שבמקום לכתוב את השטויות שלך בפורום מדריד עברת לכתוב את השטויות שלך בפורום ברצלונה, בו יש לכולם הרבה פחות סבלנות אליהן ![]()
או לחילופין כמו שאמרתי: דברים שלא נוח לך לקרוא, איזה באסה, לכן אני שוקל למצוא לי מקום קבוע, יש גבול לגניבת הדעת. אתם היחידים שדיברו על ריאל מדריד כ"מרשעת" עם כריסטיאנו רונאלדו אגב, ממש דחקו אותו הצידה. הרי אם אני הייתי מציין את כריסטיאנו באיזה דיון על משהו אתה היית אומר איזה בכיין הוא שכל שנה צריך לפתוח לו את החוזה מחדש ולהרגיע אותו. גם אני חסר סבלנות כלפייך אבל אני מתמודד עם זה.
הלינק שהראת לא משנה כלום. הוא רצה עוד כסף, וריאל מדריד החליטה שלא. אף אחד לא דחף אותו ללכת והוא לא היה רעב ללחם והקריירה שלו דעכה מאז. פלורנטינו פרס הוא זה שקובע, ברור שזה העניין
אני אצטט כותב אחר דווקא אוהד ברצלונה שכתב לך:
“אתה כמעט ולא אומר פה כלום, מצד שני לא מתייחס לשום דבר אחר שקרה”
[הסמיילי זו תוספת שלי באהבה ממני אלייך]
מישהו רוצה רגע לעשות לי סיכום מה דור רומנו רוצה שנגיד בשביל שירגיש טוב עם עצמו לפני תחילת העונה? יש פה הרבה מלל בלי פואנטה.
בגדול הוא מפתח אובססיה אלי משל הייתי בארסה מאניה, והולך לכל הדיונים שהשתתפתי בהם אי פעם כדי לחפש בנרות משהו שיראה כמו שביב של ביקורת עלי, כדי להטיח בי את זה בעוצמה ובעורמה.
אז תכתוב לו בפרטי שאתה מצטער או משהו.
רומנו, אתה קצת מבולבל, אבל אל תמחק הודעות למנהלי ברצלונה בפורום ברצלונה
או עדיף, אל תמחק הודעות לאף משתמש באף פורום, אתה ממילא לא מנהל אמיתי
#המשכנו
בהתחלה חשבתי שזו רק הברקה של אוהדים, אבל מסתבר שפלורנטינו הספיק להוציא הודעה רשמית שמתנגדת לקיום המשחק שלנו בארצות הברית נגד ויאריאל (אירוע מחריד כשלעצמו לכל הדעות)
הקבוצה שהתלוננה לפני רגע על עייפות השחקנים שלה בלו"זים צפופים של משחקים טוענת ליתרון לא הוגן לטובתה (!!!) של קבוצה שתטוס לחצי האחר של הכדור למשחק ליגה ותגמור את השחקנים (שבכלל לא רצו את זה וההתאחדות כבר עונה שנייה ברציפות יושבת עלינו). יפה מאוד, אחלה היגיון פלורנטינו.
אני חושב שזה מסריח. אולי זה העתיד של הכדורגל אבל זה מסריח.
האוהדים של ויאריאל הם לא לא איזה פיונים. הם בין היתר אלו שמשלמים על המוצר הזה שנקרא כדורגל. משחק נגד ברצלונה זה משחק שראוי שישוחק בפני הקהל הביתי בבית שלהם ולא לאמריקאים שמתבלבלים וחושבים שהם הגיעו לצפות בפוטובול…
עוד מעט ישחקו בערב הסעודית ובקטאר.
שאוהדי ויאריאל יאשימו את ההנהלה שלהם בתאוות בצע.
אני לא אוהד ויאריאל.
לפני שנה או שנתיים בארסה טסה למזרח הרחוק בסוף דצמבר בשביל משחק ראווה מיותר ביותר, אבל מכניס כסף. אז מה?
זה לא אישי נגד אף קבוצה. כבר כמה שנים אני שומע את התוכניות האלו להזיז משחקים לארהב…
שנה שעברה זה כמעט קרה במשחק שלנו מול אתלטי בבית..
ברור לך שזה לא יעצר אצלם נכון?
ברור.
כל עוד צריכים הסכמה של הקבוצות, אני בסדר עם זה. מי שנדפק זאת הקבוצה הביתית, לא אנחנו.
אם בארסה תסכים לטוס רחוק כש 3 ימים אחרי זה יש לה משחק אחר, אז אני אכעס.
לא במקרה הזה.
כן זה הנקודה שלי, אתה לא כועס עכשיו אבל שנה הבאה זה היה על חשבון משחק בית שלנו ואז לא נוכל להתנגד.
זה “אמרקינזציה” של הכדורגל הספרדי ולא בצורה הטובה.
אבל לא מבין מה באים לברצלונה בטענות על זה, זה על הראש של הלה ליגה והנהלת ויאיריאל… (לאפורטה רק נואש לכסף חחח)
עם המונז’ואיק המעפן הזה, יכולנו להעביר את כל משחקי הבית שלנו לארה"ב ולא היינו מרגישים הבדל…
למיטב הבנתי, דרושה הסכמה של שתי הקבוצות .
אני אכעס אם לפורטה יסכים להעביר משחק בית חשוב בזמן לא טוב.
אני חושב שהוא מספיק חכם כדי לא לעשות את זה.
זה לא שטבאס יכול להחליט לבד בלי אישור הקבוצות.
אני קצת לא מבין מה הבלבולי נוח גם בפורום השכן. ויאריאל רצתה יותר כסף, היא העדיפה כסף על פני חוויה לאוהדים שלהם ואת יתרון הבייתיות. ברצלונה עדיין משחקת בחוץ ובנוסף היא צריכה לסבול טיסה ליבשת אחרת. לא קיבלנו שום הטבה פה מבחינה ספורטיבית, אלא רק כלכלית. ריאל סירבה וזה בסדר, אין להם זכות לבכות.
מועדון מביך.
אתם קצת מיתממים ועושים דווקא לדור. זה דומה קצת למשחק האליפות של מכבי תל אביב ב-2003 כש-״התארחה״ במחזור האחרון באצטדיון רמת גן. פחות דרמטי בוודאי (לא משחק מכריע, האצטדיון הרבה יותר ״נייטרלי״ גם אם בנטייה לבארסה), אבל יש כאן פגיעה (קטנה) בספורטיביות כלפי היריבות של בארסה (שריאל מנסה למנף ולנפח בדמגוגיות). קצת משעשע לראות אתכם מתפתלים בטענה שאין שום בעיה בכלל. האמת באמצע. יש חשיבות לביתיות, ובעיקר לאחידות בביתיות, בכדורגל, והיא לא רק של הקבוצה המארחת ״לוותר״ עליה במשחק נתון (איצטדיון חלופי לעונה שלמה זה משהו אחר. כנ״ל למספר משחקים בשל נסיבות כלשהן שלא מאפשרות לארח). אחרת לא היתה בעיה גם עם מכירת משחקים, הרי זו בחירה של הקבוצה גם אם להפסיד בכוונה והיא הנפגעת הישירה.
זו אחת מכמה סיבות שרדיוס זה עונש מגה-גרוע (אבל לא גרוע כמו הורדת נקודות).
אני חושב שיש פה קונצנזוס רחב יחסית שהאירוע של משחקי ליגה ספרדית בארה"ב הוא אירוע בעייתי.
פשוט, הטייק של “זה בעייתי כי ריאל מדריד נפגעת מזה” הוא הטייק הכי גרוע שיש לאירוע הזה, זה הכל.
ידוע, דור לא אהוב פה. הדעות שלנו בהכרח מושפעות מהדעות של דור. מה שהוא חושב כולנו מתוכנתים לחשוב ההפך.
יותר משעשע לראות אותכם מחפשים פה בעיה בכוח. קניתם בלם ומגן, הבאתם מאמן חדש, ואתם מתרכזים במשחק חוץ של ברסה במיאמי. הלוואי וזה היה מעניין אותנו ברמה הזאת.
הליגה עוד לא התחילה והמכונה כבר התחילה לעבוד.
אני שמח שריאל מדריד סירבה, לא משתלם לעשות את הנסיעה הזאת מבחינה ספורטיבית (טיסה ארוכה).
אבל זה עדיין לא הוגן. משחק חוץ הופך לנייטרלי, מה אם היעד היה קרוב יותר, כמו מרוקו?
אם כבר, היו צריכים להעביר צמדים של משחקים לארהב, משני הסיבובים.