אם אתה רוצה לדעת מה פלורטינו חושב על זה חפש את השופר פדרול (אם אני זוכר נכון את השם)
או רונסרו. זה רק בשביל הצחוקים
אם אתה רוצה לדעת מה פלורטינו חושב על זה חפש את השופר פדרול (אם אני זוכר נכון את השם)
או רונסרו. זה רק בשביל הצחוקים
אלה שני ליצנים. פליקס דיאז קצת יותר רציני.
לא שעתיד אנצ’לוטי מחוץ לריאל מאוד מעניין אותנו. לא אכפת לי לאן יילך, אלא האם התדמית של ריאל תיפגע.
פדררול ובעיקר רונסרו הם אכן שני ליצנים שאיבדו המון מההערכה עם התפתחות התקשורת העצמית והרשתות החברתיות.
חוסה פליקס דיאס מדברר את העמדה הלא רשמית של ריאל מדריד. הוא כתב אמין אבל צריך לדעת לסנן את מה שהוא כותב, ולא בגלל שהוא משקר אלא כי המועדון משקר לו ולכולם בעצם לאחרונה.
תומאס רונסרו לא עיתונאי ממש, הוא “אוהד” שכותב טורי דיעה לעתים, עושה כתבות מאוד-מאוד ספציפיות על שיאים של ריאל מדריד וניחוח היסטורי, מדבר מזווית של מדרידיסטה בלבד (נניח כמו ג’וטה ג’ורדי באל צ’ירינגיטו, שאני לא ראיתי אותו כותב אבל ברור שהוא מפוזייציה). הוא אוהד שמראים אותו צופה במשחקים לטוב ולרע.
חוסה פליקס דיאס לא ממש מביא ניוז חדשותי, הוא בדרך כלל זה שעושה ‘פולואים’ לידיעות אחרות שעלו, על תקן ה-“מכחיש”. מריו קורטגנה שסיקר את הקבוצה עבר לאתלטיק נדמה לי, הוא כן היה מביא סקופים. בכל מקרה זה כן נראה שהמארקה עם פחות סקופים משמעותיים וכאלה, הם יותר מקשטים את האתר על ריאל מדריד. כן אפשר לזקוף לזכותם את הניוז על דויד אלאבה ואנטוניו רודיגר.
דימה - כשאתה קורא ניוז מכתבים של ברצלונה נניח בטוויטר או בספורט או במונדו - אתה ישר יודע לשייך את זה לפי “רמת אמינות” או “סבירות”? יישר כוח.
תומאס רונסרו הוא בדיחה שלא מבין כלום בכדורגל והוא לא אובייקטיבי בשום צורה והוא בעיקר מקור ללעג.
אני מקנא בו שהוא מרוויח מזה כסף, מתפרנס מזה גם בלי הטייטל עיתונאי, והוא דמות שהשחקנים מאוד אוהבים ומקורב למועדון. אם זה לראול, לפפה שלא מזמן נפגש איתו וכדומה. בארץ אין אופציה כזו “לסקר” קבוצה אחת או לכתוב טורים כאלה. הוא בהחלט לא מעביר ביקורת כמעט אף פעם על הקבוצה והמועדון, שחקנים-מאמנים. אבל יש אנשים דומים שעושים את אותו הדבר והם קול’ס בנשמה
ממש ממש ממש לא נכון.
אותי רונסרו רק מצחיק. שהם מקבלים בראש זה תענוג לצפות בו.
בזמנו שיובה הדיחה את ריאל מהצפיונס בשער של מוראטה , כל יום אני ועוד כמה מאות אוהדי ברצלונה היו נכנסים לטויטר שלו וצוחקים עליו “גול אלבאו מוראטה”
להגנתו הוא לא לקח את זה ללב…
דרך אגב גם המעסיק שלו מבין את זה וכמו שאתם מבינים כל קלאיסקו יש סרטון תגובות שלו.
שמע אני כבר אמרתי לכמה אוהדים, חלק הזמינו אותי לראות משחקים אצלם - אמיתי - שזו לא חוויה גדולה. אני מאוד ילדותי. לוקח ללב, צועק, מקלל, משתולל. האמת שב-3:0 נגד ארסנל זה כבר היה חוסר אונים וכנ"ל בגמר הגביע כי השלמתי עם זה לפניכן. זה נהיה טרנד של ‘מפורסמים’ לצלם את עצמם צופים במשחקים. גם DJ Mario המדרידיסטה או משהו, קון אגווארו הוא מהצד שאנטי כלפינו.
אני מבין את הסלידה מתומאס רונסרו מן הסתם כי הוא לא ממש מכבד את ברצלונה או מתייחס אליה. לפי ראות עיניו הקלאסיקו תלוי רק בריאל מדריד. אי אפשר להגיד את זה.
זה ממש הצחיק אותי, אבל אם אתה שפוי או “עם קלאס” אין לך מקום באל צ’ירינגיטו:
יש שמות שאני מכיר, ויש כאלה שלא.
אלה שלא, אני בדרך כלל מתעלם וגם לא מביא לפה.
אלה שכן, יש כאלה שעדיף להתעלם, ויש כאלה שלא.
אני קורא ברמה יומית במשך הרבה שנים, אז כבר יש לי העדפות.
אני קורא בעיקר מארקה ו MD. ספורט הוא עיתון זבל, אני קורא שם רק אם יש הפניה מטוויטר לידיעה מעניינת, וגם אז לוקח בערבון מוגבל.
כל הסקופים בטוויטר ממישהו שאף אחד לא שמע עליו לפני, או עיתון בריטי מפוקפק, אני לא מתיחס.
מצב הצהובים בריאל מדריד, רגע לפני סלטה, ושבוע לפני הקלאסיקו (לפחות לפי טרנספרמקט) -
טשואמני, ואסקז וסבאיוס בסכנת היעדרות מהמחזור ה-35.
תזכירו לי מתי ההשעייה הבאה אחרי 5 צהובים - בצהוב התשיעי או בעשירי? כי אם זה בתשיעי, גם ויניסיוס במסתכנים.
דרכי מ- @EHUD
נאפולי מנצחת את לצ’ה ומגדילה את הפער בפסגת הסריה-אה ל-6 נקודות, לפני משחקה של אינטר מול ורונה (מהמקום ה-16 בטבלה).
אז אם מישהו חושב שאינטר תחליט לוותר על הליגה, במחזור ה-35, מאיזושהי סיבה לא ברורה, הוא צודק -
גם ויניסיוס בסכנה.
השאלה האמיתית היא האם הסכנה בשבילכם היא שויני ישחק או שיושעה
וואלה ניצחו.
לא פספסתי את הבדיחה, ועדיין -
מול מגן ימני שהוא לא קונדה, זו שאלה לא פשוטה בכלל. בהתחשב ב"מחליף" שלו באגף במידה וייעדר.
יש סיכוי ממשי שנגיע לסן ממס במחזור האחרון כשאתלטיק בילבאו יכולה לסיים בסופו במקום השישי.
ויאריאל ובטיס מנצחות, והפער מהמקום השישי הוא כבר 4 נקודות בלבד כששתיהן יכולות לעקוף אותה ולעלות לליגת האלופות.
רק נס בליגה האירופית יתן לנו יותר אוויר במחזור האחרון.
מה שגם יש לכם משחק מול ויאריאל שגם לא יהיה קל למרות שזה משחק בית.
הכל תלוי בקלאסיקו האמת, כל תוצאה חוץ מניצחון של ריאל והאליפות שלכם כנראה.
באינטר, באורח ‘נס’ גם לאוטרו, גם פאבר וכמובן טוראם (שכבר קרה לו ‘נס’ במשחק הראשון) חזרו להתאמן וכנראה יחזרו לסגל.
עריכה:
בניגוד לדיווחים, המאמן של אינטר נשמע קצת אחרת:
אינזאגי: ״אנחנו יותר אופטימיים על פבאר. לאוטרו עוד לא התאמן עם הקבוצה, נראה מה יהיה היום״.
אז פאבר כנראה מחוץ לסגל ולאוטרו פותח.
האיטלקים, שוב, עם רמת אמינות גבוהה.
ביקרתי בפורום השכן וראיתי שיש כרגיל ניסיון לגנוב דעת ולנסות להשוות בין התלונות של לאפורטה ופליק על השיפוט לבין מה שריאל מדריד עשתה וזה רק בשנה אחת וזה בין היתר להפעיל טרור נגד השופטים במשך שנה שלמה בערוץ הטלויזיה הרישמי של ריאל מדריד לשלוח מכתבים ולאיים על ההתאחדות לא להגיע לטקס פרס כדור הזהב כי שחקן ממועדון אחר זכה בפרס לאיים שאם אין 72 שעות מנוחה אז בפעם הבאה הם לא יעלו למשחק…
והחמור מכל, פחות מ24 שעות לפני גמר גביע המלך לנסות ולבצע סחיטה באיומים בשביל להטיל פחד על השופטים (הצליח להם) עם האיום המונפץ לחלוטין לא להגיע לגמר .
כל זה לא נעשה באף מועדון אחר לא בספרד (כולל ברצלונה) ולא מחוצה לו ואני גם חושב אפילו לא בישראל אוהדי ריאל היקרים. לא משנה כמה לאפורטה יתלונן או יתבכיין זה בחיים לא יתקרב למה שהמועדון שלכם עשה . המועדון שלכם עשה את זה בעצמו. תלונות אך ורק לפלורנטינו.
שום תלונה של לאפורטה או פליק לא תהיה שווה למה שמועדון הכדורגל של ריאל מדריד מבצעת וכל זה רק בשנה אחת כן? וזה מבלי להענש על זה (באמת שאני לא יודע מה יותר חמור, קמפיין הטרור או חוסר העונש על זה).