גיאופוליטיקה :: על הנעשה בעולם

לא בטוח שאני מבין בזה מספיק אבל אני בספק כמה הסברה תעזור לנו. לפחות ברמה התקשורתית.
אני גם צופה בכל מיני דיבייטים כאלה ואחרים ומתרשם מהצורה הרהוטה שבה אפשר להציג שקרים או לעוות מציאות שתתאים לנראטיב. הבעיה היא, שיגידו אותו דבר על הפרו ישראלים.
חוץ מזה, ששליליות תמיד תנצח בעיני הצופה הנייטרלי.
הרבה יותר קל להאמין לדיבורים על ג’נוסייד מאשר לטיעונים על נזק משני. בסוף אנשים מתים, אז בתור נייטרלי זה נשמע לי רע ולכן יותר קל להאמין שהסיבה היא רעה.

איפה שצריך להשקיע או לנסות להשפיע אלו בדברים שהכי פוגעים בנו בתקופה האחרונה: אוניברסיטאות ארה’‘ב. שם הנזק העיקרי שלנו, כי כמו שנכתב בסוף האנשים האלה יובילו את הפוליטיקה האמריקאית יוכלו לקבל החלטות מרחיקות לכת בנוגע אלינו(ד’'ש מחוסיין אובמה).
האחים המוסלמים מממנים אוניברסיטאות יוקרה, משפיעים על תכניות לימוד ומינוי אנשי מקצוע. מחנכים את הדור הבא של האנשים המשכילים ומקבלי ההחלטות בנראטיב אנטי ציוני מובהק ומשאירים את הפתח הזה להטלת ספק אמיתי בהגנה העצמית של ישראל ואפילו בקיום שלה כמדינה יהודית(הדבר החדש הרי זה שאין בעיה עם ישראל, אלא עם הרעיון שלה כמדינה לעם היהודי. אידיאולוגיה גזענית :person_facepalming:).
אמריקאים לא תמיד תמכו בנו עם קרדיט מוחלט, אבל אף פעם לא היינו במצב כמו עכשיו שההרגשה היא שיש סכנה אמיתית לישראל בכל פעם שמועמד דמוקרטי נבחר.

אני לא בטוח איך אנחנו יכולים להתערב בתוך הדבר הזה, אבל לכל הפחות צריך ללחוץ חזק על מקבלי החלטות בארה’'ב כדי למנוע מימון והשפעה של אנשים עם אידיאולוגיה הרסנית/אנטי ציונית בתוך האקדמיות שלהם.
זאת כן הסברה שיכולה לעשות שינוי משמעותי.

בגלל זה אני מאמין שיש אג’נדה עולמית שבאה מלמעלה.
כל נוצרי מזרח תיכוני שאי פעם פגשתי אונליין או בחיים האמתיים העריץ את ישראל ואמר לי כמה הנוצרים הישראליים ברי מזל.
נוצרים לבנוניים במיוחד.

בגלל זה יש התעלמות מוחלטת מהם. כי הם יספרו נרטיב שכל המלומדים שדוד דיבר עליהם לא יוכלו לעשות שום דבר נגדו.
בגלל זה אגב האפיפיור הנוראי לא מזכיר את הנוצרים שחיים במזרח התיכון וממשיך בשלו.

אני מנסה להבין מה המטרה של כל האנשים שהתאחדו מול ישראל. לא רוצה לזרוק את זה על אנטישמיות ושינאת יהודים קלאסית, זה נראה קל מדי. מנסה להבין מה הולך שמה ומי/מה עומד מאחורי כל זה.

אין שום הגיון בנרטיב בו תומכים במערב. וכשאנשים מדברים איתי ועם אנשים כמוני הם פשוט שותקים כי אין שום דרך לתקוף את הסיפור שאני מספר גם כי הם לחלוטין חסרי מושג על כל מה שאני מספר.

בינתיים אצלנו הנוצרים בכלל מבקשים להמשיך את המלחמה

אירוע מעניין, מסמך של ראשי מועצות מקומיות ואזוריות נגד הפסקת אש.
אני לא רוצה להכנס לאספקט הפוליטי, רק להעלות נקודה אחת:
23 חתימות - ישוב 1 מעורב, 6 דרוזים [3 ברמת הגולן], 3 נוצרים, 13 יהודים.
זה מסמן מן אינטגרציה של הערבים הנוצרים ושל הדרוזים של הגולן בחברה הישראלית, וזה מבורך

https://x.com/david_lisovtsev/status/1839620966965477628

אני אוהב את ההסברה שהיא עושה, אבל בטח כולם כבר מכירים פה

https://x.com/ACTBrigitte/status/1839044699522236543

אגב, יש טעם בכלל עוד להגיע לאו’‘ם ולכבד את המעמד?
יש טעם שרה’'מ ינאם, השאלהה אם הבמה הזו בכלל רלוונטית.

רלוונטית למי שצופה בזה.
אין פרסום רע. ישראל על מסך טלויזיה זה פרסום חיובי.

נאום ממש לוחמני של ביבי. אל תתעסקו איתי, יש לי ידיים ארוכות ואני אזיין את כולם.

12 פוסטים אוחדו לנושא קיים: הסכסוך הישראלי פלסטיני

זה עבר לי גם בראש שהוא יעבור לשינוי טון וכמו שאמרו חלק מהפרשנים “ידבר ערבית”. הפעולות הרכות שלנו לא עזרו, וכל ההתנהלות בעזה, גם אם היא הזהירה ביותר קיבלה גינויים, כמו גם הביפרים (הפעולה אולי הכי נקייה בהיסטוריית המלחמות). הפעם זו הייתה פעולה רצינית, בתוך ביירות להראות גם לנאסראללה שהוא לא חסין. הוא כזה פאראנואיד שגם אם הוא לא מת הוא רועד אחרי הפעולה הזאת.

לבנון הפכה למקרה של למען יראו ויראו אחרי שהם השמידו לנו את צפון המדינה. אני לא פוסל בכלל שהנאום של ביבי יהיה הרבה פחות מתון מקודמיו, בטח לאור האקלים הציבורי שצפוי לו בתקופת השרצים הזאת.

כן.

איזה סרט …

“Today, I settled all family business”

Saudi Arabia, Qatar, the UAE, Bahrain, and Kuwait have declared their neutrality to Iran in its conflict with Israel and will not allow the U.S. to use their airbases against Iran.
https://x.com/GlobeEyeNews/status/1841906503835648332

יש להם זכות לקבוע לאמריקאים מה מותר ומה אסור לאמריקאים לעשות בבסיסים שלהם?
אמריקאים הם אלה שמגינים על מדינות המפרץ האלה מפני אירן. יהיה ממש מוזר אם אמריקאים יתקפו את אירן אבל לא מהבסיס הכי גדול שלהם שנמצא בקטר.

נראה לי מוזר הסיפור עם הסעודים. אם יש מישהו אחד במזרח התיכון “שעומד” לו לתקוף את מתקני הגרעין של אירן כמו ישראל זה הסעודים.

נשמע כמו אחלה תירוץ לאמריקאים.

ואו לא רק אתה חשבת על זה

לפעמים אני צוחק מההזיות ולא רק מתרגז

טוב הוזכר פה בסצינה אחרת הסנדק (חיסול נסראללה)

כידוע הבכיר האחרון של חמאס שנשאר בחיים, זה האח של סינואר, הידוע בתור מוחמד סינואר (דרך אגב פדופיל) הוא זה שיחליף את העכברוש…

אז זה הסצינה שמזכירה את הדו קרב החדש ביבי מול מוחמד סינואר

Michael Corleone settles all family business

“היום אני סוגר את כל החשבונות של המדינה שלי, דף הניה נסראללה אתה רוצה להשאר בחיים יש מכונית שתסיע אותך לגבול עם מצרים רק תשחרר את החטופים ותלך לחופשי”

מוזיקה של הסנדק הסוף

זה כל מה שאתם צריכים לדעת על התקשורת המימסדית.

https://x.com/shaunmmaguire/status/1849124350504685772/photo/1

16 פוסטים אוחדו לנושא קיים: הסכסוך הישראלי פלסטיני

לא יודע איך קיים מישהו שיכול להצביע לטמבלית חסרת המושג. אפילו הליצנים בCNN התייאשו ממנה.

ואז טראמפ הגוט:

או כפי שאמר מישהו:

Kamala dodges interviews, ma while Trump dodges bullets.

רק תחשבו עליה, בלי פילטרים, בלי טלפרומפטר, בלי אפשרות לברוח משאלות, שלוש שעות עם גו רוגן. הוא ישמיד את הקמפיין העלוב שלה בשנייה.
לא סתם היא לא רצתה להתארח אצלו.

ג’ו רוגן ממש לא מקשה על המרואיינים שלו. להפך. הוא מקשיב להם ארוכות, משתף איתם פעולה ומעט מאוד מאתגר אותם.