ת’רד היריבות :: חטאפה עם כסף ופנדלים

ה-8-2 היה הקש ששבר את גב הגמל של כולם, כל מה שקרה אחר כך לא היה קורה בלי המשחק המביש הזה.

ובדיוק בגלל זה, זה אחד ההפסדים הכי משמחים בחיי, כזה שאני מוכן לראות שוב שוב אם יהיה שידור חוזר. פשוט כי אני הרגשתי שזו לא היתה הקבוצה שלי במשך כמה שנים.

במיוחד היום, כיף להיזכר ולהעריך איפה אנחנו היום.

:+1:t2:

אני לא יכול להגיד שאני רוצה לראות את זה שוב, אבל לחלוטין הרגשתי שזו בארסה של ברתומאו ושהתבוסה הזו מוצדקת(וצפויה מראש).

בכל אופן, לחוות את זה היה מספיק, נמאס להיזכר.
די פואטי אבל שהאיש ששם לנו את המסמר האחרון(מסמר בגודל של גרזן) הוא היום האיש שמוביל אותנו לארץ המובטחת.

חוץ מרודיגר וקמרבינגה, גם מנדי סיים את העונה.
בקצב הזה, נעשה רוטציות מול ריאל ולא מול ויאדוליד.

ה"עונשים" שהם קיבלו פשוט מביכים.

פלורנטינו פשוט מחזיק את כל מערכת שיפוט הספורט בספרד מהביצים. לא חדש, אבל תמיד מפתיע מחדש העוצמות של זה.

וואלוורדה לא קיבל כלום על אגרוף לבאנה, רודיגר זורק דברים על שופט ומקבל רק 6 משחקים, אמבפה מנסה לשבור רגל לשחקן מקבל משחק אחד בחוץ.

אמת, בדיחה. שימשיכו לשלם לעורכים.

רודיגר עשה ניתוח וסיים את העונה כדי להתחמק מהעונש והם אשכרה פחדו לתת לו הרחקה עד סוף העונה, כדי שחלילה פלורנטינו לא יכעס. אי אפשר להמציא את זה.

זה רק אני או ש 6 משחקים זה עד סוף העונה ועוד משחק אחד בעונה הבאה?

לוקאס ואזקז מקבל 2 משחקים, תקפים רק בגביע.

אני לא יודע האם 6 משחקים זה עונש ראוי או קל לרודיגר.
מה שהכי מעצבן אותי זה התירוץ של ביטול האדום של בלינגם. הם אמרו שעל סמך הוידאו הוא לא הביע אגרסיביות כלפי השופט.
סבבה, אני מקבל את זה. וידאו מוכיח משהו.
אז איך מבאפה לא קיבל הרחקה להרבה משחקים על ניסיון לשבור רגל? אז אמרו שמה שכתוב בדו"ח של השופט זה מה שקובע, אז איך עכשיו זה הפוך?

רק שואל שאלה , אם הוידאו לא תומך בגירסת השופט, אז השופט לא כתב אמת בדוח השיפוט

או שהשופט שיקר או שהועדה בילפה בשביל לחלץ את בלינגאהם.

מה יותר גרוע?

השופט גם יכול לטעות או לפרש משהו לא נכון.
לא באמת מעננין אותי מי צודק. מעננין אותי למה במקרה אחד הדו"ח קובע ובמקרה אחר הוידאו קובע.

טוב קראתי בוואלה שהמעבר של קרלו לברזיל מתעקב או עלה על סרטון בגלל כסף

יש תקווה

אני ממש תוהה לגבי הפעולות האגרסיביות והתמוהות של פרז.

הסופרליג משומקום

העונה הכלכלית של ריאל

הסירוב לשלם את הפיצויים לאנצ’לוטי

יש מצב שיש לריאל יש בעיה של תזרים?

לפי מה שהבנתי קרלו רוצה שישלמו גם עונה הבאה שהוא עובד בברזיל

זה טיפה חצוף

מאז הנפילות עם יוביץ’ והזאר, פלורנטינו נהיה זהיא והוא לא מתפזר בכלל. להזכירכם, שנה שעברה שיחקנו עונה שלמה בלי חלוץ בכיר כי הוא ידע שאמבפה יבוא בקיץ. כנ"ל העונה לגבי מגן ימני ואלכסנדר ארנולד.

בנוסף, אין שום סיבה לצאת פראייר מול אנצ’לוטי. מה הלחץ?

קצת מוזר.
כאילו, הוא מאיים שאם לא ישלמו לו הוא עלול להישאר?

לפי הבנתי, קרלו דורש פיצוי אם יפטרו אותו. הגיוני.
אחורה פנה עם ברזיל זה בגלל הטיימינג. הם מתעקשים על חתימה ביוני, וריאל לא רוצה זעזועים לפני אליפות העולם לקבוצות.

נראה לי הוא בונה על סעודיה.

מה זעזועים לפני אליפות העולם? שחקנים יודעים שהוא עוזב מה הטעם להשאיר אותו?

שישמו את ראול בתור מאמן זמני או משהו כזה.

לפי ההסבר שלך, קארלו סירב ללכת לברזיל כי ריאל לא משלמת לו שכר מלא של העונה הבאה. כן?
עכשיו תחליף ברזיל בסעודיה, מה השתנה?

קודם זה לא הסבר שלי זה מה שהבנתי מהפורום של החברים השכנים שלנו, אולי הבנתי אותם לא נכון אותם ואני טועה.

בגדול ברזיל לא תשלם לו כמו סעודיה ויותר מזה, בברזיל יצפו ממנו לזכות במונדיאל בסעודיה יצפו ממנו לחייך יפה ואולי להגיע לאיזה תחרות גדולה או משהו כזה ויתנו לו איזה “אוהל” יפה ומפואר לחיות בו

לא הבנתי את ההסבר עדיין.
הוא לא הולך לברזיל כי הסעודים משלמים יותר?
או שהוא לא הולך לברזיל בגלל שריאל לא מוכנה לשלם הרבה פיצוים?

ההסבר שכתבתי הוא ממארקה. יש בו קצת היגיון.

מה שכתבת הוא חלק מהעסק. אני מניח שהפיצוץ עם ברזיל הגיע בגלל דרישה של ברזיל להתחיל מוקדם וחילוקי דעות כלכלים בין קרלו לריאל.

הסעודים הריחו שזה עומד להתפוצץ ונכנסו עם הצעה משלהם.

מה גרם לפיצוץ עם ברזיל וריאל זה ספוקלציות.

חואן פליקס דיאז ממארקה אומר שאנצ’לוטי לא דרש פיצוים מריאל, לא שבר מו’'מ עם ברזיל, ושהוא ופלורנטינו ביחסים טובים.
הפוך לגמרי מכל מה שנכתב אתמול.
הוא אומר שאנצ’לוטי יחליט רק אחרי שהליגה תוכרע.