ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

הרי אם נעבור אותם נגיד שהמשבר שלהם בא לנו בתזמון מדהים ואילו נודח נגיד שזה בא לנו ברע כי זה היה התואר היחיד שנשאר להם.

כל הניתוחים הפסיכולוגיים האלה אף פעם לא מוכחים ופשוט לא רלוונטיים בעיניי.

להתרכז רק בעצמנו, הם קבוצה טובה אבל אנחנו יותר.

!A por ellos

עוד נתון חשוב שיותר רלוונטי לנו זה הכושר של ההגנה - אינטר לא שמרה על שער נקי מאז ה16 במרץ, גם מול באיירן ספגה 3 שערים בשני משחקים ועכשיו סופרת הפסד שלישי רצוף בכל המסגרות עם 5 ספיגות ב3 משחקים.

אינטר עדיין רלוונטית לליגה. נאפולי היא לא איזו מפלצת, עוד יש להם לנצח 5 משחקים והם יכולים לאבד נקודות. אינטר ינסו גם צ’מפיונס וגם בליגה , לפחות במחזור הקרוב. אחר כך לא מעניין אותי.
אני לא מבין למה אתם חושבים שאנחנו לא פייבוריטים. אנחנו לא בכושר שיא, אבל גם הם לא. שיחקנו 120 דקות, אבל להם יש יום פחות לפני המשחק הראשון. המחזור שבין לבין אנחנו משחקים מול קבוצה שכבר ירדה והמחליפים הוכיחו שהם יכולים. אנחנו ההתקפה הטובה באירופה מול ההגנה שמתחילה לחרוק.
יחס הימורים הוא חוכמת המונים, והוא בבירור לטובתינו.

winning mentality

טוב לאט לאט הם מתקרבים ל"הפסדנו בכבוד"

טוב זה באמת משהו שלא ראיתי שחקנים של קבוצה זורקים בקבוקים על השופט. שרואים באינטרנט גרוע יכולים לפספס דברים כאלו…

https://x.com/i/status/1916568178487939582

איזה אובדן שליטה של קרלו.

לא לא, קרלו לא קשור לזה, לבנאדם הזה תמיד יש קלאס.
זה בא מבפנים, מהמועדון עצמו שכל השנה משתלח בשופטים ונותן לשחקנים את הלגיטימציה לעשות דברים כאלה.
ההפסד אתמול היב כואב ללא ספק אבל שום דבר לא מצדיק את המראות הבזויים האלה.

אני יודע שיש לו קלאס, בגלל זה אני אומר שהוא איבד שליטה (איבד שליטה על השחקנים שלו*).

בזה אני מאשים את פלורנטינו.

זה לא בקבוק, זה קרח ששמו לו על הברך. היו צריכים לשים לו את הקרח על הראש.
וזה רק רודיגר, אחרים לא זרקו שום דבר.
השופט ציין את המקרה בדו"ח שלו, ורודיגר צפוי לקבל עונש כבד מאוד, שיגלוש גם לליגה. לא כמו בעבירה של מבאפה, ששופט ציין בדו"ח משהו אחר ממה שכולם ראו בטלויזיה.
גם לוקאס ובלינגם קיבלו אדומים בסוף, אבל רק בגלל protesting. לא צפוי עונש כבד.
ויניסיוס לא קיבל כלום על הפריצה למגרש לפני תום המשחק, נפנופי ידיים וצעקות לשופט.

מדברים עכשיו על הניתוח לרודיגר כי הוא כנראה כבר לא ישחק העונה בליגה בגלל ההרחקה.
הם יצטרכו להסתדר עם אסנסיו וצ’ואמני כבלמים, ומודריץ’ קשר אחורי עד סוף העונה.
אם הפציעה של רודיגר לא חמורה, אז הוא ממש דפק אותם בהתנהגות שלו.
הוא אגב פרסם התנצלות כמה שעות אחרי המשחק.

אה אם זה קרח אז זה בסדר :slight_smile:

יש גם את את הטורקי שלהם שמחזיק משהו ביד…

בכל מקרה אפשר להגיד הרבה דברים על רודיגר, דבר אחד אני יתן לו יש לו, כוח בזרוע חבל על הזמן, ראית לאן הוא הצליח לזרוק את זה כמעט חצי מגרש…

כל הספסל של ריאל עליו ולא מצליחים להשתלט עליו… lol

אוהדי ריאל בתגובה-

זה קרח, זה נמס. זה לא מצדיק הרחקה להרבה זמן.

אין לי מושג מה אתה רוצה מאיתנו, אין אחד במועדון שלא קיבל ביקורת מאיתנו, מהנשיא ועד אחרון השחקנים.

ג׳יזס צוחקים קצת. תתעודד.

אני בכוונה מקצין, לאוהדי ריאל במשך העונה היו הסברים מעניינים לאירועים במשחק. כמו הפנדל עם את׳. גם עכשיו ראיתי הסבר מעניין לפנדל על פראן-הוא פשוט איבד שיווי משקל :joy:

כן אבל טיפה מודעות… אצלינו למשל אם ויניסיוס היה חוגג כמו מה שגאבי עשה הוא היה חוטף בראש מאיתנו, בטח שלא מקבל מחמאות. לאורך העונה גם ביקרנו בלי סוף את הבכיות של המועדון על השופטים. לצייר אותנו ככאלה שמחפשים תירוצים עבור השחקנים שלנו זה רחוק מהמציאות.

אתה מצייר את זה כאילו זה תרחיש דימיוני שלא באמת קורה… ויני מתגרה כל משחק במישהו אחר.

אני כתבתי נגד מה שגאבי עשה*

למה לכתוב דברים היפוטתיים? השחקנים שומרים כוחות במהלך המשחק ולא רצים בשביל פעולות בסיסיות, אז שירוצו כמה מטרים מיותרים רק להקניט שחקן ברצלונה?

אני מצייר אותכם כאוהדים שמעוותים דברים מבחינה שיפוטית. חוץ מזה היו כמה אוהדים שהגנו על ההתנהגות של המועדון.

גם עם ויניסיוס הגנתם עליו עד שהתחיל לשחק חרא.

אני מנסה לחשוב על עונה מזעזעת שהייתה לכם ב"תרחיש דומה" למה שקרה לנו - קרי מתי שהיה סגל מצוין עם הרבה כוכבים, מאוזן בצורה סבירה על הנייר ועם מאמן שיש לו ניסיון ולא הרבה זמן קודם לכן - הצליח [קרי לא ברצלונה של האשפתות ב-2003 או זו אחרי שליאו מסי עזב ולוק דה יונג היה החלוץ]. הדבר הכי קרוב שאני מדמיין זה העונה שלכם ב-2007/08 כשתיירי הנרי הגיע ונעשה אפילו ניסיון, גם אם לא יותר מדי - לשחק קצת עם ארבעתם. עם שני הפסדים לריאל מדריד בקלאסיקו בליגה וגם הפאסיו (שנקמתם עליו די מהר) ומקום שלישי בליגה, אם כי בליגת האלופות חצי גמר והדחה על הקשקש מול מנצ’סטר יונייטד החזקה ההיא זה מכובד.

אתה מוציא אותנו כאוהדים שמעוותים דברים שיפוטית כאשר לכם יש קונספרציה שכל עונה השופטים איתנו והם שורקים רק לזכותנו, אז בחייאת אל תנסה להטיף לנו מוסר.
היו 3 אירועים ברחבה של ריאל במשחק הגמר, יד תומכת של ואלוורדה שכל העונה לא שורקים על דברים כאלה, התחזות ברורה של ראפיניה, ופנדל 50:50 על טורס, אם היה נשרק פנדל לא הייתי מתפלא, זה שזה לא נשרק גם לא מפתיע אותי.
כל העונה יש ביקורת אצלנו על ההתנהגות של ויניסיוס, ביקרתם את השחקנים שלנו על החגיגות מול אתלטיקו, אז עכשיו שזה שחקן שלכם זה כבר מקובל…

לכתוב שהיה 50 50 על טורס (רודיגר) זה לזלזל באינטלגנציה שלנו. העבירה על טורס היתה 200 אחוזים פנדל

ראפיניה אכן היה צלילה.

העבירה על קורבסקי זה גם פנדל

היד של ואלורדה פה אני נותן את הספק לשופט. למרות שיש שופטים שהיו שורקים על זה פנדל אבל בסדר לגטימי.

במחצית הראשונה לפחות 2 3 צהובים של 100 אחוז שלא נשרקו לכם.

אתה שוכח משהו אחד, אנחנו זה אוהדים מותר לנו לכתוב הכל. אצלך זה המועדון באופן רישמי.

לא משנה כמה תנסו לעשות וטאביזם ולנסות לתרץ זה לא ישנה שריאל מדריד עשתה קמפיין טרור שלם נגד השופטים ואז ניצלה את הארוע בשביל לאיים לא להופיע לגמר שלכולם היה ברור שהיא תגיע וזה למה? בשביל לעשות טרור נגד השופטים.

שלא לדבר על מופע האימים בסוף המשחק שגם בו אני חושב נקבע תקדים נוסף ששחקנים זורקים חפצים לעבר השופט

המועדון שלך איבד כל גבול וכל רסן אנחנו לא אשמים בזה.

ריאל מדריד בתור מועדון קבעה תקדים. לא אנחנו.

מה יקרה עכשיו אם במחזור הקרוב נגיד חטאפה תגיד שהיא לא עולה אם לא מחליפים את צוות השיפוט כי השופטים נגדה? מה יעשו לה? הפרחים לריאל ולהתאחדות.

העבירה על טורס 12:16