, ושלו מחושבת.

אל תספר לו שאני חושב שהוא צודק, הוא יתחיל לחשוב שאני גם אוהב את גאבי כמוהו.

אני מניח שפספסת את הנקודה בתמימות, אז אסביר לאט:
הבחור הביא צילום מסך שאומר שיש מדרידאים בועדה, ולכן אמבפה לא הורחק ליותר ממשחק אחד.
הבאתי שתי דוגמאות, אחת מהעונה הנוכחית, בהן התקבלה החלטה להרחיק שחקן שלנו ליותר ממשחק אחד. לא אמרתי מילה על נכונות ההחלטה.

דור רומנו הוא בחור מיוחד, אם רונלדו דוחף שופט ומרחיקים אותו לכמה משחקים זה בזיוני. הוא בדיוק כותב תגובה על צ׳לסי, ואז הוא ימחק אותה.

אז אני אסביר בעדינות שעל קללות לשופט שחקן אתלטיקו קיבל 5 משחקים. לבה על נגיעה באף (תחליט אתה אם זה רמז לליצנות, סמים או שהשופט ישן על האף) קיבל 3 משחקים ואיכשהו בלינגהאם קיבל רק 2. אז כן, השחיתות צועקת לשמיים גם במקרה בלינגהאם.

אתם פשוט כל כך רגילים להטייה שמושרשת בכל הכדורגל הספרדי לטובתכם, שבמקום לקלוט עד כמה אפילו ההחלטה של בלינגהאם מושחתת - אתם מתלוננים על זה שלא ביטלו לו את האדום.

אבל בילינגהאם לא קילל את השופט🫢

צודק שכחתי שבליגה האנגלית אומרים אחד לשני fuck you ו-fuck off במקום בוקר טוב. או שזה היה במקום אחי? אני לא סגור על איזה הזייה הולכת שם אצלכם.

אני רק שואל אם מה שכתוב נכון, טענתם שאני תוקף איש קש, אז תענו לי כן או לא האם בועדה יושבים שתי “סוסיוס” של ריאל מדריד?

אני יודע שטבאס בזמנו גם רמז לזה… בטח אוהד ברצלונה הבחור.

אמבפה לא הורחק מיותר ממשחק אחד כי האלטרטיבה היתה להרחיק אותו מהגביע.

השופט “בישל” את הדוח. הועדה שיודעת טוב מאוד שמגיע לאמפבה לחטוף יותר ממשחק אחד היה לה קל בעזרת אותו דוח לרדת מהעץ וכך זה נסגר.

אתם יכולים לטעון ואולי גם בצדק, שהועדה היתה עושה את זה גם אם היה שחקן פופלארי של ברצלונה. אולי יש בזה צדק. אבל כל טענה אחרת זה בעיני לזלזל באינטלגנציה.

כולנו פה יודעים שההחלטה היא שערוריה.

השופט בעצמו אמר שהוא הבין את זה כ פאק יו ולא פאק אוף, אפ הוא לא מחשיב את הפאק אוף כקללה מי אני שאתווכח?

משה, טבאס הוא איש מריר וזה ביזיון אפילו שהוא עדיין מנהל את הליגה הזו… הוא יכול להגיד מה שהוא רוצה, הקרדיבליות שלו היא כמו הקרידיבליות אל אתר one…

קיבלת לייק על זה.

הוא עדיין אוהד ריאל…

אני לא מבין את הגזלטיינג עלינו. אנחנו רק אומרים את הדעה שלנו על מה שהולך עם אמבפה. זה האמת. ההרחקה למשחק אחד זה בדיחה עצובה

אם זה היה הפוך אוי ואבוי מה היה קורה…

הבעיה לא באוהדי ברצלונה שמקטרים על השיפוט אלא השיפוט וההתאחדות . אנחנו לא אשמים פה.

רק מציין שאני נרתמתי למאמץ הנאחס כי אני אוהד אמיתי.

רון קעקועים? זה אתה?

יכלו להרחיק אותו מ2 והוא היה משחק בגמר בכל זאת.

מכל החארטות ששמעתי פה (לבה גירד באף, רונאלדו ודחיפונת זה חדש…,בעטו לפאטי בפקקים עם השוק) זה שג’וד לא קילל את השופט זה הכי פחות חארטה…

אתה לא רואה אותכם מרסקים את ארסנל?

ניסוח של העבירה בדוח השיפוט “מאבק על הכדור” מחייב את ועדת השיפוט לתת עונש שלא מסכן את ההופעה שלו בגמר

אם השופט היה כותב את האמת הם היו חיבים לתת לו יותר משלושה משחקים ואז הגמר גביע.

הבעיה לא בועדה עצמה אלא בשופט עצמו.

השופט לא בדק את העו"ש לפני המשחק?

מחטיא תרגע

או יחטיא, או ייגע פעמיים.

לא הרבה יודעים, אבל הפירוש באנגלית ל"דורטמונד" זה “ארסנל”.