ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

זה היה ברור האבל. זה רשום על ריאל המהפך, הכוכבים שוב מסתדרים להם.

חחחח גם אני שמתי על ריאל! רק שההימור שלי היה על ניצחון של וילה ;).

ריאל מאוד לא מדויקים במסירה האחרונה.
מזכיר אותנו.
לדעתי היה להם xg אפסי במחצית.

לא מגיע לריאל מדריד הנוכחית אפילו להיות מועמדת לטראבל.

צדק נעשה.

לא מגיע להם כלום. הם משחקים חרא והם איבדו את הזהות והקצת בושה שהייתה להם.

אמנם בצד השני לא מתעסקים בברצלונה כמו שאנחנו האובססיביים מתעסקים בריאל אבל זמן טוב להזכיר עוד הימור מוצלח (אחד מיני רבים):

הוא עדיין היה חי בסרט של ‘‘אין הבדל בתוצאות עם צ’אבי’’ ולכן לא הבין איך לחשב מסלול.

שמח שאני יוצא באור חיובי, עוד הרבה לפני ינואר החמאתי לכם וגם לפני הקלאסיקו הראשון ובכל פרק בפודיום…היכולת, החיבור, הרעב, עבודת האימון, הצעירים, התוצאות גם כן - הבדל של שמיים וארץ אנחנו ואתם. “משחק טוב” שלנו העונה זה משחק בינוני מינוס שלכם. מקווה שנגרד גביע ולא נפסיד לכם בליגה.

מתחילת העונה אני מקבל באינסטגרם המון הודעות “אוהדות” מהרבה אוהדי ברצלונה בעוד אוהדי ריאל כועסים עליי שאני יורד על הקבוצה. אחד מחפש אותי ומשמיץ בכל פרק ביוטיוב, השני קילל אותי באינסטגרם עד שנחסם.

הדבר היחיד שאני מבקש שתבינו - עיין ערך אוהדי ריאל מדריד וארנסטו ואלוורדה - את התלונות שיש לנו לקרלו אנצ’לוטי. בעצם אל תבינו זה לא משנה.

חכו הוא אוסף חצים למטרות אחרות.

כנראה לא לקחתי בחשבון הגרלה כזאת שאתם מקבלים ברצף את שתי הקבוצות הכי חלשות בצ’מפיונס.

האמת שאין, זה שריאל מתבזה זה סיפור אחר.

טיטי היום אני אתן לך לכתוב את כל השטויות שלך, היום אנחנו נחייך מההודעות שלך.

שטויות שקשורות לכדורגל, לא לתקיפת אנשים אישית. אנחנו אנשים רגישים.

צ’אבי מקבל בראש בסופר קאפ, פליק נותן.
צ’אבי מקבל חמישייה מויאריאל, רביעיה מג’ירונה, פליק נותן שביעיות.
צ’אבי עף בבתים, פליק בחצי גמר.

בול אותם תוצאות.

הוא לא רואה כדורגל אריאל. הוא מסתכל על נקודות בלבד. זה האני מאמין החדש.

אולי הוא ראה רק את הקלאסיקו הראשון של כל מאמן.

מסכים שיש לך נסיבות מקלות אבל זה כוחו של הימור.
זה לא שלא היה סיכוי להגרלה כזאת בטח שסיימנו מקום שני.
אם אני לא טועה זה נכתב אחרי שקיבלנו את בנפיקה בשמינית.

נ.ב. ילדה עם קוקיות זה רק קונדה

אני מבין אותכם וגם מסכים עם זה. שריאל החתימה את קרלו קראתי לו אוברייטד לפני שזה נהפך לפופלארי פה.

הבעיה שאתם חושבים שרק קרלו זה הבעיה שלכם… קרלו הוא גם בעיה וגם סיפטום לבעיה אחרת.

אני מס 2 בעוינות לואלוררדה פה, אבל אני אף פעם לא חשבתי שהוא האשם היחיד.

איך אתה יכול לומר את זה אם משמיצים את ויניסיוס ואמבפה כל משחק שני? לפחות לגבי הצרפתי זה אני, מהביקורתיים ביותר כלפיו…זה גם קצת קשור למאמן מה שקורה עם ויני, הוא זה ש"בנה" אותו והפך אותו למפלצת ועכשיו זה קצת נגדו. כמובן שגם פלורנטינו פרס ‘נרדם’ והיה צריך להתאמץ יותר, לנו יש את הכסף.

אין סיבה לגמור את העונה כמו שאנחנו בדרך. לאבד כל כך מהר את יתרון הנקודות על פניכם, לא לנצח אף משחק גדול, הכדורגל עצמו מזעזע. זו הדחה שהיא בוקס לפנים לא היינו קרובים ולו לרגע. המראה הכי טובה שלנו היא אתם - עבודת האימון של פליק, קידום השחקנים, הוצאת מים מהסלע. לאמין מפלצת והיה מתפתח אצל כל מאמן, אבל היתר. הסגל שלכם טוב משלנו? אני לא חושב.

חסר לנו מגן ימני וזה קרייסיס לאבד מנהיג כמו קרבחאל. לגבי השאר זה תירוצים, יש עם מה לעבוד כדי להיות במאבק…

תחשוב על הסיבה שאמפבה וויני משחקים כל הזמן או רבים על פנדלים. המאמן לא משתלט עליהם.

אולי זה גם מלמעלה.

שנה הבאה תחליפו מאמן ולדעתי תחזרו להיות אימת אירופה.

מאמן יותר טוב שיקבל שליטה וכח יחזיר אותכם. זה לא שריאל צריכים חצי סגל להחליף… רק צריכים מאמן ופרז יבין שהוא מנהל קבוצה ולא איזה ספורט מנגר…

ויני צריך לעוף לכל הרוחות. אם אני אוהד ריאל אני מתפלל לזה.

מעניין אם סוכני ההימורים מקבלים תירוצים כאלה.
‘‘שומע אחי, אני לא משלם לך על ההימור שהפסדתי, כי לא לקחתיבחשבון מי הקבוצה שמשחקת ממול, מקווה שאתה מבין אותי ולא מתבאס. אוהב אותך גבר’’.

גם לריאל היו עונות שקבלו את רומא בשמינית וולפסבוורג ברבע, והייתי צריכה לעשות מהפך בגומלין.