ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

אין מצב. 4-5 ק"מ זה נמוך מדי.

זה קורטואה בליגת האלופות השנה.

אולי זה כולל הליכה, ועדיין נשמע מוזר.

אם אינני טועה זה היה במשחק מול ארסנל, ההתקפה שלנו רצה פחות מקורטואה בשער ואנצלוטי לטענתם"השתולל".

אין אפשרות להוציא לאקסל, צריך עבודה ידנית.
אתה מוזמן להשקיע 10 דקות ולהסתכל בקילומטראז’ ממוצע מנורמל ל 90 דקות.
במבט חטוף, נראה שמבאפה הכי עצלן ולאו דווקא ויניסיוס.

עברתי קצת ואתה צודק.
אני חושב שהבעיה שלנו עם ויניסיוס היא שהוא לא תורם בהגנה ולא פוגע בהתקפה, אם היה פוגע בהתקפה כמו אמבפה אז היינו מורידים קצת את חיצי הביקורת.( לא מצדיק גם את הקילומיטראז של אמבפה).

קילומטראז זה גם נתון מטעה.

מבטיח שכל חברי הפורום יכולים להגיע בקלות ל12 קילומטר בשעה וחצי, השאלה היא האם מדובר באינטרוולים.

אם זה כולל את הקילומטרז’ שייעשה על האלונקה/באמבולנס אחרי הנסיון מעורר הרחמים הזה - חד משמעית.

ננסה במפגש הבא.

בהחלט וגם אמרתי שבאותו שבוע בו הובסנו בקלאסיקו 4:0 אף אחד לא התייחס למשחק הזה אבל אחרי שהבלון ד’אור חמק מאיתנו המועדון נכנס לסחרור ועשו מזה טרגדיה. סדר עדיפויות קלוקל שהזכיר לי את נפלאות הודעת הפרידה מז’ולן לופטגי

לא השתנה הרבה מבחינת העבודה ההגנתית, אכן. אבל הוא פעם היה משחק רע כי…קורה לכולם. השנה הוא יהיר ושחצן ומעצבן ויותר מדי זמן מחכים לו. חצי עונה הוא נעלם עם כל הכבוד לשלושה-ארבעה שערי סולו

אז המסקנה המאוד פשוטה מהסיפור שלו היא פשוט להיפטר ממנו לשנה הבאה. אין לכם שום מחויבות אליו. תעשו עליו כסף והרבה כסף תתחזקו ותבנו קבוצה סביב השחקן שבאמת יכול להצעיד אותכם קדימה

אמבפה פול טיים.

מותר עדיין לצחוק קצת על טיטי או שזה כבר התעללות בגופה?

אכן 3 מ 5.

לצחוק או לא, אם דמבלה לוקח כדור זהב זה אסון.

יש לנו לפחות בונוסים על זה?

לא ידעתי שהתחלנו בכלל ואתה כבר רץ לקבור.

זה ברצלונה אם זה היה תלוי בנו אנחנו היינו משלמים לפסז אם הוא יזכה…

אני לא סובל את החלאה. אבל לואיס אנריקה הפך אותו לשחקן. אינטר פליז תדפקי אותם בגמר…

לא, הם הרי שילמו את סעיף השחרור שלו וזהו.

נו באמת… כדור הזהב מושפע עמוקות מהצלחת הקבוצה, וכשריאל מדריד כישלון טוטאלי השנה אז ברור שלא יהיה לנו מועמד לכדור הזהב (ובצדק).

טענה שאמבפה, ויני וג’וד הם 3 מ-5 השחקנים הטובים בעולם רחוקה מלהיות מופרכת, וגם אם לא תסכים איתה, בוודאי שתסכים שהם 3 מ-10 השחקנים הטובים בעולם. כששלושתם באותה קבוצה, וזה עוד כשלצידם יש לך את וואלוורדה ורודיגר (תסכים שהם מהשחקנים הכי טובים שיש על העמדה שלהם?), ואתה עדיין נראה ככה, זה אומר דרשני.

כן, לריאל יש המון בעיות בסגל, והקטע המתסכל הוא שאלו בעיות שכוווווווולם ידעו להצביע עליהם מראש ואף אחד לא הבין למה פלורנטינו לא פועל. כל זה לא סותר את זה שהסגל שלנו עדיין אחד הטובים בעולם ושהיכולת של העונה הנוכחית זה אחד הביזיונות האימוניים הכי גדולים שזכורים לנו (אישית, לדעתי זו היכולת הכי גרועה שזכורה לי מריאל מדריד, ביחס לסגל שלה, אי פעם).

לגמרי, ואם לוקחים את הרשימה משנה שעברה, אז 4/6

וואו. אני לא זוכר מהפך כזה בצמרת המועמדים לכדור הזהב בשתי שנים סמוכות.
אשכרה אין אף-אחד משותף בין שתי הרשימות של החמישייה הפותחת, ואני מעריך שגם בהמשך הרשימה המצב די דומה (אסייג שהרשימה הראשונה היא רשימת הימורים והערכות ולא רשימה סופית, אבל אני מניח שגם הרשימה הסופית תיראה דומה).

זה כמובן נובע מהמפלה הגדולה של סיטי השנה ביחס לשנה שעברה וגם מהמפלה היחסית של ריאל השנה, ובכל זאת. פער כזה ביכולת האינדיווידואלית של כמה שחקנים במקביל, בהפרש של פחות משנה, זה באמת משהו שלא רואים כל יום (לטובה ולרעה, כמובן. מצד אחד יש את הפציעות של רודרי ושל קרבחאל שלא באשמתם, מן הסתם, מצד שני יש הצלילה ביכולת של ויניסיוס, ג’וד, גם הלאנד במידה, לצד העלייה המטאורית של דמבלה, ימאל ובעיקר ראפיניה מעל כולם).

וואו, תגידו שאין לכם חוש הומור בלי להגיד שאין לכם חוש הומור.

ברור שאמבפה אחד הטובים בעולם.
ברור שויניסיוס ובלינגהאם שחקני וורלד קלאס.
וברור שהבדיחה של @dmitrys משובחת.

אני חושב שהבדיחה שהיא ריאל מדריד אפילו גדולה יותר.