ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

כשריאל הביסה את אפועל ניקוסיה ברבע לא שמעתי תלונות.

העפנו את בנפיקה, קבוצה וותיקה במפעל, ואת פיינליסטית הגמר שנה שעברה.

הטרלות או לא להיות.

סוף סוף עלה מאמן(ספרדי), שלא פחד ללחוץ את ריאל במקום לתת להם לשכב על השער. הקישור הדל של ריאל לא היה מסוגל להניע כדור. חשבתי שאין את האומץ לקבוצות שלא מגיעות מהליגה הפנימית.

את ההצלחה של ברצלונה נראה בסוף אפריל, יש לכם רצף מטורף עם שני משחקים נגדנו ושני משחקים נגד אינטר…

די נו :see_no_evil:

ריאל כרגע זה בונוס.

אני באמת חושב שאינטר תעבור אותנו. זה לא ישנה בעיני כלום.

בהתחלת השנה לא דמינתי שנהיה אפילו קרובים למקום שאנחנו נמצאים בו. כן אני יודע, אתם לא תבינו את זה . אבל אני באופן אישי קיבלתי כל מה שאפילו לא דמינתי שאני יקבל מברצלונה השנה.

כדורגל טוב שמבוסס על לה מאסיה. שחקנים שמחויבים ומאמן רציני על הקוים שלא מתבכיין ולא מאשים את ההנהלה או את המזל הרע שלו.

זה רק ההתחלה. כל עוד פליק על הקוים והבסיס ישמר התארים יגיעו בסופו של יום. השנה או שנה הבאה.

אני מסכים איתך שלא זכינו עדיין בכלום והמשוכה של אינטר (וגם גמר מול, כנראה, פסז) מאוד לא קלה אבל תסכים איתי שגם אם ברצלונה עפה בחצי זו אמנם אכזבה לנו כאוהדים אבל הצלחה מסחררת מבחינה מקצועית לעומת הקבוצה שנבנתה והציפיות בתחילת העונה.

אני גם לא מרגיש שגמר הגביע בכיס שלנו, ממש לא.

הקטע הוא, שלפני שנה אוהדים של ריאל שכתבו פה בדיון(אולי לא אתה ספציפית) טענו שהפיטורים של צ’אבי זה פלסטר לכסות על הניהול המחפיר של בארסה.
שאנחנו נראה באוקטובר שחילופי מאמנים לא עוזרים כשהסגל לא טוב. עכשיו אתה בא כשבארסה כבר עשתה את כל מה שהיא צריכה לעשות(להתחרות עד הסוף בכל תחרות) ואומר ‘אתם תימדדו לפי סוף אפריל’. רוצה לומר, שוב מגיע אוהד ריאל ומזיז את השער.

המדד שלנו כבר הושג. עשינו את כל מה שאפשר לצפות ברמה התחרותית ועשינו את זה בסטייל.
לי כבר לא ממש משנה מה יקרה מפה קדימה. העונה הזאת הצלחה.

כמו שאמרתי לאיל, הוא גם פרוטג’ה של פפ וגם באסקי.
הוא לא דופק חשבון לריאל.

אתם מבינים אותי לא נכון, אני יודע שהעונה שלכם עולה על כל הציפיות, התכוונתי שאת הכסף סופרים בסוף ולא ההתחלה, יש לכם חודש מטורף שבו תוכלו לדעת כמה הקבוצה שלכם באמת טובה.

אם אני מנסה לקשר בין משחק שלנו בדורטמונד למשחק של ריאל מול ארסנל, גם אם זה בקושי זה שלדעתי המשחק בדורטמונד ושעברנו משחק חוץ יעזור לנו לקבל ביטחון בהמשך ויעזור לנו להסיר את המחסום הפסיכולוגי של הגומלין…

המשחק של ריאל ארסנל אתמול, שבר את מיתוס שריאל מדריד בבית שלה מסוגלת לחזור מכל פיגור.

משנה הבאה, קבוצות יפחדו פחות לשחק בברנבאו (אם ארסנל הצליחה אז גם אנחנו) ריאל מדריד תצטרך מחדש להחזיר את ההרתעה.

אני פחות מתרשם מארסנל מאריאל ידידי פה . גם אתמול הם עשו מספיק בשביל להחזיר את ריאל למשחק, החטיאו פנדל במקום להרוג את המשחק בדקה 10 לא הצליחו להחזיק מעמד ביתרון של 1-0 יותר מדקה ובזמן פציעות הם פשוט אמרו לעצמם, אם ריאל לא רוצה לנצח יאללה ניקח את זה…

בקיצור לואיס אנריקה בגמר

דרך אגב מבחינתי זכיה של חמאס סליחה קטאר סליחה פסז זה הכי גרוע. שאף אחד לא ישכח פה מי ממן את החלאות.

2 פוסטים אוחדו לנושא קיים: מחזור 32: רכבת ההרים במונז’ואיק מסתיימת עם 4:3 פסיכי על סלטה ויגו (כבשו: פראן, אולמו, ראפיניה 2X. בישלו: איניגו, ראפיניה, לאמין)

אחד הפוסטים אוחד לנושא קיים: מחזור 32: רכבת ההרים במונז’ואיק מסתיימת עם 4:3 פסיכי על סלטה ויגו (כבשו: פראן, אולמו, ראפיניה 2X. בישלו: איניגו, ראפיניה, לאמין)

ניקו וויליאמס נפצע באימון ולא ישחק מחר מול ריאל בברנבאו.
מישהו רוצה להמר נגד ריאל?

זאת העונה הטובה ביותר שלו בקריירה מבחינת כיבושים , בה הוא כבש, תחזיקו חזק… 11 שערים! בכל המסגרות בכמעט 3000 דקות.
הגועל נפש הזה פראן טורס כבש העונה 17 ב 1460 דקות.

וכמובן נביא אותו בקיץ ב-60 מיליון

כי נמכור את באלון ד’אור ראפיניה, נחתים את ניקו על חוזה ל 10 שנים כדי שלאפורטה יוכל להגיד שבארסה סיימה את העונה ברווח.

טוב, זה ת’רד היריבות, אני מתפזר.
בקיצר, ריאל מנצחת מחר.

בזמן שבפורום השכן מתעסקים בשופטים, אני אעדכן כאן לגבי הפציעה של אמבפה.
יש לו mild sprain in his right ankle, ואומרים שהוא צפוי להחמיץ את שני המשחקים הבאים של ריאל (מבילבאו הוא מושעה בכל מקרה) אבל להיות כשיר לגמר הגביע. זאת פציעה קלה בלבד.

נאפולי עושה חיים קשים לאינטר בליגה והם לא יוכלו לנוח יותר מדי כמו PSG.
אחרי הנצחון היום, יש לנאפולי אותו מספר נקודות כמו של אינטר, שתשחק מחר משחק קשה אצל בולוניה.
כמו בארסה, גם לאינטר יש 2 משחקים בשבוע עד סוף העונה.
בינתיים מארקוס תוראם נפצע. לא פציעה קשה, אבל לא ברור אם יהיה כשיר נגדינו.

נראה שהמשחקים שלהם עד המפגש מולנו לא קלים בכלל.

מחר הם מתארחים אצל בולוניה, החמישית בטבלה.
ברביעי יש להם את גומלין חצי הגמר מול מילאן אחרי תיקו 1-1 במשחק הראשון.
בראשון הבא הם מארחים את רומא השביעית.

זה אומר שלנו יהיה יום מנוחה אחד יותר, למרות שהמפגש הראשון בבית שלנו.

עדכון: בולוניה כבר לא חמישית, רומא כבר לא שביעית. בכל אופן, אף אחת מהן לא תעשה לאינטר חיים קלים, מכיוון ששתיהן רחוקות רק 2 נקודות מהמקום הרביעי של יובנטוס, שמוביל לליגת האלופות.

שמתם לב להתנפלות של שחקני ריאל על סאקה אחרי הפנדל? וואו.

לא דובר ספרדית ולא קורא שפתיים - מה הסיפור?

הם פירשו את הפננקה כזילזול.
גם קרבחאל צעק על סאקה במחצית כשהם ירדו למנהרה, תפס לו את היד וסאקה התנער בכוח.
יש תקדים של הרחקה ממשחק אחד במקרה דומה. לקרבחאל היה אסור להיות באיזור הזה ולהיות באינטרקציה עם השחקנים.
אבל תאכלס לא מעניין אותי.

מה שמעניין אותי זה אינטר.
יש להם לו"ז לא פחות קשה משלנו אז תלונות על לו"ז לא יתקבלו כתירוץ.
אם כי יש משהו בטענות של פליק על כך שלהליגה יכולה להקל על בארסה עם שעת משחק נגד ויאדוליד. אני מבין את הטענות של סלוט של הפריים טיים של DAZN, אבל זה יום ראשון ויש להם סלוט אחר למשחק אחה"צ.

כן ככה גם אני פירשתי את התגובה שלהם.

חייב להגיד שאף-פעם לא הבנתי על מה יש להתעצבן על “זלזול” של היריב, בעיקר כשהשחקן היריב נכשל בניסיון שלו. מקסימום תצחק עליו, זה גם כנראה יותר אפקטיבי ברמת הלוחמה הפסיכולוגית.
מה גם שספיצפית לגבי פננקה - זידאן, שאני בטוח שהוא איידול של לא מעט משחקני ריאל - בעט ככה פנדל יותר מפעם אחת בחיים, ואפילו זכור לי את בלינגהאם בעצמו בועט ככה פעם.
כנראה שכמו בכל דבר בחיים - כשדברים שאתה עושה לא הולכים לך כמו שאתה רוצה, אז הכי קל להפנות את העצבים לכיוון של מישהו אחר.