כדורסל :: השופטים החליטו - מונאקו תהיה בפיינל פור

אז מכבי שוחטת את מונאקו עם 35 הפרש אבל מונאקו הפסיקו לשחק באיזשהו שלב.
הכל פתוח במשחק 5.
יש לי תחושה שמכבי תיקח אבל התחושה תשתנה עוד 1000 פעם עד ליום רביעי.

ריאל מנצלת טוב טוב את הפרס שקיבלה מהיורוליג(הרחקה של פאנטר ל2 משחקים) ועושה את הבלתי יאמן ומנצחת את פרטיזן פעמיים בחוץ ומשווה ל2-2 אחרי שכולם חשבו שייגמר בסוויפ או לכל היותר 3-1 לפרטיזן.
אמנם פאנטר חוזר במשחק הבא אבל לא רואה את ריאל מאבדת את זה שוב למרות שקשה מאוד לנצח אותה קבוצה 3 פעמים רצוף.

הנהלת היורוליג מעדיפה את ריאל בפיינל פור. זה מדי עלוב שפרטיזן + מונאקו יהיו שם, מזפיק אחת מהם.

פנר מנצחת את אולימפיאקוס ומשווה את הסדרה ל-2-2 באחת הסדרות המהנות שהיו בשנים האחרונות, באמת רמה מאוד גבוה של כדורסל חכם.

סדרה שלישית שהולכת למשחק 5 ובאמת חוץ מז’לגיריס שלא הייתה ברמה אנחנו רואים יופי של פלייאוף

מצטער, אבל קשה לי לקחת את היורוליג ברצינות אחרי הפארסה בין פרטיזן לריאל. זה היה צריך להיגמר בסוויפ, ובסוף ריאל תעלה לפיינל פור אחרי שהם יזמו את אחת התקריות המכוערות שראיתי בשנים האחרונות. גועל נפש.

לקחת גביע אירופה אחרי איפון זו סוג של מסורת אצלנו.

הייתי אומר שווה לראות את מכבי הערב, אבל המשחק הרציני זה ריאל פרטיזן.

בטח לא הדרבי המילאנזי מאבק על הזכות להפסיד בגמר.

זה לא סותר כי מכבי מתחיל ב21:00 ופרטיזן ב22:00

(ואם לא הצרפתים האנטישמים שמשדרים וביקשו להזיז מכבי היה מתחיל ב20:00)

איפה רואים את המשחק נורמלי אם אין לי טלויזיה או אחד מהשירותים הדומים?

תנסה בקבוצת הטלגרם הזאת:

אמנם במשחק האחרון הם נרדמו ולא היה קישור אבל מאמין שהערב יהיה.

אם יש לך סטרימר, יש שירות חדש עכשיו שנותן, בין היתר, את ערוצי ספורט 5 בחינם.

אז מכבי מפסידה ולא עולה לפיינל פור אחרי שהמשחק היה אצלה ביד.
בראון חירב לה את המשחק אבל לא פחות קטש עם ניהול משחק זוועתי.

פספוס גדול מבחינתה.

פרטיזן מפרקת את ריאל וכנראה תשבור את מאזן ה17-0 לקבוצות הבית במשחק 5.

אפשר לדבר עד מחר על בראון, על איבודי הכדור, על ריבאונד. השופטים נתנו את הסדרה הזאת למונאקו.

אני לא חושב שהיום השיפוט היה הבעיה.
לא מוצלח במיוחד אבל לא חריג ברמת יורוליג, בטח לא כמו משחק 2

אין לי בעיה שעבירות 50/50 הולכות עם הקבוצה הביתית, אבל ברבע האחרון התעלמו בהפגנתיות מעבירות על שחקני מכבי, ושרקו לטובת מונאקו עבירות שאפילו ילד בן 5 יכול להגיד שזו לא עבירה. זה לא צריך להיות מושחת כמו משחק 2 כדי להבין שהשיפוט הכריע את הסדרה הזאת.

משחק סופר מהנה האמת.
אם ריאל עולה לגמר היא מפרקת את המילניזיות כפי שהיא פירקה את אססונה בגביע המלך.
אם שיטי גונבת את המקום בגמר, היא מפסידה לאינטר.

לא היא לא.

הפערים גדולים מדי, הכדורגל האיטלקי בכלל לא בקצב מבחינת רמה. נאפולי זה היוצא מהכלל. לטעמי כמובן

קטש לא מאמן טוב ומכבי לא קבוצת הגנה. בלי קשר, לחיות וליפול על לורנזו בראון זה בערך מתכון לחוסר יציבות, שחקן שאין לך מושג מה תקבל ממנו (טוב, חוץ מ 4 איבודים שיהיו לו לפחות).

החגיגה היתה מוקדמת מדי.

ריאל חזרה מ18 הפרש ל8 הפרש וכרגע נראה שהיא תעלה לפיינל פור.

עריכה:
אי אפשר לסכם פה כלום עד הבאזר

קטש כל כך פאסיבי. ועדיין, טוב מאוד שמכבי לא עלתה. כל כך הרבה בעלים לקבוצה אחת וכולם קמצנים. הקבוצה עם ההכנסות הגבוהות באירופה למשחקי בית ועדיין לא תשקיע כסף בשחקן טופ אירופי.
וואו, ריאל- פרטיזן פלייאוף מטורף. יריבות שפשוט לא יהיה אפשר שלא להיזכר בה.

סיום מטורף. סדרה מטורפת.
ריאל הראשונה לחזור מפיגור 2-0 בסדרה.

בעקבות דיון שהיה במדור ה nba שנטען שכדורסל אירופאי יותר מהנה מהאמריקאי ישבתי וצפיתי במשחק הלילה אחרי שנים שלא צפיתי בכדורסל אירופאי, אז…זה ממש לא זה, זה לא קרוב לזה ולא מזכיר את זה.
זה כאילו לרדת ממשחק עונה בליגה האנגלית למשחק תחתית בליגה הלאומית בארץ.

עוד 5 שעות לברון נגד סטף, אל תפספסו, יכול להיות מפגש אחרון שלהם בפלייאוף NBA