ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

מניח שהם יקבלו על זה פנדל.

תלוי בזמן הרחקה, מתחת ל 4 משחקים זה רק בגביע, מעל זה כבר תקף לליגה.

הקלטות בדרך. מחרימים את הליגה. רודיגר זכאי!

קוף. ככה הוא מתנהג.

על איזה סמים הוא ?

“כל החמישים חמישים הולכים לכיון שלהם”

על הסמים שמביאים להם בכל סוף עונה, ולכן בזמן ששאר הקבוצות נופלות מהרגליים הם רצים כמו חולי נפש.

חבל שאף אחד לא בדק את העניין הזה האמת. יש שמועות על סמים במועדוני ספורט בספרד. אוהדי ריאל בעצמם הפיצו את השמועות.

הוא במועדון הבכיין בעולם, הוא לומד מהר.

בכינות זה לקחת משהו קטן ולנפח אותו, הם צריכים לשלוח זר פרחים לשופט. הדבר האחרון שאפשר להגיד שהשופט במשחק הזה דפק אותם.

ורודיגר מעיז להתפרע ולנסות לתקוף את השופט.

הוא מדקה 5 ו-14 שניות לא מפסיק להתלונן על השופט.
נתן משחק גדול אבל בחיי איזה בכיין מאוס.
קיבל קארט בלאנש מהשופט לעשות מה שבא לו ועוד מתלונן. דביל.

מבין כל הניאנדרטליים שנמצאים איתו בקבוצה ממנו אני עוד איכשהו מחזיק. אמוציות וזה אבל בחייאת.

מקריאה בפורום השכן. “אנחנו עם ריגשי נחיתות וצריכים לחגוג ב"שקט”

כאילו שהם “שכחו” שנשיא הקבוצה שלהם ניהל מסע טרור תקדימי שלא נעשה אפילו בליגה הישראלית נגד השופטים איים לא להגיע לגמר גביע אם לא יחליפו את שופט הואר (אותו קון שהתעלם מהפנדל על קונדה) והסחיטה באיומים הצליחה לו, לנוכח הביצועים של השופטים במשחק. שלא לדבר על מסע הפרא של רודיגר וויני בסוף המשחק…

טוב לזה יש רק תגובה אחת

ההכחשה עובדת שעות נוספות, החל מאנשי “פלורנטינו צודק”, דרך חבורת “זה קצת מסריח אבל סך הכל עוד שיטה להפעיל לחץ על שופטים כמו שצ’אבי ופיקה עשו” ועד קבוצת “מדהים ששוב אוהדי ברצלונה בוכים על משחק עם שיפוט מושלם”.

אבל אני הכי אוהב את התגובות ששמחות שהם רק הפסידו ולא הובסו כמו בשני המשחקים הקודמים העונה, כהוכחה ניצחת שפערי הרמות לא כאלה גדולים. ווינרים אמיתיים.

נו אתה צריך להבין גם אני אם הייתי אוהד ריאל הייתי אומר תודה לשופט של אתמול, שופט שלא היה מפוחד ותחת מסע טרור והיה עושה את העבודה שלו אתמול, וכנראה “שקבוצת רק הפסדנו ולא הובסנו” לא היתה קיימת אם אתה מבין את הרמז :wink:

"הרחיקו את רודיגר " אז למה הם מתלוננים על השיפוט חחחח

הגענו למצב שצריך לציין לטובה את השופט שהוא הרחיק שחקן שהיה צריך ספסל שלם של אנשי צוות של ריאל בשביל למנוע ממנו מלעשות לינץ בשופט… וזה בסוף המשחק כן?

עלאק שיפוט מושלם.

מזל טוב שוב על הזכייה בתואר, זוכה ראויה. שיחקתם טוב והתנהגתם למופת מועדון כדורגל ברצלונה - בשיא הרצינות. אני שוב אזרוק, מבלי להוריד מערך הזכייה חלילה - “מעניין מה היה קורה אם היינו מחליפים בין שני המאמנים” - כי העבודה של האנסי פליק פנומנלית ושל קרלו אנצ’לוטי כושלת. מספיר לראות את הספסל של שתי הקבוצות. אגב, אני לא אוהד “מושלם”, אבל גם יש לא מעט אוהדי ריאל מדריד שלא “הכחישו”, שלא אוהבים את הסרטונים של המועדון ובטח ובטח את ההתנהלות יממה לפני המשחק וכעסו על פלורנטינו פרס.

אני בעיקר שמח שהעונה הזו שהייתה קשה מבחינתי כאוהד - אוטוטו נגמרת. ספציפית על הגמר מהצד של הקבוצה שלי? רציתי-קיוויתי-ייחלתי-האמנתי שנביא את זה בשיניים, בטח שהובלנו. אבל זו פרצופה של עונה. פערי רמות לטובת ריאל מדריד הם בסגל השחקנים נכון לשריקת הפתיחה של העונה. ואחרי שריקת הפתיחה התסריט התהפך לגמרי. אנחנו קבוצה פחות טובה.

אימון קבוצת כדורגל כמו באהבה, זה לא תמיד האדם הנכון כמו שזה הטיימינג הנכון.

אנצ’לוטי היה מושלם לסיטואציה בה צריך לנהל קבוצת כוכבים וכעת כשהסגל נעשה שבע זמנו הגיע, פליק לעומתו קיבל קבוצה של Misfit toys והסיטואציה מאוד התאימה לו.

אם היה מדובר במקרה הפוך? לא בטוח שבכלל מקרה כזה היה מתאפשר. הרי אתם לא מתאבדים על קלופ עד כמה שידוע לי וונגר מטעמים דומים גם סירב לכם בזמנו פעם אחר פעם, אפשר לדבר על אופי של מועדון או על סיטואציה אבל מאמן שהוא גדול מהשחקנים זו סיטואציה חריגה במועדוני על ואולי בלתי אפשרית בריאל מדריד.

גם אצלנו לאחר פפ לא היה באמת מאמן עם סיי מלבד לוצ’ו, וגם הוא חריג מאוד ושנוי במחלוקת.

קל להביא מאמן “עם אופי” כשחוליית הכוכבים בהתקפה מורכבת מפנסיונר, טינאייג’ר ושחקן שניסינו לזרוק לערב הסעודית. האם זה היה עובד באותו האופן עם ויני ואמבאפה כשמדובר בכוכבים מוכחים? אולי בגיל אחר.

אתם לא צריכים את פליק, אתם צריכים את אלונסו - הוא המועמד היחיד שיכול להסתכל על כל כוכב מלמעלה וגם אשכרה להביא ערך מוסף בתור מאמן.

שיט הם הולכים להגיע למונז’ואיק למשחק על עונה שלמה.

אני חושב שכל הספולקציות האלו מיותרות, אם הם היו מנצחים היית כותב “שיט הם מגיעים אלינו בכושר שיא”

בתאכלס כולנו נגיע בכושר קקה, נופלים מהרגליים אחרי עונה ארוכה ועמוסה בכל המסגרות.

לא חושב שיש פייבוריטית למפגש הזה.

אם כבר הייתי נותן להם יתרון קל כי

1. באופן מסורתי אנחנו מתקשים מול בונקרים
  2. אנחנו קבוצה שמתקשה לשמור על תוצאה. אצלנו זה הכל או כלום, או שאנחנו מוחצים או שאנחנו חמוצים…

דרך אגב זה רק דקה 46 …

חשבתי הם כבר הפסידו…

זהו הפסידו -

ישבו על רומא כל המשחק אבל לא הגיעו להזדמנויות טובות כמעט בכלל. הרבה שחקנים אצלם מגיעים אלינו בכושר לא טוב ועם הרבה תסכול מהחודש האחרון (ניצחה באפריל רק פעם אחת בליגה ופעם אחת באלופות).

אבל שוב, כמובן שמולנו אופרה אחרת לגמרי - אינטר היא זו שתשב ותתגונן ותחכה לעקוץ אותנו במתפרצות ובכדורים נייחים.

פבאר נפצע ויצא בדקה ה-15. עדיין לא ברור מה חומרת הפציעה ומשמעותה לרביעי הקרוב.

גם הכשירות של טוראם מוטלת בספק.