ת’רד היריבות :: המקום להתעדכן

זאת אכן הייתה בדיחה\עקיצה.

כדור הזהב לא מייצג כלום, אני הראשון לרדת על הפרס המטופש הזה.

אם לא השפיץ של אמבפה אנחנו חוגגים אליפות מחזור 32.

אגב, האדום הראשון של סביליה מזכיר לי משהו.

תפסיק לקשקש, הוא רץ לדגל הקרן. לא מוציאים אדום על דבר כזה.

לא ראיתי את האדום היום, אבל תקראו מה דימה שם בתרד של השיפוט. פראן לא היה בכיון של השער. במקרה הזה השופט צדק.

אה, סליחה. טעות במשחק.

רואים שהוא רץ לכיוון השער. זה אדום ברור.

אתה מדבר על המקרה של אמבפה?
לא נראה שהוא היה מגיע לכדור בכלל, טעות של השופט לדעתי.

אתמול קובציץ בסיטי קיבל אדום על עבירה במרכז המגרש שלפי הסטנדרטים של טשואמיני <> פראן זה גג צהוב.

@Aimarito הגדול מכולם!

שאלה לי אליך, קראתי בפורום השכן שהחליטו לנתח את בלינגאם אחרי הטורניר שקר שיש בקיץ. אם יש לו בעיה בכתף, זה לא יסכן אותו יותר לשחק כדורגל בלי לבצע את הניתוח? או שאני מפספס פה משהו

קונספרציה, רוצים שבכל זאת ריאל תיקח אליפות🤣

תיאורטית, יכול להיות שהינתן המצב הנוכחי אם יעבור חבלה או נפילה על הכתף זה יכול להגדיל את ההשפעה של האיזור הפגוע אצלו. כפי שכתבתי גם בפורום השכן, ריאל מדריד עושה שטות בעיניי שהיא מהמרת על הכשירות של ג’וד. החלטות כאלו עשו את ההבדל העונה בין להצליח לרוץ עם סגל קצר, אבל כשיר לאורך העונה כמו בארסה, לבין לקחת החלטות נמהרות כמו בריאל ולגמור כשירות של שחקנים במהלך העונה.

בהנחה שלא תהיה דרמה של הדקה האחרונה נאפולי אלופה (כרגע נאפולי מובילה 2-0 דקה 65).

אינזגי איבד את הליגה והגביע. אם הוא לא יזכה באלופות, מן הסתם זה לא כישלון שלו אבל הוא בטח יחטוף ביקורת.

אני רוצה לבדוק את מידת הנאחס שלי חחח

אני לא יכול שלא לשמוח לאידה של אינטר. הם הימרו שבליגה יהיה להם זמן לתקן, ועשו רוטציות מאוד אגרסיביות כדי להגיע מוכנים לברצלונה. וואלה - לא היה להם מספיק זמן לתקן, וזה עלה להם באליפות. מגיע להם.

ברכות לנאפולי על האליפות. מטורף שהם עשו את זה בעונה שבה זרקו את אוסימן לטורקיה.

הם כן הצליחו לחזור לתמונה, הם הפסידו את האליפות בשבוע שעבר עם התיקו הביתי מול לאציו, ניצחון שם והם היו אלופים.

נאפולי זוכה באליפות עם מאזן של 59שערי זכות, פשוט מדהים.

גם אני קצת שמח לאידה של אינטר, אבל בגדול לא אכפת לי.
מאחל להם בהצלחה בגמר הצ’מפיונס.
כל הכבוד לנאפולי שלוקחת עוד אליפות על הראש של קבוצות יותר עשירות.

רק תזכרו שמי שדפק את האליפות הזו לאינטר הוא פדרו האיש והאגדה עם הצמד שבוע שעבר…