ליאור מניסיון עצוב אם אבא שלי שקורע אירוע בלב אתה לא יכול לפנות אותו ישר לאמבולנס. קודם כל עושים החיאה ודברים כאלו ובשביל זה אתה צריך שלצוות הרפואי היה מרחב ולא יפריעו לו. לעשות משחק בזמן כזה זה נראה לי יפריע להם.
משה במגרש כדורגל עם עשרים אלף אוהדים יש צוותים רפואיים שזה בדיוק מה שהם אמורים לעשות. להגיש סיוע רפואי וללוות את המטופל עד פינוי לבית חולים. משחק כדורגל לא אמור להפריע. מניח שהאנשים שליד האירוע יסתמו את הפה ולא יפריעו להגשת הטיפול.
עצם העובדה שהשחקנים מביאים דפיברילטור ואלונקה מעיד שמישהו שם התרשל בצורה קיצונית.
הייתם פעם בהחייאה או חוויתם החייאה?
זה סופר מלחיץ, אתם צריכים להיות מפוקסים ב 100% וששם דבר אחר לא יפריע לכם, וכשיש 1000 אנשים לידך ועוד משחק כדורגל אז זה הופך את העניין לסופר קשה.
אתה לא יכול להעביר בנאדם בהחייאה לאמבולנס, אתה צריך לנסות לייצב אותו קודם ורק אחרכך להעביר.
מעצבן אותי שמי שעומד לקבל את ההכרעה בקשר לגורל המשחק זה טבאס. אל תתפלאו אם זה יסתים בהפסד טכני 2-0 לחובתנו. עד כדי כך הוא שונא אותנו. אם הוא רק יכול לזה.
היי, בתור אחד שיצא לו לעשות החייאה ויותר מפעם אחת, אני חושב שאני יכול להציע את נקודת המבט של צוות הטיפול.
קודם כל, התקהלות מאוד מקשה על הטיפול. אנחנו מפעילים מטרונום ולפיו יכולים להתאים את קצב העיסויים, צריך בשביל זה שקט עד כמה שאפשר.
כמו כן, צריך מספיק מרווח על מנת לבצע חילוף כמו שצריך לאחר שהגענו למגבלת הזמן של העיסוי על מנת לשמור על טיפול כמה שיותר יעיל.
בנוסף, צריך נוכחות של מטפל בכיר והוא צריך להתרכז על מנת לקבל החלטה נכונה לגבי מינון של תרופה מסויימת ואו אם הוא מחליט לבצע אינטובציה בשטח.
רק אחרי החזרת דופק והשתלטות מסוימת על המטופל ניתן להתחיל פינוי.
אני לא מבין את הטיעון. אתה מקטין חיי אדם על חישוב רוחבי של זמן שמתחלק בצפייה? טוב שלא חישבת את הדלק של האמבולנס אל מול הדלק של המטוסים של מי שהגיע לראות המשחק.
@Ganjo משה צודק. אתה חייב להגיב מהר עד שהאמבול ס יגיע, ואתה חייב לתזמן את כל הפעולות שלך ולאפשר סיוע של הפעלת דפיברילטור ועיסויים עד שיגיע הצוות של האמבולנס וימשיכו את זה תוך כדי תנועה בדרך לבית חולים. זה לא עיניין של סביבה סטרילית, זו היכולת לאפשר מקסימום מרחב עבודה למי שתומך בו יעבוד.
אני לא woke, ובסיטואציה הזאת אף אחד לא עצר את המשחק כי פגעו ברגשות של מישהו. עצרו משחק בשביל לאפשר לצוותים רפואיים לעבוד ולהציל חיי אדם. תמיד טוענים שהמיליונרים הללו שבועטים בכדור מנותקים מהקהל שרואה אותם. אני שמח שעצרו הכל בשביל לעזור למישהו, וכנראה שיש לאמבולנס בעיה להגיע. אלו לא התפילות של ארואוחו אלו פרוטוקולים אמיתיים אותם מנהלים בכל מקום בעולם בערך כדי להציל חיים.
איך התהפך המשחק הזה במחצית רצינו לרצוח את השופט עכשיו מי זוכר את זה בכלל… דרך אגב לפי הדיוחים היא התאוששה והדופק חזר לה…
אני לא משווה בין לבה, לממפיס זה לפגוע בכבודו של הפולני. אני משווה בינו לבין דמבלה. והאמת זה גם אמור להעליב אותו אבל תחזרו שבוע שעבר לסוף המחצית ולאגואיזם של דמבלה ותשוו את זה ללבה מבשל לפאטי ומחזיר לו את הביטחון וזה לא קשור רק לכישרון אלא בעיקר לחוכמה.