ה-8-2 היה הקש ששבר את גב הגמל של כולם, כל מה שקרה אחר כך לא היה קורה בלי המשחק המביש הזה.
ובדיוק בגלל זה, זה אחד ההפסדים הכי משמחים בחיי, כזה שאני מוכן לראות שוב שוב אם יהיה שידור חוזר. פשוט כי אני הרגשתי שזו לא היתה הקבוצה שלי במשך כמה שנים.
זה רק אני או ש 6 משחקים זה עד סוף העונה ועוד משחק אחד בעונה הבאה?
לוקאס ואזקז מקבל 2 משחקים, תקפים רק בגביע.
אני לא יודע האם 6 משחקים זה עונש ראוי או קל לרודיגר.
מה שהכי מעצבן אותי זה התירוץ של ביטול האדום של בלינגם. הם אמרו שעל סמך הוידאו הוא לא הביע אגרסיביות כלפי השופט.
סבבה, אני מקבל את זה. וידאו מוכיח משהו.
אז איך מבאפה לא קיבל הרחקה להרבה משחקים על ניסיון לשבור רגל? אז אמרו שמה שכתוב בדו"ח של השופט זה מה שקובע, אז איך עכשיו זה הפוך?
מאז הנפילות עם יוביץ’ והזאר, פלורנטינו נהיה זהיא והוא לא מתפזר בכלל. להזכירכם, שנה שעברה שיחקנו עונה שלמה בלי חלוץ בכיר כי הוא ידע שאמבפה יבוא בקיץ. כנ"ל העונה לגבי מגן ימני ואלכסנדר ארנולד.
בנוסף, אין שום סיבה לצאת פראייר מול אנצ’לוטי. מה הלחץ?
קצת מוזר.
כאילו, הוא מאיים שאם לא ישלמו לו הוא עלול להישאר?
לפי הבנתי, קרלו דורש פיצוי אם יפטרו אותו. הגיוני.
אחורה פנה עם ברזיל זה בגלל הטיימינג. הם מתעקשים על חתימה ביוני, וריאל לא רוצה זעזועים לפני אליפות העולם לקבוצות.
קודם זה לא הסבר שלי זה מה שהבנתי מהפורום של החברים השכנים שלנו, אולי הבנתי אותם לא נכון אותם ואני טועה.
בגדול ברזיל לא תשלם לו כמו סעודיה ויותר מזה, בברזיל יצפו ממנו לזכות במונדיאל בסעודיה יצפו ממנו לחייך יפה ואולי להגיע לאיזה תחרות גדולה או משהו כזה ויתנו לו איזה “אוהל” יפה ומפואר לחיות בו
חואן פליקס דיאז ממארקה אומר שאנצ’לוטי לא דרש פיצוים מריאל, לא שבר מו’'מ עם ברזיל, ושהוא ופלורנטינו ביחסים טובים.
הפוך לגמרי מכל מה שנכתב אתמול.
הוא אומר שאנצ’לוטי יחליט רק אחרי שהליגה תוכרע.