בדיוק על זה אנחנו מדברים.
אני לא מזלזל באינטלגנציה של אף אחד, זה פנדל מאוד רך, אני יכול להראות לך 10 מקרים של נגיעות רגליים ברחבה על שחקני ריאל שלא נשרקו עליהם פנדלים עם דברים שהם הרבה יותר ברורים.
להביא וידאו של סוף המהלך במקרה של קובארסי וסיבאיוס זה מצחיק, כי אפשר לראות מתחילת המהלך ששניהם תופסים אחד את השני ולכן זה לא פנדל.
שיחקתם טוב, זכיתם, מגיע לכם, תתעסקו בדברים הנכונים ותפסיקו לבכות על דברים שלא היו ולא נבראו.
אם זה לא תפיסות הדדיות אני לא יודע מה כן…
היד של ואלוורדה דומה לזה:
בתור זה שראה תפיסות הדדיות אחרי הווזארי שעשו על קונדה בקולוסיאום אתה כבר מזמן פסול מעדות.
היה פנדל על קובארסי והיה גם על פראן.
ובהחלט ניצחנו. לא רק על הדשא. על אפם וחמתם.
לבוא ולזרוק שטויות באוויר לא יקדם שום דיון, אתה מדבר שטויות אני מביא עובדות, תראה לי בחוקה איפה רשום שזה פנדל ואני אשתוק( מדבר על התפיסות).
ושוב אני אומר, הפנדל על פראן גבולי מאוד, במשחק האחרון שלנו מול בילבאו הייתה בעיטה ברגל של בלינגהאם ולא קיבלנו על זה פנדל, וזה היה הרבה יותר ברור מהנגיעה של רודיגר על פראן.
נראה פנדל ברור מכל הזוויות.
פשוט לקח לו את הרגל והפיל את פראן.
פראן ממש לא איבד שיווי משקל כמו שניסו לתרץ בפורום שלכם, הוא היה בשליטה ברגע של העבירה.
תביא וידאו ברור , נראה במה מדובר.
אני לא פוסל שהגיע לכם פנדל על משהו במשחק כלשהו, אבל מה שרודיגר עשה לפראן זה פנדל ברור. לא 50-50 , לא נגיעה קטנה, לא אחרי שפראן היה בדרך ליפול.
כל אוהד כאן יש לו דעה אחרת על הפנדלים. דעתי שזה היה הפנדל היחיד שהגיע לבארסה, כל המקרים האחרים הם לא פנדל.
קוברסקי פשוט נתפס בצורה שלא איפשרה לו להגיע לכדור אתה לא חושב שזה פנדל?
לדעתי הגיע לנו שתי פנדלים. ראפיניה היה התחזות ואני נותן את הספק במקרה של ואלורדה לשופט.
הנקודה היא לא “להתבכיין” על השריקות שלא נשרקו בשבילנו, אלא להראות שקמפיין הטרור של מדריד למעשה עבד לטובת מדריד. אני לא טוען שהשופטים קיבלו טובות הנאה או שהם מושחתים. הרי אני לא ריאל מדריד טי וי, אני טוען שהלחץ של מדריד השפיע עליהם לרעה. הם בני אדם ושיש לך בן שלומד במדריד ושהוא שומע כל הזמן “שאבא שלו גנב” ואחרי זה אתה מקבל את הקמפיין הזה על הראש שלך , זה משפיע.
יש פה שחקן שמנסה להשתחרר ממשיכה בחולצה שגם מונעת ממנו להגיע לכדור.
לא חושב.
גם הוא מונע מסבאיוס להגיע לכדור בכך שתופס אותו. כך זה נראה בסרטון.
זה אותו מהלך, אי אפשר להפריד בין תחילת המהלך לבין הסוף כשקוברסי מנסה להגיע לכדור ולא מצליח כי סבאיוס תופס אותו.
אני הטיף מוסר כמה שבא לי.
אתם מעוותים את המציאות בכל פעם שבא לכם. שקיבלתם 10 פנדלים ולא נשרק כלום נגדכם הסברתם לנו על סטטיסטיקה, כששחקן שלכם דרך על שחקן אחר התחלתם לדבר על כפות רגליים ומשקל בעקב או בכף רגל. הערוץ שלכם תוקף ומפחיד שופטים אתם אומרים שזאת ביקורת. עכשיו רודיגר מושך את הרגל של פראן אז פראן כבר איבד שיווי משקל, קובארסי מנסה להגיע לכדור, סבאיוס לא הולך בכלל לכדור, אתם מוכרים שזה משיכה הדדית.
והכי מצחיק שאתם משווים בין קבוצה שלמה שמתגרה בקהל של היריבה דקות ארוכות, מזמין אותם להיכנס למגרש לריב, מסמן להם על התארים, ורודיגר מבצע תנועות שיסוף גרון, לבין שחקן שעושה קפיצה קטנטנה לעבר שחקן יריב ורץ לחגוג עם הקהל של הקבוצה שלו.
אין פאקינג סימטריה. תפסיקו לחפש אותה בכוח.
בלי קשר זאת הודעתי האחרונה בנושא. אנחנו חופרים בו כבר חודשים וזה לא מגיע לשום מקום.
זה אכן לא מגיע לשום מקום וזה מאוס מאוד.
אוהדי ריאל ואוהדי בארסה לא צריכים לדבר בינהם - או שהם יריבו או שגרוע מכך הם יסתדרו.
אני בעד שאוהדי ריאל וברצלונה לא יתווכחו על טעויות שיפוט, ואם הם עושים את זה שיפתחו לעצמם תרד ויריבו שם כמה שבא להם. כולנו מוטים וויכוחים על טעויות שיפוט לא יתנו כלום לאף אחד והם סתם יוצרים מתח. עם זאת אני לא מסכים שאוהדי ריאל ובארסה לא צריכים לדבר, היו לנו פה לא מעט דיונים יפים של אוהדי ריאל וברצלונה. וחוץ מזה קצת כסאח לא הרג אף אחד. כל עוד שלא יורדים לפסים אישיים הכל בסדר.
זה תרד על היריבות…
אפשר לצחוק על חטאפה… אין פה אף אוהד שלהם שיעלב מזה.
זו עם הכסף או זו שבלי?
BREAKING: Carlo Ancelotti and Brazil have reached an agreement in principle for the Italian to become Seleçao head coach for the World Cup 2026.
Deal valid from June, NOT after Clubs World Cup.
Real Madrid and Ancelotti would part ways nicely with formal steps needed next.
פבריציו
https://x.com/FabrizioRomano/status/1916938349392044476
אני שומע עד לביתי את זעקות השמחה של אוהדי ריאל.
עכשיו אוהדי ריאל יכולים להרגיש איך אנחנו הרגשנו שואלורדה עזב.
הגזמת, זה אפילו לא קרוב. זה גם מוריד מכל מה שקרלו אנצ’לוטי עשה עם הקבוצה, והיותו מאמן שיודע לנהל חדר הלבשה מפוצץ באגו. מה לו ולטינופת כמו ברתו
אני לא משווה בין שתי האנשים מן הסתם העכבר חלאה, אני רק משווה את תחושת השיחרור והשימחה שהם מרגישים עכשיו.
רציתי לכתוב ואלורדה אבל חשבתי שאתה ואור תתעצבנו מזה ![]()
אני יכול לערוך… חחח
הנה ערכתי… כבודו של קרלו נשמר ![]()
מזכיר לך ששביט מנהל והוא נקמן ![]()
טופל.
ברתומאו פיטר את ואלוורדה בעיתוי הכי פופוליסטי ולא מתאים שאפשר. עדיף כבר היה לחכות לסוף העונה וזהו. למרות שאולי עם ואלוורדה לא היה 8-2, ואז ברתומאו לא היה הולך הביתה. החלטה קשה.
בשביל להיפטר מברתומאו היתי מוכן לקבל עוד שתי עונות שלמות של ואלורדה ![]()
ברתומאו לא הלך הביתה בגלל 8-2 תבדוק אותי. הוא הלך הביתה בגלל הראיון ההוא של מסי.
היה הצבעה של אי אמון , אני זוכר שבבוקר של הראיון של מסי, הם יצאו בקריאה נואשת לבוא ולהצביע כי הקצב של הקולות לא מספיק. מסי נתן את הראיון ההוא ובדיוק שהוא הסתיים פתאום הם יצאו בהומניהם…
לצערי ברתומאו הבין שזה הסוף שלו והתפטר כך שהאי אמון לא הסתיים. הציל את עצמו מהשפלה ימח שימו וזיכרו. שכל בוקר וכל לילה ידרוך על פיסת לגו הפוך עד יום מותו!
הסוסיו בברצלונה כל כך מטומטמים שאפילו ה8-2 לא הוזיז מהבתים שלהם. רק מסי והאיום שלו לעזוב את ברצלונה.
למה לאפורטה לא מקים ועדת חקירה ואוסר על רוסל וברתומאו להתקרב לברצלונה? אנחנו עד היום לא מבינים את גודל הביזה והאונס שהמועדון הזה עבר ע"י צמד הפושעים הזה.