מחזור 5: מפרקים את קאדיס בחוץ (פרנקי, לבנדובסקי, פאטי, דמבלה)

בלי לבנדובסקי זה פשוט כמו נמר בלי שיניים.

הבדיחה שלנו יש יותר צהובים מהם…

ממפיס מוכר את המשחק, וראפינייה עם מסירה גדולה מציל אותו, בינתיים.

באנגליה, בניגוד לשאר הליגות, שינו השנה את ההנחיות. הVAR הוא זה שמחליט, ומיידע את השופט מה ההחלטה הנכונה. או לפחות זו השאיפה.

בליגות כמו ישראל או ספרד, המילה האחרונה ההיא של השופט. כלומר אם הVAR בטוח ב100% שהשופט טעה, אז הוא ממליץ לו לשנות את ההחלטה, והוא יכול להחליט אם ללכת למוניטור לראות, לקבל את מה שאומרים לו באוזנייה או לשים זין.

אחלה פרנקי!!

המשחק די גמור, להכניס עכשיו את שני השחקנים הכי חשובים שלך מול קבוצת ליגה א’ הכסחנים האלה זה הימור מיותר, אם אני אוהד ברצלונה כמובן.

טוב, אפשר להגיד שגאבי יפתח מול באיירן.

אבל לפחות פראן וממפיס בחוץ.

צ’אבי: אה, 1-0? יאללה, נכניס את כל השלישייה שהיינו צריכים 55 דקות. צחוקים.

וואלה אני לא כזה שממהר לשחוט שחקן אחרי משחק ראשון בקבוצה אבל באמת בגלל שאני כל כך לא מאמין ברכש הזה שנקרא ביירין אפשר להגיד שכמו שציפיתי הוא נראה די חרא ולא מצליח להוכיח אפילו במילימטר את שהוא יכול לנצל את ההזדמנות שקיבל אצלנו לחזור לבמה הגדולה

וגם ממפיס מראה לנו למה צ’אבי לא מאמין בו

די נו…שלא יגמור את התחמושת שלו לפני באיירן.

ראפינייה ממשיך להרשים באגף.

עריכה: פאטי נכנס. אמאלה.

תתנחם שיש שחקנים שמאכזבים אותך, הוא גם את זה לא מצליח. גרוע בדיוק כמו הציפיות ממנו.

ראפיניה כיף של שחקן . רק שהדי אני אי הברזילאי לא ידפוק אותו.

וואלה?
זה צעד מאוד מבורך. הלוואי שימשיכו עם זה וישפיעו גם על שאר הליגות :+1:t4:

הwoke השתלט גם על הכדורגל… עוצרים לשתות מים כדי שהשחקנים לא יהיו צמאים. עוצרים משחקים כי מישהו ביציע לא מרגיש טוב. באמת שלא ברור לי הטמטום הזה…

זריקת הערכה לעזרה הראשונה המדוייקת הזאת ליציע של שוער קאדיס הייתה הפעולה הטובה היחידה שהוא ביצע כל המשחק.

אחי זה דפיברילטור, מישהו עם התקף לב. זה לא כי הוא התעטש, סך הכל מכבד. שמח לראות שהשחקנים מכבדים את הקהל ככה.

ליאור אני שמח מאוד שייך איתי למחנה הanti woke באמת אבל אתה גורם לי להראות כמו SJW לידך… :slight_smile:

אני 70% עם ליאור, 30% עם נדב.

מה הקשר בין האוהד שעובר החייאה ביציע (שימשיכו לעשות החייאה, ושיהיה בריא) לבין המשחק? מילא לעצור לשתי דקות לשלוח לשם את הצוותים הרפואיים וציוד, ואז להמשיך.

עברה רבע שעה, יכלו לסיים את המשחק מזמן וללכת הביתה. מה עושים עכשיו? מסיימים את המשחק למרות ששוחק רק 80 דקות? מוסיפים את כל הזמן ומשחקים עד דקה 140? די דפוק מה שקורה פה.

אתה לא יכול לשחק שעושים החייאה ביציע הצוות הרפואי צריך מקום ושקט בשביל לעשות את זה.

אפשר לעצור את המשחק בדקה הזו ולחדש את זה בהמשך.

אני לא מבין למה לא מעדכנים.

לא יצא לי לראות את המשחק אז אני רק מתעדכן בתוצאה…
פתאום ראיתי שהמשחק הופסק וחשבתי שהמלכה מתה שוב :slight_smile:

אני פשוט לא מבין מה הרעיון… אי אפשר לשחק כי השוער צריך להעביר דפיברילטור? אם מישהו חטף התקף לב צריך לפנות אותו באמבולנס לבית חולים. עם כל הכבוד לתפילות של אראוחו אין על רופאים ורופאות במצב כזה.

נגיד ש2 מיליון איש צופים במשחק הזה?
עברו 20 דקות לפחות מאז תחילת האירוע. זה 2 מיליון כפול 20. 40 מיליון דקות שהתבזבזו. משהו כמו 76 שנים.