הסכסוך הישראלי פלסטיני

דרך אגב אם חיזבאללה באמת מסכים להפסקת אש זה רק מראה כמו הוא בעמדה נואשת. נסראללה יורד מן העץ ולא נראה לי שזה קרה אי פעם.

בלבנון אומרים שביבי לא הסכים להפסקת אש.

לפחות לפי הדיווחים יש בימים האחרונים רגע משעשע בו החיזבאללה מבינים מה זה אומר להיות הפרוקסי של אירן. שיעה שיעה, אבל עדיין זה כולה ערבים בעיני האיראנים.

וכל מה שעובר לי בראש, ואתם מוזמנים לצחוק על הנאיביות שלי, זה שעם כל זה שאני (חושב שאני) יודע איך המכונה האמריקאית עובדת ושתמיד ידעתי שהאינטרסים שלהם באים קודם, הכינוי הזה, “בעלת ברית” השפיע עלי. אנחנו “בעלי ברית” עם ארה"ב.

אבל כנראה שגם אנחנו רק הפרוקסי.

הודעה ממחלקת העובדות:

1. האזנתי לתדרוך של הבכירים האמריקנים שצוטט בתקשורת הישראלית. לא נאמר שם שהפסקת האש תתחיל בשעות הקרובות
  2. לא נקבע עדיין מועד הכניסה לתוקף של הפסקת האש. זה ייסגר אם הצדדים ישיבו בחיוב
  3. כל המהלך האמריקני-צרפתי היה מתואם עם נתניהו עד המילה האחרונה

https://x.com/BarakRavid/status/1839266271126274105

נאסראללה לא שולט בחיזבאללה לפי השייח הזה

נסיון לחסל את נסראללה, לכאורה.
נראה כאילו זה חלק מהנאום של ביבי.

אם הוא יצא מזה בחיים…

בעל הבית השתגע. סוף סוף

מקווה שזה צעד חכם.

• מבחינת היחסים עם האמריקאים
  • העובדה שאחריו יבוא מישהו קיצוני יותר
  • מהלך המלחמה

נדע בהמשך, בהצלחה לצהל. בדרך כלל אומץ מביא איתו תוצאות טובות

קשה לי להאמין שיתנו לו לשרוד, אבל המתח הזה הוא הורג…

זה צעד מדהים כל עוד יש מי שיתפוס את המושכות שם וישלים את המלאכה שצה’'ל התחיל.

זה בערך מה שאמרו לי, למה לא לחסל את סינואר לפני השביעי באוקטובר. “סינואר מתון מדף” מי שיחליף את סינואר יהיה גרוע יותר ממנו. יחסים עם האמריקאים. …

אותם משפטים אחד אחרי השני. ואחרי השביעי באוקטובר כולם ירדו ובצדק על ביבי שהוא התאפק ולא חיסל את סינואר שהיה לו אינספור הזדמנויות לזה…

בשיגרה אני מוכן לקבל את ההגיון הזה, אנחנו במלחמה. בעל הבית השתגע רות סוף.

צריך לזכור שאם נסראללה חוסל כל צמרת חיזבאללה חוסלה יחד איתו. לנוצרים ולדרוזים בלבנון לא תהיה הזדמנות יותר טובה לצאת לחופשי. אני מקווה שיקחו אותה.

צריך גם לזכור שאת ההישג נקצור רק אם נחסל את היכולת הצבאית של כח רדואן לפלוש לישראל. זה לא מספיק . להמשיך להכות בישמעל.

אני בכונה עושה את זה בהודעה נפרדת,

שצריך לבקר חובה לבקר. אבל קרדיט גדול לביבי גלנט רמטכל מוסד ומודיעין. אני לא חושב שהיה בהיסטוריה הצבאית של ישראל מלחמה שהצלחנו לחסל כל כך הרבה בכירים של האויב ובמכה אחת. גם אם נסראללה ניצל. כל המטכל שלו כבר עכשיו מחוסל.

ואני הייתי בטוח שכל האיומים של גלנט זה סתם קלישאות… האכיל אותי כובע… אני גם די בטוח שחיזבאללה מבחינה מודעינית נתפס ערום. כל כך הרבה אויר חם על כלום…

זו שאלה טובה. אם איראן תצטרך לבחור בין הישרדות שלטונית אבל במחיר של נסיגה לבין סכנה להפיכה - היא תבחר באפשרות הראשונה. איך ואם אפשר ליצור סיטואציה כזו שבה הם לוקחים את גורלם בידם - לא יודע

אתה יכול לשאול את הסורים, גם הם חשבו שזה בלתי אפשרי להפריד אותם מלבנון. והם היו בזמנו בנוכחות צבאית מלאה בלבנון.

עכשיו הם מחוץ ללבנון

במקרה של לבנון - באמת שהכל אפשרי. מהמדינות הפחות יציבות, ובאזור כמו שלנו לא הישג של מה בכך.

דרך אגב יש כבר ניצצות ועוד לפני החיסול, ראיתי כבר כמה פעמים שגירשו פעילים של חיזבאלה מישובים נוצרים ודרוזים ומנעו מהם לירות על ישראל.

אני מאוד מקווה שיקחו את ההזדמנות הזו, תחשוב על זה כך חיזבאללה על הקרשים עכשיו הוא בכלל לא מוכן לזה. תושבים של לבנון הם כמו בני ערובה שרואים את אלו שלקחו אותם בשבי עכשיו חטפו כדור ונפצעו. אם הם נפטרים מהאיראנים , זהו הם חופשי אין יותר מעצמה של ציר הרשע שתיכנס לשם.

דרך אגב ובדיעבד, היציאה של הסורים מלבנון רק החמירה את המצב.

גאון

https://x.com/geertwilderspvv/status/1839737600757903727

וואו וואו וואו.

צה’'ל הודיע רשמית על חיסול נסראללה.
שם המבצע: “סדר חדש”.

לחשוב שרק לפני שבוע היה את עניין הביפרים וכולם תהו למה ישראל לא עושה כלום מעבר לזה…
מרשים מאוד מאוד מה שישראל עשתה בשבוע האחרון.
הקרדיט לביבי ולמערכת הביטחון המושמצת.
חתיכת מטוטלת כל המדינה הזאת עוברת, מקיצון לקיצון בלי הפסקה

אני יכול להרחיב במילים על הפאק יו העצום שעשינו לעמלק בשבועיים האחרונים ואני יכול לשים את זה פה וזה יספר את הכל

כל הכבוד לצהל!

אני לא מומחה צבאי ובטח לא היסטרויון צבאי, אבל אני חושב שזה חסר תקדים שבמהלך מלחמה אחת אנחנו מחסלים למעשה כמעט את כל הפיקוד המדיני והצבאי של האויב.

צריך לסתום את האף ולהגיד שהכל בזכות בן גביר וסמוטריץ’. בלעדיהם, היינו חותמים על הסכם כניעה מול חמאס וחיזבאללה, כדי לקבל בערך 12 חטופים חיים.

ביבי מקבל ממני אפס קרדיט על הפעולות האחרונות. אפשר היה לעשות אותן עוד אי שם ב-11/10, הוא פשוט, חיכה וחיכה וחיכה וחיכה עד שהמציאות הכתיבה לו את דרך הפעולה היחידה. כרגיל.

לא מסכנים ולא נעליים. אשמים זו המילה הנכונה.

אם בשנייה שביידן כפה עלינו להכניס סיוע בכמויות הם היו מתראיינים בארה"ב ומתייגים אותו כתומך חמאס, הוא היה נותן לנו לנצח את המלחמה כדי לא להפסיד את הבחירות.

בבחירה בין רק לא ביבי לבין החטופים בהם בחרו רק לא ביבי, וצריך לגנות אותם.