ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

שאני רואה את ויני הערס משתולל כהרגלו (הרי לו מותר הכל נכון) רק דבר אחד עובר לי בראש תודה לך רודרי איזה עוול לכדורגל מנעת מאיתנו בזכייה שלך!

בסרטון רואים את ויני בא בצעקות, ואז מרינו תוקע בו מבט ואז ויני עושה כמה צעדים אחורה.
זה הצחיק אותי.

רודיגר הזה כנראה למד בבית ספר של פפה לכדורגל והשופט ששפט אותם באלופות כנראה החניך של השופט ששפט אותנו במשחק גביע ההוא…

אני רחוק מלהיות מחסידיו של רודיגר, לדעתי הוא שחקן אלים מעבר ל’משחק חזק’ כמו שהשדרים אוהבים להגיד, ועדיין צריך לומר ביושר שהדריכה הזאת נראית לי לא בכוונה.
אני זוכר את המקרה מהצפייה במשחק, הוידאו הזה מראה תמונות ולא וידאו וזה מעוות את מה שהיה.

השחקן של ארסנל התגלגל לכיוון הריצה של רודיגר וסוג של לא הותיר לו ברירה אלא לדרוך עליו.
יכול להיות שהוא יכל לעשות יותר, יכול להיות שהוא ‘מכר’ טוב את הדריכה שתראה לא בכוונה, אבל זה לא ברמת הדריכות הידועות של פפה.

אינטר מפסידה 1:0 לבולוניה במחזור ה-33 בסריה אה. לאחר המשחק אינטר נותרת במקום הראשון, אבל כרגע היא בשיוויון נקודות עם נאפולי (71 כ"א).

במשחקים הבאים לפני ברצלונה - מילאן (גביע) ורומא. שניהם בבית.

מעולה

7 דקות תוספת למשחק בלי גולים ו-3 פעימות בלבד של חילופים :scream:

אבל בדיקת VAR ארוכה.

השופט גם עשה פו לכיוון מערב בגול של ואלוורדה :scream::scream::scream::scream:

אני רק אומר שאסור לנו לאבד את הליגה לקבוצת פח הזבל הזה ממדריד. הגביע זה משחק אחד והכל יכול להיות בו. אינטר קבוצה שבנויה על החולשה שלנו. אבל מדריד הזו שתיקח את הליגה?

לא תמצא מי שיתווכח… משחק נוראי. פדה מציל אותנו מעצמנו.

חייב לציין שקשה להיות אוהד של קבוצה לא ספרדית/אנגליה בארץ.
הלכתי לראות תקציר של ONE למשחק של אינטר, דקה ו29 שניות של בלאגן שאפילו טיטי לא היה מצליח לגבש ממנה דעה.

פדה רוצה שהסיוט יימשך עוד קצת. שלא תיגמר העונה הזאת.

@Niro , למה השופט הוסיף 7 דקות?
היו הרבה פחות אירועים ובזבוזי זמן מהמחצית השניה של בארסה.

3 דקות תוספת זמן ועוד 4 על בדיקת הואר שפסלה את השער.

ולמה אצל בארסה 8 דקות זאת הגזמה?
אה , אולי לא הראו את בדיקת הואר בתקציר.

לא יודע, אם על גולים מוסיפים זמן אז בהחלט היו פחות אירועים מאתמול, אבל אם אנחנו לא בעולם מדומיין המשחק הזה שווה 5-6 דק עקב בדיקת הואר הארוכה והמשחק אתמול 4-5.

אם היה אירוע מכריע כזה שלקח 4 דקות בדיקת ואר אני די בטוח שהיו מזכירים בתקציר.

אני לא ראיתי את המשחק, אבל אין לי ספק שהשופט סתם הביא 7 דקות תוספת זמן.

רק כדי לחדד הגול הובקע בדקה ה-92 :joy:

משחק הבא ריאל מול חטאפה… בעצם עזבו לא חשוב :joy: