ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

יאללה, אני סיימתי עם הנושא.
מבחינתי אתה מוזמן לכתוב יותר פה, ולהעיר אם אני או מישהו אחר מתקרצץ יותר מדי כמו שעשיתי עם תוספת הזמן.

רק לחדד, כמו שנירו כתב, לא הכנסתי לך מילים לפה ולא אמרתי שהזכרת את המשחק שלנו.
כן כתבת על סיום המחצית שלכם היום לפני הזמן ועל זה רציתי להגיב לך.
לילה טוב.

לא התקרצצת בכלל, אני זה שהעלה את הנושא אתמול לראשונה כי ה-8 דק האלה מבחינתי היו באמת משהו חריג מאוד לפי הסטנדרט שאני מכיר. לא הבנתי מאיפה השופט הביא את זה אז ניסיתי לראות אם פיספסתי משהו. מה שהפריע לי זה שייחסתם לזה איזה מימד של בכיינות כאילו כתבתי את זה רק כי בארסה הבקיעה, וזה עובדתית לא נכון (אף אחד מקבוצת הוואטסאפ אגב הוא לא אוהד ריאל, נמצאים שם שני ברסאים ורביע אחד, ואת ההודעה שלחתי בזמן שאספאס התגלגל על הדשא כאילו ירו בו).

לילה טוב

אני כמו שכתבתי בעד תוספת זמן לא פורפרציונאלית. מה אני מתכון שלפי מה שאתה כתבת, אספס שכב כאילו ירו בו? שהקבוצה שלו תשלם את המחיר על זה.

אין לי בעיה לא עם התוספת זמן של ריאל או של ברצלונה. כך כל משחק צריך להתנהל.

תוספת זמן, זה למעשה הנשק האפקטיבי היחיד שיש כרגע נגד כל השיטות האלו של לאכול את הזמן של המשחק .

לילה טוב

מה שמעניין בהפסד היום של אינטר, זה שהם ניצחו רק אחד משבעה משחקי החוץ האחרונים בליגה:

• 1-1 אצל מילאן
  • 3-0 לפיורנטינה
  • 1-0 ליובנטוס
  • 1-1 אצל נאפולי
  • 2-0 על אטאלנטה
  • 2-2 אצל פארמה
  • 1-0 לבולוניה

גם כשמסתכלים על שאר המסגרות (1-1 אצל מילאן בגביע, 2-0 על פיינורד ו2-1 על באיירן) אנחנו רואים שאינטר עם 3 ניצחונות חוץ בחודשים פברואר, מרץ ואפריל. מצד שני, הם לא צריכים לנצח, ותיקו זו תוצאה שמאוד תשרת אותם.

עוד נתון מעניין שנתקלתי בו במהלך הניתוח הזה - אינטר כבשה יותר משני שערים רק פעמיים בשלושה החודשים הללו: בניצחונות הביתיים 3-2 ו-3-1 מול מקומות 20 ו-15 בליגה, בהתאמה.

שערים בפברואר, מרץ ואפריל:
בבית - 17 שערים ב-8 משחקים.
בחוץ - 11 שערים ב-10 משחקים.

אם אינטר כובשת שני שערים למשחק בבית, היא כובשת רק שער למשחק בחוץ. שני משחקי החוץ האחרונים מול פיינורד ובאיירן בנוקאאוט מאוד לא מייצגים - בכלל את אינטר של העונה בחוץ, ובפרט את אינטר של החודשים האחרונים.

מה כל זה אומר? המשחק במונז’ואיק יקבע איך כל ההתמודדות הזאת תיראה. אוי ואבוי לנו אם לא נצא לשם עם ניצחון…

לא יודע…אנחנו לא משהו עם משחקי גומלין אחרי ניצחון.

אני מוכן להפסיד 1-3 אם במשחק הראשון ננצח 5-0.
אולי בלי לבנדובסקי זה גם אפשרי. ב 3 משחקים שהוא לא שיחק, כבשנו חמישיות בכולן.
אין לי כוח לבדוק גולים פר דקה איתו ובלעדיו כדי להשוות, אבל בטח לא כזה קשה.

דווקא מול ההגנה של אינטר הייתי רוצה את לבנדובסקי :confused:

פליק התייחס לערך של לבנדובסקי במצבים נייחים בהגנה שלנו. זה גם משהו קריטי

אז אינטר ממשיכה את השבוע הקטסטרופלי שלה עם תבוסה 3-0 למילאן בגומלין של חצי גמר הגביע. חלום הטרבל שלהם התנפץ, אבל ביום ראשון הם הולכים לארח את רומא למשחק שהפסד בו יכול לגמור להם את העונה בזירה האיטלקית.

אין לדעת איך זה ישפיע על מצב הרוח שלהם לפני שהם מגיעים למונז’ואיק.

ועוד מפסידה מול הקהל הביתי שלה. צפיתי רק בחצי השעה האחרונה אבל רואים בבירור שגם על אינטר העייפות של העונה הארוכה משפיעה - היא החזיקה יותר בכדור אבל בלי תכלית, הגנת מילאן התמודדה יפה עם הכל. בהגנה היתה לא מרוכזת ונתנה למילאן להגיע בקלות מידי לרחבה.

כמובן כמעט שום דבר מזה לא רלוונטי להתמודדות מולנו כי אנחנו אלה שניזום ואינטר תחכה להזדמנויות שלה כמו מול באיירן.

נדמה לי שדווקא אחרי הניצחון על באיירן מינכן שזה רגע השיא שלהם העונה - עם כל הכבוד לגמר ב-2023 זה לא שהם כל שנה בשלבים הסופיים באמת - התלוננו שם עד כמה המצב אסון מבחינת הסגל והעייפות (“אנחנו במצב חמור” - תרגמו בתקשורת הישראלית). יש להם גם סגל לא ממש-ממש צעיר מבחינת ממוצע הגילאים. מניח שהדף בוויקיפדיה מעודכן - זה המשחק ה-51 שלהם. לברצלונה היו 52. הטסט שלהם לפני הקרב נגד ברצלונה זה משחק נגד רומא שבמומנטום מעולה. אינטר פחות טובה מפ.ס.ז’, מליברפול וכמובן שמכם

הפסידו למילאן גם בליגה העונה בדרבי הראשון (זה מזכיר לכם משהו?) כמובן היה גם את הסופר קאפ שכבר היה בידיים וברגליים שלהם.

אינטר ממש לא פחות טובה מאיתנו. מדובר בקבוצת הגנה מעולה שהתוצאות האחרונות שלה לא משקפות את כל העונה שלה. בהתקפה היא לא נוצצת אבל היא קטלנית ועם אמצע בראשות בארלה שחווה עלייה מטורפת, אסור לנו לזלזל.

יש לה מנטליות של לוזרית, אבל אינטר היא לא קבוצה שצריך לזלזל בה והיא קבוצה עם שלד חזק שלא נשכח-הגיע לגמר לפני שנתיים נגד סיטי. זה כמעט אותו שלד לגמריי, להוציא 2-3 שחקנים. כמה שחקנים יש אצלנו עם הניסיון הזה ועם גמר ברזומה שלהם לפני שנתיים?

אני מתעב כל כך את חטאפה…

החדשות הטיפה מעודדות שלפי מה שרשם טל ויאדוליד ירדה ליגה.

אולי לא יעשו לנו את המוות.

ירדו רשמית. השאלה היא האם הם לא יבואו פתאום משוחררים כדי לשחק וליהנות ופתאום ינצלו את הרכב הרוטציות הצפוי שלנו. ההשפעות הפסיכולוגיות בכדורגל תמיד מוזרות, ואי אפשר לחזות אותן.

גם במקרה של אינטר - ניצחון בראשון על רומא, כזה שמגובה ביכולת טובה, יכול להשכיח מהם את הגביע ולהחזיר אותם לפורמה, ומצד שני, הפסד לרומא יכול לגרום להם להגיע לברצלונה במטרה להציל את העונה.

נכון אבל עדיף לפגוש אותם במצב כזה מאשר שהם עדיין יאמינו שהם יכולים להשאר בליגה.

כן אני אומר את זה בעיקר לעודד את עצמי. סעמק השתי נקודות מול בטיס שאיבדנו בבית עדיין כואב לי.

חס וחלילה שיפסידו מול רומא, שינצחו ניצחוו קטן, שישמרו על הרלוונטיות שלהם בליגה כדי שבין החצאים הם יתאמצו לפחות כמונו במשחק ליגה שלהם.

אח"כ שירדו גם ליגה, את מי הם מעניינים…

יש פה עיניין סביב מומנטום שחשוב. גם לבארסה וגם לאינטר יש משחקים קריטיים למומנטום שלה בסוף השבוע.

במדריד נראה שלא אלאבה ולא קמאבינגה ישחקו בשבת. אני לא סגור מה המצב של אמבפה מאז הנקע בקרסול. כל הקבוצות לא מגיעות בשיא מבחינת כשירות שחקנים, אבל זה מה שקורה העונה לקבוצות שמנסות לרוץ בכל המסגרות.

אני באמת לא מבין, ברצלונה וריאל מדריד זה מהקבוצות הכי פופלאריות בעולם בכדורגל איך זה שהם לא חושבות לשתף פעולה ביחד נגד הלה ליגה ?

מה טבאס יעשה יוציא את ריאל וברצלונה מהליגה? זה גזר דין מוות בשבילו.

כל שנה מתלוננים על אותו עומס ולא עושים מול זה כלום. איפה ארגון השחקנים בספרד? אני כבר לא מדבר על מחוץ לספרד…

ראיתי כמעט את כל המשחק של אינטר.
קודם כל זה לא היה ההרכב הכי חזק שלה, היו כמה רטציות. לא כמו בארסה מול מיורקה, אולי 2-3.
אני חושב שהשחקן הכי חשוב שלהם זה לא לאוטרו אלא בארלה. זה הפדרי שלהם, הכל עובר דרכו, הוא מנווט, יוצר מצבים וגם עושה הגנה.
אני במקום פליק הייתי שוקל להצמיד אליו איזה גאבי כזה. שינשוך אותו בביצים ולא ייתן לו לנשום.
השחקן השני שהיה טוב מאוד אצלם הוא דימארקו. נומינאלית הוא מגן שמאלי, אבל בעצם כל הקו שלו , והוא לפעמים מצטרף לקישור כדי לתת יתרון מספרי. שחקן חכם , לא מתעייף, וקונדה יצטרך 100% ריכוז. אסור למצמץ איתו.
לאוטרו היה חלש.

בריאל, גם קמאבינגה וגם אלאבה בספק נגדינו.
לא ראיתי מה קרה (או מה קרע :grinning:) לאלאבה וזה גם לא מעניין. קמאבינגה הוא זה שהחליף אותו, וספג עבירה קשה טיפוסית משחקן חטאפה לקראת סוף המשחק ונפצע.