בדקתי עכשיו.
4 דקות בדיוק מאז שהכדור של ויני נכנס, עד שהמשחק חודש.
זה כלל חגיגות הגול, בדיקת הואר וחילוף.
אני נותן לבדיקה עצמה 2.5 דקות, לא 4.
אני בכללי בעד תוספת זמן ארוכה ככל האפשר במקרים של ביזבוזי זמן. זה לא קשור לריאל או ברצלונה.
כל שופט שנותן תוספת ותוספת לא פורפורצנאלית זה מבורך בעיני.
בחגיגות הגול אתה בעצם טוען שגם השופטים חגגו עם ריאל ולא היו עסוקים בלבדוק ?
נראה לי שכל אוהדי בארסה בפורום התפללו לתוספת ארוכה כדי ׳להכניס׳ לנירו.
לא מהשניה שהכדור נכנס.
מה עם הפציעה של לבנדובסקי? בזבוזי זמן?
על איזה אירוע הוספת 1-2 דקות בנוסף לבדיקת הואר?
לא מבין את הטענה שלך, מהרגע שהכדור נכנס ועד לרגע שהשופט בדק בואר והרים יד לנבדל לקח 4 דקות לפי מה שאתה בדקת, זה מה שצריכים להוסיף, למה 2.5 דקות ?
מה עם המחצית הראשונה שנגמרה לפני הזמן? גם היה משעשע
השופטים ממש במשימה לחלק לנו אליפות העונה
אתה מדבר על 4 שניות האלה?
חחח דימה הניסיון שלך להפוך את זה למשוואה מתמטית ממש נחמד, אבל זה לא עובד ככה.
אם אתה מתעקש אז יש אירוע שעליו בהחלט נהוג להוסיף זמן בניגוד לגולים, קוראים לו חילופים.
תוספת זמן במשחק “נקי” היא בד"כ 3 דק, כל אירוע חריג מוסיף לכך לפי שיקול דעת השופט. אתמול לא היו אירועים חריגים, היום הייתה בדיקת ואר שלקחה ים זמן. זה באמת לא כזה מסובך.
מה חגיגות של הגול? תוך שנייה השופט הצביע על האוזנייה והיה ספק שאנדריק בנבדל. הגול הגיע בדקה ה-92 והשופט גנב כמה שניות במחצית הראשונה, שרק ב-44:55 שזה מוזר. אני בחיים לא זוכר שאני הייתי עם סטופר במשחק של ברצלונה - היריבה הגדולה שלי - ובודק כמה זמן ארכה בדיקת VAR. אנשים לא ראו את המשחק\לא ידעו שהייתה בדיקת VAR ומפרשנים, או “אני בטוח שסתם הייתה תוספת זמן ארוכה”, זה פורץ דרך. אגב אני לא אמרתי מילה על תוספת הזמן של ברצלונה במשחק ביום שבת.
אין לנו סיכוי, האליפות שלכם ובצדק. גם בלי הקלאסיקו. נשלשל כבר ביום רביעי נגד חטאפה ונגיע אש לגמר הגביע. ממה יש לכם כל כך לפחד אנחנו קבוצה נוראית. גם לקבוצה שלכם מגיע שלא תפקפקו בה. בטח לא במאבק על הליגה.
האמת שעמד לי על המקלדת להגיב לדור שהזכיר את בפורום שלכם שהוא שרק מוקדם כי נתנו את הזמן הזה אתמול לבארסה אבל לא הייתי בטוח שזה יתקבל יפה אז ויתרתי.
לא נכון אחי:
שום מילה על המשחק שלכם אתמול. המחצית הראשונה הייתה קשה לצפייה, אמרת שלא ראית. בעטנו שלוש פעמים לשער אולי, אין מה לשים בתקציר. בקושי הזזנו את הכדור הצידה. אז אמרתי שהשופט כנראה נמאס לו מהסבל הזה ורצה לרדת כבר לשתות את התה שלו. לא שהיה קורה משהו בחמש שניות האלה וכל משחק שלנו כמעט יש תחושה שנשחק עד מחר ולא יהיה גול - אבל לא נתקלתי בהרבה מקרים שהשופט שורק לפני 45:00.
נירו - קראתי ועדיין לא הבנתי כאילו הכניסו לי מילים לפה. לא נורא זו השעה ואני זקן. לילה טוב
הוא לא אמר שדיברת על המשחק שלהם, אלא שהוא רצה להגיב לך שהשופט קיצר את המחצית שלנו כי הזמן ניתן במשחק אתמול.
חבל דובי, נסה אותנו פעם הבאה
ברור. מסכים.
ההסבר האמיתי הוא שכל שופט עוצר את השעון מתי שבא לו. אתמול השופט ספר 8 דקות, היום 7.
אתה מתעלם מאירועים כמו בזבוזי זמן כי בארסה הבקיעה בתוספת הזמן הארוכה, נכון? אבל מוצא הסבר של בדיקת ואר של 4 דקות כדי להצדיק תוספת של 7 דקות לריאל.
אין שום היגיון להוסיף 0 דקות במחצית הראשונה ואז 3 דקות בנוסף לבדיקת הואר בשניה.
הבדיקה עצמה לא ארכה 4 דקות, הם לא מתחילים על השניה והיה גם חילוף אחרי שהבדיקה הסתיימה.
אבל אלה השופטים, זה מה יש.
בסלקום זה ממש נוח. אפשר לחזור אחורה לאן שרוצים.
הגול הגיע ממש בתחילת הדקה ה-92 אז אני עדיין לא מבין:
זה לא שריאל מדריד שיחקה בשכל והייתה רגועה ‘יש לנו עוד כמה דקות’, מבטי הייאוש היו, זה היה משהו מאולתר, פוקס. הלחץ היה בשיאו. זה משחק שבהחלט שווה חמש דקות תוספת זמן לאור בדיקת ה-VAR, לא היו גולים אבל חילופים כן - ארבעה שלנו (אנדריק, ברהים וגולר, לוקאס) וחמישה שלהם (בין היתר נכנסו אויחאן סאנסט ואינייאקי וויליאמס). לא בדקתי כמה פעימות היו - שלוש מהצד שלנו. לא משנה
אני בכלל לא מדבר איתך על היכולת שלנו אלא על תוספת הזמן שהייתה סבירה ולא מופרזת לדעתי והגול נכבש יחסית בתחילתה. מחצית שנייה סבירה ביחס לכושר האיום ונורא שלנו. תחכו עוד קצת, אולי בקלאסיקו תוכתרו במשחק הבית…
מחצית שניה שיחקתם טוב. הגול היה באוויר, הרבה החמצות.
כשויניסיוס מרוכז בכדורגל, הוא שחקן מדהים. מזל שלנו שזה לא קורה הרבה.
את המחצית הראשונה לא ראיתי, לפי התקציר לא היה כלום.
בול
חוץ מזה שרשמתי שההפרש בתוספות הזמן לפי אותה לוגיקה היה אמור להיות דקה לטובת המשחק היום ולא 2-3 דקות אם המשחק אתמול היה באמת סטרילי בלי בזבוזי זמן ופציעונת קטנה של לבה.
אם עדיין לא הצלחתי לשכנע אתכם שאני לא אומר את זה כי בארסה כבשה בתוספת אז נמשיך כולנו בחיינו, זה באמת משעמם. פעם בעשור אני נכנס לדיוני שיפוט על משהו שבעיני היה הזוי ואתם עדיין ממשיכים עם החרטא הזו במקום לדון עניינית.
למעוניינים יש אפשרות לקבל צילום מסך מהוואטסאפ שלי בו אני מתלונן בפני שלושה חברי פורום מכובדים על תוספת זמן הזויה של 8 דק’ לפני, אני מדגיש שוב, לפני, שבארסה כבשה.
מה אתם רוצים הייתה בדיקת ואר. אצלנו לא הייתה בדיקת ואר.
בחיים לא ראיתי דיונים כאלה ארוכים על תוספת זמן.